| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 29140  [Dalších 27480 >>]
plakanek 87034
4.10.2009 9:12:03
Jo jo Mandeli, tak to máme podobné i s tchýněmi.
No moje tchýně je jako moje kamarádka, chodíme spolu nakupovat, byly jsme i na dovolené (ve Španělsku, taky díky ní je na světě Kájinka-bylo to loni v srpnu~f~). A opravdu si s ní rozumím víc než se svou mamkou. Je to smutné, že to tak musím napsat, já mám s mamkou dobré vztahy, ale "kamarádky" , že bychom se navzájem svěřovaly, plánovaly atd., tak to zas až tak ne...

Emco, já už mám pro Tebe 3 kupony, takže celkem 6x sleva na mlíko! Co s tím bude Dandík dělat? No Ty ho snad v tom budeš koupat~t~~t~~t~
Emca+Honzík + Daneček 44475
4.10.2009 9:10:33
Mandel, moc děkuji, ale já nevím co bych ti za to dala, další kuponky na ubrousky tam už asi nejsou, že ne? Leda, že by jsi potřebovala něco jiného.

Simi, Danda také vítání občánků prospal.
simca+klucíí 66211
4.10.2009 9:02:54
ahojky holky,
vceara jsme byli na chate a potom v laznich si zaplavat,honzika hlidal muj tatka s pritelkyni tak s nama byl jen alex...bylo to fajn.
dnes od rana mam migrenu tak mi neni zrovna gutt~Rv~Rvale musim nejak fungovat~d~
mab,drzim palecky at je vse ok...
burtfotku pridat take at se zasmejete~t~~t~~t~~t~~t~
Emca+Honzík + Daneček 44475
4.10.2009 8:50:24
Dobré ráno, nebyla jsem tu 2 dny, tak se pokusím dočíst, teda jestli mě kluci nechají. Včera jsme byli na vítání občánků a bylo to moc krásné, pak na tátových 60-tinách a také super.
Já jsem ještě dostala opožděně od nich také dárek - 5x dárkový poukaz v hodnotě 200,-Kč do DM drogerie. Vůbec nevím co bych si chtěla koupit. Manžovi jsem říkala, že asi za to nakoupím malému mléka, no nechtěl ani o tom slyšet.
No nic jdu si vás zkusit dočít.
plakanek 87034
4.10.2009 8:49:13
Ahojky, my od rána gruntujeme. Jinak Kájí dnes budíček 3,30, od té doby jen pospávala a pokníkávala až do 6, pak už jsme šly ven z ložnice. Takže prima noc - a to tu nebyla Kačka, což je tak 1x za měsíc, že si jí tchánovci vezmou... Kájí má vzadu v nose usazené zbytky rýmy, už 14 dní, nedá se to ani vysát, dáváme Libenar, nic nepomáhá, v noci se dusí a při kojení to dělá taky problémy...
Nevíte, co s tím? A to má jít v úterý na očkování-Prevenar. Zas měla ráno 37,3 po odečtu. Ach jo. A to jdeme na tu oslavu.

Jinak co se tchýní týče, tak víte, že já si nemůžu ani trošku stěžovat, taky mi sice Kačku hezky láduje (bonbonky, čokoládky, vše "echt", já vařím docela dietně a po obědě u nich je mi téměř vždy špatně, ono to plave v tuku, ale snaží se respektovat mé požadavky. Ale hlavně jsou s dědou moc hodní a mají o nás zájem (a my o ně) a tak se stále navševujeme, pořádáme spolu akce, společné dny, dovolené..... Taky kvůli nim jsem se rozhodla, že já se přestěhuju za manželem, prostě jsou moje rodina, přijali mě, tchýně tvrdí, že jsem její další dcera.

Jen ta Kájinka mi dělá starost. Už je to víc jak 14 dní a pořád zvýšená teplota, ta usazená rýma... ach jo.

Mab, snad jste tu žloutenku nechytli. Ať to dobře dopadne~R^

Musím jít, pa
EditaMT 39700
4.10.2009 8:20:04
tak jsem oúpět v celodenní šichtě :-))
a opět sama samotinká, jak jsem to tu tak při snídani četla, je mi smutno....

já vím tchýně, která krmí mimi gulášem.... , ale věta nemůže se dočkat...

Já to prostě neznám, tchýně bydlí o dvě patra níž a k nám každý večer chodí - zaťuká ale na dveře naproti a jde navštívit vnuka, kterého celý den hlídala... vidím je jak jsou pořád spolu, jak jezdí se švagrovou nakupovatt, dávají si kávu na zahradě, slaví spolu svátky...
Mi nic - není to averze vůči mně, chovají se tak i ke svému synovi... chovají se tak i ke všem mým dětem...
není to neláska, je to jen naprostý nezájem...

A má rodina? - Máma se stará o své rodiče, táta o svého otce - je to pro ně vždy zaručená výmluva, proč nepřijít by´t jen na návštěvu - pořád skouším: Přijedeš????? - jé Edit, kočičko, já mám toooooooolik práce - podotýkám, že jsou oba v důchodu a tudíž je nestresuje čas věnovaný zaměstnání - jsem jejich jediné dítě....
Máma se ptá přes skype - skoro každý den - toť vše - je mi to hrozně líto...

o hlídání nemůže být řeč.... já škemrám i o návštěvu...

No tak jsem si posmutnila a jdu se věnovat klukům..

Včera to byla hrůza, neskutečně zlobil Mates!!! Filípek poprvé dostal hysterák a plakal mi v zoo dvě hodiny v kuse - byl přetažený a nemohl usnout - chovala jsem ho, kojila..... zkusila všechno - usnul až v autě... jakub byl fajn, jen si na mně trochu vymýšlí - ale v dobrém - nejen zoo ale i zámek....a tak.... - intelektuálek. tak jsme byli všude...

dnes nevím asi les, a nějaké pole na pouštění drakůůůůůů.
U nás je zima zima - topím v krbu....

tak Vám všem prýma den

A Mab - snad se Vám to vyhne....papa
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
3.10.2009 23:21:51
Mab držím palce
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
3.10.2009 23:21:07
Sýkorko, no právě, asi už ze mě vysála všechen vápník nebo co~a~

Kája se taky předklání, jednou se mi dokonce praštila o stůl /no moje vina~q~, měla pak nad obočím červenou čárku/. Ona se po všem sápe a hned vše strká do pusy a na lžičku je zvyklá z vitamínů a taky už měsíc dávám kaši, takže když někdo něco jí a má jí na klíně, tak to klidně chytí a narve do pusy - no a to je pro některý lidi signál k tomu, že musí všechno ochutnat~o~
Sýkorka 47 73231
3.10.2009 23:02:56
Mab-tak to se nedivím,že má strach. To nezávidím a držím palce,ať to dobře dopadne....~d~~d~~d~~d~~d~~d~
Mab 26777
3.10.2009 22:45:53
Ahojky děvčata, tak jsem nějaká smutná, hezky jsem si vás dočetla, ale dalo mi to práci. Bohužel jsem se právě pohádala s manželem. Má strach o Honzíka a tak si svůj vztek vybil na mně, jako že já snad strach nemám nebo co!!!!
Byli jsme totiž v kontaktu s hepatitidou A. Brácha dneska zežloutnul a večer si jel lehnout na infekční. Já se taky obávám infekce, i když doufám, žeho mateřské protilátky ochrání... Takže v pondělí jdem na odběry. držte nám palečky.
[<<Předchozích 1650] Názory 16511660 z 29140  [Dalších 27480 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.