| Pole levandulové | 23006 |
|
|
4.3.2011 0:00:06
lucif, jj, je na to takove koukatko, je v nem neco jako lupa a svetlo, doktor koukne a vidi detailne tu strukturu. Ta nase to ma taky. je to absolutne bezbolestny a pokud se jim neco jen trochu nezda, doporuci vyriznuti. Stejnou metodou to delaji treba pri takovych te dnech pro zdravi, jak nekam pristavi maringotku a lidi si muzou jit zdarma nechat vysetrit znaminka.
Urcite se neboj, ono nekdy to znaminko muze byt dvojite, tj na tmavem muze nasedat nebarevny plasticky nevus, pripadne jeste s chlupem, tak ma pak clovek strach, ale dobry kozar to rozpozna a bud uklidni, nebo pro sichr vyrizne. Dokonce ani u zatrzeneho nevu ci svediciho opravdu nemusi jit o nic jineho, nez nahodu, ale souhlasim s tim, ze je urcite lepsi to vyndat. Nastesti uz je dneska lepsi povedomi o cele te problematice mezi lidmi, tj malokdy clovek narazi na "osviceny nazor", ze do znamenka se nesmi riznout, protoze jinak se "zvrhne". Ty pripady samozrejme byly, ale vzniklo to opacne, lidi nechali rezat uz rozjetou rakovinu a odstraneni jim nepomohlo, takze lidi si to pak otocili a udelali z toho dusledek rezani. Kdyz si vzpomenu, jake sceny delala moje tchyne, kdyz jsem manzela objednala prvne ke sve kozarce... beztak, kdyby nedejboze nekdy umrel driv nez ja, by to pricitala tomu vyrezani znamenek, i kdyby ho prejelo auto. A to jsem ji donesla odborne laickou knizku o cele te problematice, i s obrazkama atd. Ani ji necetla a jen si vedla svou, pritom byla mlada, ani 45 ji tehdy nebylo ![]() |
| luciferek + Terinka+Luky | 43458 |
|
|
3.3.2011 22:55:37
Skramuško, moooooc děkuji za objasnění
Dnes jsem se právě dozvěděla, že je na to nějaký přístroj u kožní a nemusí se tedy vše za každou cenu vyřezávat, že se to dá tím poznat, je to tak? No, já to znaménko měla asi 0,4 mm velké a myslím, že jsem ho neměla dlouho a jednoho rána (14 dní zpět) mě začalo svědit, a to docela dost...tak jsem si s tím zašla..Holky, omlouvám se, zda tady píšu na nějaké nevhodné a nezajímavé téma....snad to pochopíte |
|
|
3.3.2011 20:46:29
Zuzulko, to je fakt situace naprd, ale vzdavat to a chtit jen prezivat mi prijde jako cesta do pekel.Co zkusit nejakou manzelskou poradnu, kde by s vama promluvili? Preci jsen cizi clovek to vidi nezaujate a mohl by pomoct pojmenovat to, co vy treba neumite? Vim, mne se to keca, ale nedovedu si predstavit, ze bych uz od mladi mela cekat jen na smrt v nevyhovujicim vztahu, fakt bych s tim zkusila neco udelat a pokud by to ani pak neslo, tak bych aspon mela jistotu, ze jsem udelala vse a zachranit to neslo. Ono drzet manzelstvi jen kvuli detem je taky naprd, deti to vyciti. Vim to, moje mama to tak mela a ja ji dodneska zazlivam, ze se nerozvedla. Bylo v tom domaci nasili a ona presto nic neudelala a my na to museli koukat. Mam ji rada, ale tohle ji odpustit nemuzu, pritom ona tvrdi, ze to delala kvuli nam.
