| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
6.3.2011 12:20:11
Tinno, tak to Lukášek to samé, jak vidí noťas, tak by se od něho nehnul a jen třískal do klávesnice, takže já sem nakouknu, jen když spí
Je to malý maniaček, už se díval párkrát i na youtube na mňam mňam bobík Ale učit ho to samozřejmě nechceme Holky, mě strašně štve, že Lukášek pořád bije děti, máte s tím taky některá problém? ![]() ![]() Je to fakt hrozné, jak k nám někdo přijde, tak se od něho nesmím hnout, aby někomu neublížil...na návštěvě je to lepší, není na svém území.....ale i tak si někdy dovoluje. Doufám, že ho to brzo přejde ![]() ![]() ![]() Krásnou neděli ![]() |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
5.3.2011 22:37:35
Davidku, bud v klidu, jsi naprosto normalni, kdyz si sve dite chces vychovavat sama. Dite musi mit nejake hranice, ono by bez nich bylo nestastne. Sice prarodice jsou od toho, aby vnoucata rozmazlovali, ale ne tim, ze budou schazovat rodice pred ditetem.
tiino, to mas termin stejne, jako jsem mela pred dvema rokama ja ![]() |
| tiina+D10/01+T04/09+H04/11 | 98467 |
|
|
5.3.2011 20:55:58
Ahoj holky, po delší době jsem tady nakoukla a měla jsem teda co dočítat. Když už se dostanu k počítači, tak se jenom mrknu do mailu a jdu zase pryč-Tom mi hned mlátí do klávesnice a drápe se mi na klín...
Tchyni mám super (musím zaklepat), dokonce jsme ji k nám nastěhovali před rokem a nemůžu si fakt stěžovat. Je ochotná kdykoliv pohlídat, do ničeho se neplete a zbavila mně nenáviděného vaření .Jinak co jsem četla, tak máte šikovné děti, co se týče mluvení. Tom zvládá pořád to samé - mama, tata, baba, dede... to je asi tak všechno. On se sice namluví dost, ale jenom takovou svoji "řeč", rozumět mu není. Jinak já mám do porodu teda ještě dost času oproti holkám, termín mám až 29.4. -jako u Toma. Potíže se mi vyhýbají, akorát poměrně dost často cítím pohyby mimina bolestivě. Doktor říkal, že je to tím, že jsem už v 32.tt, ale mně se to nezdá, protože u Davida ani u Toma mně to kopání nebolelo... tak nevím... Nemoci se nám zatím vyhýbají, tak snad nám to už vydrží a nechytneme nějakého bacila v závěru zimy. |
|
|
5.3.2011 13:25:48
Jééé, holky, vy teda máte tchýně
To já si fakt nemůžu stěžovat, je totálně zlatá, do ničeho nám nemluví, nevnucuje své názory, jen si asi myslí své...to tchán mi to kapku vynahrazuje, ale není to zase nic strašného, vím, že nás má rád, vyvařuje atd. a prostě to s náma myslí dobře I když mi taky někdy leze pěkně na nervy, ale to je naštěstí občas....nebydlíme s nima, tak je to fakt asi něco jiného...Davídku, neboj, jsi úplně normální Ani se ti nedívím, že ti vadí "kecání" do výchovy U nás je to zase tak, že Luki chodil na hlídání jednou za týden a je u babi a dědy totálně zlatý a doma je to šílený ďáblík, nevyhraje si, kňučí atd...a co tchán na to? Že prý je chyba asi v nás Tak jsem se zasmála a jednou mu řekla, a´t si ho vezmou na týden, že určo změní názor....a pár dní zpět byl u nás a LUki jak je nemocný, tak je vzteklý, ale hrozně...no a já mu nesla čokoládku - postavu ze stromkku a do misky mu ji jakoby rozdrtila na kousky a on se kvůli tomu nervnul, lehl na zem a řval, bylo to jen pár sekund, hned ho to přešlo a tchán to nemohl rozdýchat, že to nezná Tak jsem mu řekla, že je to normální, že Terezka to dělala, ale řvala mnohem déle, že Luki je ještě super ![]() ![]() |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
5.3.2011 12:54:34
Jj Skramuško šťastná jsi to žena
