| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 29140  [Dalších 27520 >>]
simca+klucíí 66211
4.10.2009 11:46:15
my vyhlizime tatku a potom hura pojist~w~~w~
Emca+Honzík + Daneček 44475
4.10.2009 11:45:21
My máme kolinká, hov. maso a UHO. Jeník to miluje. Jdu ohřívat oběd.
Lou+3 30918
4.10.2009 11:45:07
Mandel, zatim jsou deti v pohode. U nich doma fungovalo napr. to neni kresba, to je cmaranice, fuj, ze se nestydis. Za tohle te mit radi nebudeme.
Tohle nedelame ani jeden. Neshazuju je a Karel take ne (tohle si z detstvi nahodou pamatuje dobre, ze nema porad rikat detem, ze jsou neschopni a pitomi, jak to slychaval on sam). A jeho snaha o anglinu je ta, aby se to naucily prirozenou cestou a nikoliv drilem. K detem, myslim, ma celkem rozumne postoje, kdy celkem jasne vidim, ze se hodne vecem, ktere mu rodice delali, vyhyba. Tohle jsme si ujasnili.
Je k nim prisnejsi, ale ma je rad a dava jim to najevo.
Ad rozvod - ja pro to mam i jine duvody, penize nejsou uplne hlavni. Pres to vsechno ho mam porad i rada a v nekterych vecech o obdivuju a vazim si ho.
A navic v nasi rodine je rozvod tezke stigma - tedy jeste nikdo z naseho cetneho pribuzenstva se nerozvedl, ale kdyby se to stalo, tak nevim. Staci, ze moje sestrenice mela mimi s pritelem za svobodna a cela siroka daleka rodina silela. A priznam se, jak jsem v tom byla vychovana, taky povazuji rozvod za extremni a nestastne reseni - prichazel by pro mne v uvahu pouze pri alkoholizmu, fetactvi nebo fyzickemu nasili. To bych nevahala.

4.10.2009 11:42:16
Mandel dík, já mám pro tebe teda kojo čaje a jestli Plaky bude mít i nějaké vlh. ubrousky tak bych ti poslala i ty, ale pak najednou ať zbytečně neživíme Českou poštu jo?
simca+klucíí 66211
4.10.2009 11:33:44
tak dnes bude smazeny syr,,,je obaleny,brambory take hotovvy,,,tak chvili klidek~y~~y~
simca+klucíí 66211
4.10.2009 11:28:38
mandelinko,nakouknu dekuji
simca+klucíí 66211
4.10.2009 11:28:13
potřebuji radu-bydlime v panelaku a nad nami bydli rodina s klukem ktery chodi do druhe tridy.bydli tam prarodice,maminka se synem.
syn byl od malicka vychovavan ve stylu "PATRICEK MUZE VSE" a nyni cele dny krici,vzteklym brekem a mlaceni vsim moznym se dozaduje sveho,matce i prarodicum nadava do pi,,.kur.. a pod a krici to pres cely byt...
dnes vztekle vyvadi uz od 7 hodin a je to o nervy,moje nervy~o~
~o~~o~~o~
prestane az dosahne sveho jakym koliv zpusobem,dospely na neho uz nestaci~q~~q~
mame 4 mesicni dite a to je nervozni nemuze spat,posledni dobou zacalo byt velmi lekave...
poradte jak resit totu situaci,nez se muj syn,manzel nebo ja zblaznime?a ja mu dam po zadku~o~
domluva se sousedy nepomaha a nic neresi~q~~q~
lze si stezovat,nebo jak by jste to resily vy....dekuji
Lou+3 30918
4.10.2009 11:03:32
No hele, ano, nechci byt bez penez, to je fakt. Tedy ne uplne, jsem se schopna uzivit, ale s malejma prckama se mi nechce.

Manzel doma driv uklizel - ale tak strasne moc, ze jsem ho s tim porad posilala do haje. On dela vsechno chorovne peclive.

Mandel, mne ho je i lito, psychologii jsem se trochu venovala a snazim se i nadale a tak zhruba vim, kde a jaky je problem. Akorat si nejsem jista, zda jeho blok neni natolik silny, aby s nim slo hnout. Ono je to z detstvi, rodice se venovali budovani komunistickeho statu a diteti moc ne, hlavne, aby bylo teple oblecene, dobre jedlo a dobre se ucilo a melo poradek. On brzy prisel na to, ze aby se mu venovali, musi byt casto nemocny, spatne jist a mit mimoradne vysledky ve skole. A tak, jako jine deti mivaji muclicka, on si svoji jistotu vybudoval na presnem systemu veci okolo sebe. A protoze detske malovani a zpev mu moc nesly a nedavaly logicky smysl a tudiz nemel 100procentni uspech, tak je naprosto vytesnil ze sve hlavy. Porad jede na vykon, neni schopen se uvolnit - pokud ano, zase jenom v extremni fyzicke zatezi. A pak je groggy. Je to skoda, je to moc chytry a schopny clovek, ale potreboval by nekoho, kdo by mu pomohl dokazat trochu odbourat tyhle veci, ktere z velke casti pripisuji jeho rodicum. Hodne me pobavil projev jeho otce na profesorske promoci, kdyz rekl, je jsou na nej hrdi a ze ho dobe vychovali. Tehdy bych mu nejradeji jednu pred celou pozvanou spolecnosti vlepila.
4.10.2009 10:55:58
No holky co tu mám to vám klidně dám, já potřebuji jenom to Hami.
4.10.2009 10:53:22
Hele já o nich víc nevím , je to také bílé balení
[<<Předchozích 1610] Názory 16111620 z 29140  [Dalších 27520 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.