|
|
|
3.3.2011 20:42:19
Ahoj holky
![]() Luciku, oni to s tou obrizkou udelaji co nejmin, jak to bude vhodne, tj pokud budou presvedceni, ze staci castecna, udelaji jenom tu, pokud by to bylo moc uzke, navrhnou celkovou. Samozrejme vyber je na vas, pripadne pokud byste o tu celkovou stali, tak ji udelaji. Psala jsem to jen proto, ze vetsina rodicu nestoji o to, tu obrizku synovi nechat, tak ze se nemusi bat. A nevus - to je latinske oznaceni pro materske znaminko, to se neboj. Urcite je dobre, ze si to nechavas odstranovat, my to tak taky mame, ja jsem kropenata hodne a manzel taky, od klasickych plochych pih az po vystouple a jednou za rok jdeme celorodinne na kozni na kontrolu, tam nam to okouknou a co je potreba, vyndaji. Hodne mi jich vylezlo v kazdem tehotenstvi. Vetsinou ale takove ty osklive, plasticke, nebyvaji problematicke, horsi jsou ty placate, hodne tmave, co maji nepravidelny tvar, ty se mohou casteji promenit na melanom - rika nase vyborna kozarka. |
|
|
3.3.2011 17:50:40
Davídku, byla jsem na chirurgii, no bolí ta injekce-umrtvení a pak je to spíše dost nepříjemné, byla jsem celkem napjatá, tak se mě ptali, zda mě to bolí, ale fakt to pak nebolí, jen slyšíš takové divné zvuky a představuješ si, co ti tam dělají, což je
ale dá se to přežít, hlavně aby ty výsledky byly ok. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
3.3.2011 14:08:55
Hele Luciš a ty znamínka,kde jsi kvůli tomu musela jít aby ti je vyřízli a určitě to bolí jako blázen to opíchání,že?Aspoň teda co si pamatuju když jsem si nechala jedno vyříznout před několika lety.
Teď v těhotenství mi příjde že mi i hodně znamének nových vyskákalo. |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
3.3.2011 14:04:40
Je těžko někomu něco radit,vím to podle sebe já se trápila a dusila to v sobě dva roky než to v určitém okamžiku vyvrcholilo a manžel si uvědomil co ve mě a Dádovi má a o co by přišel,ale ani pak to nebylo lehké zapomenout na vše,i teď si kolikrát vzpomenu ale je to o tom že já jsem chtěla udržet rodinu a on nakonec taky a myslím si že jsme na dobré cestě...už nikdy nebudu říkat mě se to nemůže stát,vím co mám doma a podobné fráze...vždycky je co utužovat a nebrat to všedně... A také je to na obou aby se snažili,jeden nezmůže nic...Je jen na tobě jestli se s tím chceš prát,anebo jen tak přežívat.Každopádně ti určitě všechny tady držíme pěstičky aby jsi byla nakonec šťastná
a v klidu![]() . |
|
|
3.3.2011 13:31:27
Ahoj holky, tak jsem byla odstranit stehy po tom znaménku a bylo mi řečeno, že znaménko mělo začínající nevus či co, no že je dobře, že bylo odstraněno v počátku, že by z toho asi něco mohlo být
To mám fakt radost....příští týden jdu odstraňovat další, abych měla jistotu, že jsem ok, tak mi držte pěstičky...akorát mě štve, že jsem si to nenechala udělat při jednou, už jsem to mohla vědět a ne mít zbytečné nervy ![]() Zuzulko, to je asi těžko radit, co To je to fakt tak špatné? A co manža na miminko, těší se? |
| Zuzulka7 | 102679 |
|
|
3.3.2011 12:58:53
Davídku a co mám podle tebe dělat
![]() |
| Davídek01 | 87848 |
|
|
3.3.2011 12:40:34
Ahoj holky tak na kontrole vše v pořádku,zatím žádná změna jen doufám že toho sviště nebudu zase přenášet
.Nohy(otíkání)prý v pořádku,nemám se bát![]() A jinak Zuzi právě že tu lásku si zasloužíš a potřebuješ,bez ní je ten život přeciš nahouby. ![]() ![]() ![]() ![]() ,a ty jsi mladá. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.