,závidím....Né moje tchýně nebyla špatná do té doby než se narodil David,naše názory se prostě úplně rozcházejí.Začalo to příkrmama ona by do něj prala kaše a já nevím co už ve třech měsících.Teď budou mu už dva roky a je stršně živý tak se ho snažím nějak usměrňovat,což si myslím že není brzo,prostě jsou nějaké meze a neříkám třískat ho hlava nehlava ale když neposlechne po třetí plesknu ho po ručce a řeknu nesmíš....jsem pro to špatná mámá?Minulý týden jsem dojela od dr.a malý leštil mokrým zasraným podlahovým mopem babičce a dědovi postele a pak i stůl v obýváku,no strašná sranda to byla,děda se smál jak jelito.Co by jste na to řekli....včera ho nechali házet se vším možným co se mu dostalo do ruk strašná sranda,oni ho přece nebudou okřikovat aby neplakal...na to mi odpoledne hodil doma po tetě skleněný svícen a myslel si že je to normální...a takových věcí a situací je víc a já nevím jak to mám pořád řešit,když mi řekne on je ještě maličký....Úplně to ve mě vřeMinulý týden spadl sestřenkám z postele,tak jsem se ho snažila uklidnit že je to dobrý a že mu to pofoukám a prostě už je to dobré,néééé babička furt musela říkat božátečko malinké co se ti to stalo chuďátko moje,tak že řval ještě tím pádem víc,tak jsem ji na to hned řekla že mu to nemá furt připomínat a tolik ho litovat,načež mi řekla něco v tom smyslu že nejsem soucitná(prostě bez citu)... Jéééžiši už raději brzdím nebo bych tady mohla napsat romány.....tak co jsem špatná máma anebo prostě máme každá nějakou představu jak vychovávat svoje děti.... |
|
|
5.3.2011 10:10:43
Davidku, mit tchyni nekde nablizku a porad u nas, to by byl horor - kdyz teda vezmu tu moji. Uznavam, ze muzou byt i skvele tchyne, ale asi jsou v mensine. Ja jednu takovou mela /nebyla to tchyne, ale maminka meho byvaleho pritele, se kterym jsem chodila 9 let/ a ta byla uzasna. Byla ve veku spis me babicky, mela me rada, i pres velky vekovy rozdil jsme spolu vzdycky pekne pokecaly a vzdycky si dobre pamatovala, co mam a nemam rada za jidla a treba pro mne specialne neco uvarila, jen aby mi udelala radost. Joo, kdyby slo zkombinovat byvalou skorotchyni a meho manzela, bylo by to uplne super.
|
|
|
5.3.2011 10:07:56
teeda holky, vy uz to obe mate opravdu za par
Tak to uz predem drzim palce na pohodove porody a doufam, ze se pak prijdete pochlubit s novoskama.No a k tchyni - ona je takova specialni, zkousela jsem se s ni poctive sblizovat asi ctyri roky, vzdycky to vypadalo, ze jsme si vse vyrikaly, ale pak se to zase zvrtlo. Zakladni problem je, ze jsem ji zkazila jeji predstavy o jeji budoucnosti a nic jsem od ni nepotrebovala. Mela to rozdelene tak, ze starsi syn bude ten "do sveta" a mladsi ji zustane doma k ruce, vezme si nejakou mistni husicku /uz ji mela i vybranou/, kterou ona bude ovladat a vsichni kolem ni budou skakat. A dopadlo to tak, ze se ten jeji mladsi synek seznamil se mnou, odesel za mnou do Prahy a o tom, ze by mne mohla radit a velet nemohla byt ani rec. Postupem casu s ni nebyl mozny ani zdvorilostni kontakt /a to pritom vyjdu s kdejakym blbcem/ a tak uz jsme se sest let nevidely a je nam dobre. Syna videla naposled trimesicniho, o dceri nevi vubec /resp. pribuzni, se kteryma se vidame ji samozrejme informovali, ale reakce neni zadna/. Ona dokonce nezkousla ani to, ze ten mladsi, je v zivote financne samostatny a daleko uspesnejsi nez ten starsi, ktereho si ona urcila za toho chytrejsiho. Nejvic prekvapujicic na tom je, ze to neni zadna stara baba, je jenom o 15 let starsi nez ja. No, konec OT o tchyni. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
4.3.2011 20:15:09
Jjjjj s těma tchýněma a tchánama by to byla debata taky na hodně dlouho,ale ty máš Luciferku dobré to že přijedeš vyslechneš a zase odjedeš,já to mám denně furt dokola i když bydlí vedle je to jako by tu byli furt
![]() .Můj termín je Alberte 13.3. příští neděli. |
| albert1 | 99024 |
|
|
4.3.2011 14:25:49
Davidku, muzu se zeptat, kdy mate termin? Ja mam 22. brezen. Pekny den vsem
![]() |
|
|
4.3.2011 14:24:47
Skramuško, moc děkuji za obsáhlé vysvětlení, moc si mě uklidnila
![]() ![]() A s tvou tchýni jsem se zasmála, i když to určo k smíchu není ![]() ![]() Já to znám, mám sice fajn tchána i tchýni, ale hlavně tchán je strašný chytrolín, takže vůbec nemá smysl s nim vést nějaký rozhovor na téma např. zdraví dětí apod....Terezka je podle něho křehounká a asi bysme ji měli pěstovat doma jako kytičku No, ale jinak si neštěžuju, jsou celkem fajn a takové věci raději přehlížím Dnes odpo jdu do města,tak si skočím k jedné kožařce, pokud tam bude otevřeno a zkusím se domluvit ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.