| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 29140  [Dalších 28010 >>]
Emca+Honzík + Daneček 44475
9.10.2009 19:26:30
jsi holčička?
Emca+Honzík + Daneček 44475
9.10.2009 19:25:50
tady si z nás někdo dělá prču ~o~~o~~o~~o~~o~~o~

Holky dneska jsem zůstala stát v DM marketu jak opařená, Chtěla jsem Dandovi koupit kaši, nejdřív jsem držela od Hippu od ukončeného 4.měsíce a pak jsem z hrůzou zjistila, že obsahuje lepek. Nakonec jsem vzala Sunarku, tak lepek neobsahuje.
magrata1 95172
9.10.2009 19:24:25
To bude malá Plakoška, nikdo jiný nepotřebuje tak maskovat
magrata1 95172
9.10.2009 19:23:25
Mab, moje mamka je podobný případ. Co jsme se odstěhovali, je to nesrovnatelně lepší.
hadanka_kveten_2009 98827
9.10.2009 19:22:37
Mab 26777
9.10.2009 18:12:25
Kalhotky jsou trošku větší, ale to já chtěla, aby mu byli i na jaře. Fotku jsem se snažila otočit, ale nějak mi to nešlo. TAk holt musíte trošku naklonit hlavu, abyste ho viděli v celé jeho kráse.

S mojí mamkou je to horší, mám jí ráda, ona mne taky. Ale je zvláštní v tom jak to projevit. někdy bych ji musela přetrhnout vejpůl. Pak si řeknu, že je vlastně v životě asi celkem nešťastná a nechám to opět plavat. Ony to jsou většinou jenom drobnosti, ale 100x nic udolalo medvěda (nebo co je vtom přísloví). Brácha má teď tu žloutenku a mamka mi volala zda se má nechat očkovat vakcínou proti hep. A nebo kombinovanou proti hep. A i B. Vše jsem jí vysvětlila, pro i proti a nechala na ní ať se rozhodne. Druhý den ráno v 8 opět telefon, vzbudila mne a ptá se na totéž. A to ví, že spíme do 9ti hodin. Když se ujistí, že mne vzbudila, tak místo aby se omluvila, tak řekne, že je to vlastně dobře a ať jdu něco dělat. A takovýhle blbosti mi provádí. Nezavolá co je rok dlouhej a když se ozvu a přijedu jí až před práci, aby Honzíka viděla a mohla si ho povozit, tak každému v parku vykládá, jaká jsem dcera, že jí nenechám vnoučka vozit - to vše samozčejmě přede mnou a myslí si jaká je to legrace nebo co. Stejně tak půlce města vyprávěla jak jsem rodila doma a jak vnouček málem vypad do záchodu atd. Já vím, že to nemyslí zle, ale občas mně to rozzlobí nebo rozbrečí, to podle toho...
Tak nevím co mám dělat, jestli se jí mám jednou postavit, pohádat se sní a vysvětlit jí jaké mám hranice a přitom jí rozbrečet a možná z toho vůbec nic nepochopí nebo to mám nechat bejt a chovat se jako hodná dceruška, tak jak je zvyklá.
No tak jsem si vylila srdíčko, pokud můžete, tak mi poraďte, co byste dělaly na mém místě. Ahojky.
Mab 26777
9.10.2009 18:03:38
Já mám oříšky také ráda, ale ne to loupání, jsou z toho děsně barevný ruce a je to dřina. teda pokud nemáte papíráky, který rozlouskneš v ruce.
Babičky závidím, že si s nima můžeš pokecat a pohlídaj holky a tak.
Já mám tchyni taky docela bezva, nejsem sice jako kamarádky nebo matka s dcerou, ale máme se rádi a ona pomůže s Honzíkem kde se dá. Teď zrovna nakoupila ve Quelle rifličky a maskáčovou flísovou bundičku - Honzíkovi to děsně sluší
plakanek 87034
9.10.2009 17:23:35
Mab, já jsem tady~;)
Byly jsme na chvíli ven, protože došlo mlíko a nemáme už ani trvanlivé (Kačka pije večer a ráno kakao z čerstvého mléka). Takže jsme si udělaly dámskou jízdu-já-Kájí-Kačka-moje mamka(je tu na návštěvě) a teď dorazila i manželova mamka, takže holky tu mají dvě babičky a užívají si to - já taky~t~ - sedím u PC a loupu si mokré vlašské ořechy - mňam, je to droga, miluju to...
Mab 26777
9.10.2009 17:07:37
To jste všichni odpoledne venku, že tu nikdo není???? Honzík mi po obědě (někdy ve 2hod.) usnul a zatím spí, nevím co ho to popadlo, nejsem nějak zvyklá, tak sedím u PC, už mám všechno přečtené a nechce se mi dělat nic pořádného (jako třeba vyžehlit, že~t~). Tak já se jdu juknout na zprávy.
Mab 26777
9.10.2009 15:23:22
Slívo, moc gratuluju, to uklízení je pak už docela zábava, jen si musíš pamatovat, kam co uklízíš, já první měsíc stejně všechno hledala kam jsem to uklidila a pak jsem to různě přeskládávala. Ale to mně už docela bavilo. Nejhorší je vytřít prach po zednících, ten je takovej jemnoučkej, všude vleze potvora a drží. Ale to je maličkost. Užívej domečku a hezky si ho zabydli.
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 29140  [Dalších 28010 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.