Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| plakanek | 87034 |
|
|
4.10.2009 14:06:23
Ahojky,zdravím od tchánovců. Kačena,zelí,knedlíky, už jsou v bříšku.
Poctivě jsem vše v rychlosti dočetla. Emco,Mandel, jo jo, pošlu Vám nějaké ty kuponky.Emco, kdybys byla tak zlatá, mohla bys mi na mail napsat, co přesně Mandeli chce-ať to nemusím zpětně dohledávat? Děkuji. Někdy příští týden se stavím za manžou do restaurace a hodím tam vše,jo? Luci, ani nevím, co Ti napsat (vím, že nic nečekáš ). Ale Tvůj manžel a Vaše soužití je pro mě něco tak záhadného, neuchopitelného a až nepochopitelného, na VŠ jsme měli jednoho vyučujícího, mimo jiné jsme ho měli na matrimoniologii, k zápočtu jsme museli odevzdat cca 50 stránkovou práci - diagnostiku manželství (reálného), byla to docela síla projít jeho zápočty a zkouškami (jo, jednou mě taky ze zk vyhodil-jediná ZK, ze které jsem byla kdy vyhozena), no škoda, že jsme se neznaly... hned bych měla o čem psát. Nemyslím to zle, jen, že je z jeho strany tolik patologie....a dle některých Tvých reakcí jsi "v tom" až po uši, když ho do jisté míry omlouváš, prostě jestli už nemáš posunuté hranice toho, co je širší norma a co už je nezdravé, patologické....Upřímně je mi Tě velmi líto, vím, že jsi schopná, inteligentní, mladá, vím, co psala Editka-finanční stránka atd. No každá jsme jiná a každé se nám líbí něco jiného a sneseme toho rozdílně. Každopádně někomu, kdo je mimo Váš vztah, a má tak jistý nadhled alespoň v tomto, tak ho místy jímá hrůza. Teda konkrétně mě. Manžel si to do jisté míry třeba ani nemusí uvědomovat (že se chová nepřijatelně), ale fakt je ten, že mi přijde, že Ti až příliš ubližuje. A někdy psychická bolest může být horší než ta fyzická, kvůli které, jak píšeš, by ses byla ochotna rozvést. No zase jsem se nějak ponořila do své profesní role. Promiň. |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 13:54:45
A jeste dovetek k prihode s motorkou > probirali jsme to s detma a vysledek ? Maminko motorky a auta musi po silnici a chodi se po chodniku.
|
| Martina-S | 90527 |
|
|
4.10.2009 13:20:19
Ježíš, Lucko, ani jsem nedočetla zbytek příspěvků, jak ti musím napsat, že ten oběd vypadá fantasticky!!!
![]() Já jsem se včera pevně rozhodla, že na večeři budou lívance, bo jsem jsem si na biojarmarku koupila děsně výhodně lavórový sirup (viz recept v deníčkách). Tak se těším. A děkuju za to, cos napsala o svém muži. Konečně jsem pochopila chování svého otce. Oni ti budovatelé komunismu vychovávali tak nějak podobně. Má nás moc rád, akorát mamka to s ním neměla a nemá lehké. Pořádek sice teda moc nevyžaduje, ale jinak je maximalista absolutně ve všem. Jednu dobu jsem se dost nemohla srovnat s tím, že "jsem ho zklamala". I když v jiné rodině bych byla obdivovaný člen rodiny. Úplně mě polilo horko, tak jsem to musela napsat... |
| Emca+Honzík + Daneček | 44475 |
|
|
4.10.2009 12:51:25
tak už jsme po obědě a jdu se s klukama natáhnout. doufám, že usnou. O Jeníka strach nemám en už týden po obědě nespal, takže je utahaný, ale Danda teď dopoledne spal 1,5 hodiny, tak nevím, aby už nebyl vyspinkaný
|
| EditaMT | 39700 |
|
|
4.10.2009 12:14:43
tak zvířátka jsou nakrmena
a mi tááááhnem véééééééééééén papa a co nejkrásnější den![]() |
| EditaMT | 39700 |
|
|
4.10.2009 12:11:30
já tě Luci chápu....
U nás není také stav ideál a moc závidím těm, kdo ideál mají.... Já si také někdy zoufám, když mi manžel nadává, když všechno odřu sama a mý synové v tom vyrůstají - co s tím? - nelituju se, jen se snažím, aby pochopili, že to tak prostě není správně!!!! klidně je nechám dívat se na to jak jsem unavená, poprosím je o pomoc a zdůrazním jak je třeba aby pomáhali )uklidili si hračky, porovnali oblečení,...:- )) - prostě ty jejich dětské "práce") Naopak, upřímně, myslým, že opravdu platí co nás nezabije to nás posílí a jestli to má být nějaký patologický postup, nebo vyhraněná situace - budiž - ponesou si to jako prošlý zvládnutý!!!! zážitek do budoucna a budou jednou sylnější... No a abych to nezakecala - nejdůležitější na věci je správná výchova - tedy ta unormálněná a to si myslým, že jim dáváš plnými hrstmi, takže možná si jednou tvé děti v klídku a s přehledem poradí s takovým "cvokem" jako je tvůj manžel a ty naše budou jukat jak vyorané myšky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
4.10.2009 11:54:10
Kami se chvíli se Šímou zabavili, tak jukám.
Lindidlo, já ti dám KOZU, počkej ![]() ![]() .A vůbec, já nemyslela, že budeme soutěžit v tom, kdo je tlustější, ale kdo se líp dostane na svojí váhu .Budko, podle kámošky rehabelitační sestřičky se děcka mají posazovat, až když si samy sednou , tj. někdy v devátym měsíci. Do ty doby sedět na klíně v klubíčku. Jako kdyby byly v autosedačce .Mab: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit, to je mi líto, posílám moc pozdravů a lepší náladu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . U nás je to s tchánovcema jako s tvými rodiči, jsou docela fajn, oba v důchodu, ale mají doma nemohoucí babičku, takže k nám nikdy nejezdí. Ani na narozeniny nebo tak. Výjimkou teda bylo teď narození Šimonka. Když je chceme vidět, musíme prostě my za nima.A víc zase dočíst nestihnu, tak pádím za Kami, papa, všem hodně ZDRAVÍČKA a krásnou neděli! Nám po obědě přijde švára s rodinou, tak bude veselo ![]() |
| simca+klucíí | 66211 |
|
|
4.10.2009 11:51:55
lucko,to zni super
![]() mnam mnam![]() ![]() |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 11:50:28
tady brokolicovy krem, kureci rizoto s bazalkou a parmezanem oblozene cherry rajcatky a na zaver medova palacinka s kapkou cokolady.
L. |
| Lou+3 | 30918 |
|
|
4.10.2009 11:46:54
a ja mam uvareno od vcerejska
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.