Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kotatko+Nathalie06+Thomas09 | 65385 |
|
|
9.10.2009 15:03:16
Slívo jůůůů super
Doufám, že pak budou i nějaké fotečky ) Ráda se pokochám ) |
| plakanek | 87034 |
|
|
9.10.2009 14:56:12
Slívo:
![]() ![]() ... nic neříkej a užívej si to![]() |
| Slíva | 17593 |
|
|
9.10.2009 14:46:52
Všechny zdravím, my jsme konečně v novém domečkuuuuuuu!!!! Je toho tolik, že nevím, co napsat. Jsem šťastná.
Snad zase brzy nakouknu, co je nového, teď furt uklízím, ale nebere to konce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| plakanek | 87034 |
|
|
9.10.2009 14:17:32
Mab, moc díky. Jestli na tom nebude hůř, tak jí v pondělí hned zajdu nechat naočkovat. Mám právě strach, aby třeba neonemocněla nebyla na tom ještě hůř a pak by se nedalo očkovat a propadlo by to.
Každopádně mám ale obavy, proč jí to tak dlouho chroptí v nose. Dr říkala něco o zvětšené nosní mandli...no nevím. Dík ![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
9.10.2009 14:01:39
LPakánku, já bych asi očkovat nechala, od nemoci to jsou už tři týdny a když rýma neteče ani se skoro nic neodsaje, tak bych to brala jako že dobrý.
Doma nadále ten Libenar, nasivin podávat max. týden, déle ne, pak si na něj sliznice moc zvyká a vyžaduje ho. Zvlhčit vzduch, žádný prach atd. Ale myslím, že už děláš všechno. Anakondo, s ekologií se musí dle mého začít postupně, taky jsem začla třídit teprve tak před rokem a jen papír, pak petky, pak ostatní plast atd. teĎ ty látkovky, ale mně se hlavně děsně líbí, možná bych do nich šla i kdyžby byly o něco dražší než papírovky. Že jsou levnější je jen bonus. Popelnice je v Tp zadara, takže mně je jedno kolik odpadu vyprodukuju, ale už jsemsi zvykla, jen bychom ty kontejnery na tříděný odpad mohli mít blíž. Mamka je má před domem, to jí zavidím a přitom netřídí. Já je mám tak 3-4 ulice, takže vždycky jdu s kočárkem a dole naskádané pytle a krabice s odpadky. No jestěže jsou tady ty ulůice celkem liduprázdné. |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
9.10.2009 13:46:35
Editko, to je trochu z ruky, když tam jedeme jen na víkend
![]() Viď..jsem to na sebe práskla ![]() ![]() Ale, myslím, že drobek ekologicky uvažuji..jen ty činy...ty činy mi chybí ![]() ![]() ![]() tak papaa |
| EditaMT | 39700 |
|
|
9.10.2009 13:42:14
ty hubko špatná a to se přiznáš na veřejném servru??????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žížalko moc si to užijte a kdyby Vám tm byla zima tak se stavte u nás v \Budějcích...papa |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
9.10.2009 13:38:56
No, Edit..já právě nejsem..uvědomělá maka..nic netřídím..fakt
Nelátkuju A přesto nejsem špatná matka![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi jedem ...mějte se krásně..pááá |
| EditaMT | 39700 |
|
|
9.10.2009 13:36:57
tak holky myslým, že jsme si tu dokázaly že jsme uvědomělé matky!!!!!!!
![]() ekologicky založené!!!!!!!!!! ![]() prostě spasitelky ![]() no a ty naše malé úlety jako plýny v koši, lepák dítku či nějaké to malé přidušení se v podstatě mažou neb bez chybky by nebyla vidět ta správná krása!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
| Anakonda+2 | 75682 |
|
|
9.10.2009 13:30:23
Jinak tu máme v jednom MC..Broučky...takové zpívání, cvičení, tancování..pro děti od roka..tak se už na příští rok těším, že budu chodit se Zuzkou. S Terkou jsem tam chodila do školičky pro děti od dvou let..a bylo to moc prima
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.