| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 29140  [Dalších 27470 >>]
Gabik_S 100396
3.10.2009 22:44:56
Adamkovi je dneska 5 mesicu, tak si tak v duchu pripominam , ze se blizi 6.mesic a cas na prikrmy, jsem zvedava, jak to bude probihat a jak mu bude chutnat. Z kojeni stejne mam obcas takove divne pocity, ze nevim,kolik vypije i kdyz hezky pribira, zajimalo by me, kolik vytahne...
Kdyz ho mam na kline u stolu, tak se sice nehrne k nasemu jidlu, ale chyta se stolu a pritahuje, pritahuje se co to jen jde, a ze ma silu... Taky vam mimca v sede na kline maji tendenci se hoooodne predklanet??

Jinak ja mam tchyni super a nenarusuje nam nasi vychovu, ale bohuzel mam problem u moji mamy. Ta by byla schopna dat miminku na "ochutnani" asi cokoliv a jeste nam bude lhat.... a to klidne za rohem a jeste by se tomu smala.... protoze my jsme na tom prece taky vyrostli (treba na omackach s knedlikem)... ~;((
Sýkorka 47 73231
3.10.2009 22:24:59
Budko tady miminkům vylízají zoubky a ty si je naopak likviduješ!!!~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Na moji tchýni nikdo nemá!! Já bych mohla vyprávět hodiny!!!To zase bude zítra keců!!Včetně:"až vyhraju,tak něco koupím...!!!"(to jako dárek)Vždycky dorazí o půl hodiny dřív,než je pozvaná a to bydlí vedle ve vchodě!!!Už se nemůže dočkat!!!~w~
Plaki-tak samo-tvýmu manžovi taky vše nej.
Lindi:AŽ TLUSTÍ BUDOU HUBENÍ-HUBENÍ BUDOU STUDENÍ!!!Já vím,je to alibismus,ale já nehubnu.To mi musí přeskočit-zhubnu i 10-20 kilo a za chvilku to mám zpátky. Je to marný.~o~~o~~o~~o~~o~
Lindík+2 78073
3.10.2009 22:19:16
Budko jedinej recept na takovou tchýni jenepůkčovat jí dítě..fakt teda dortem a gulášem bych si ho krmit nenechala..díky bohu mám relativně rozumnou tchýni...na mě koukai jak nsa blba když jsem Matymu nedávala do 3let vůbec sladkosti a řízek atd..ale tendence cpát ho jako mimi něčím takovým teda neměli..a respektovali to,sice brblali,ale respektovali..a oni mi malýho moc nehlídali,takže jsem ho měla pod svým dohledem..to je jistota~t~~t~ježiš dnes jsme měli na véču všichni vařené klasy kukuřice a Natálka tak ale tak hladově koukala,začala se rozčilovat,Pavel si ji dal na klín,ona si přitáhla židli co byla vedle a začala ji okusovatr!!No tak jsem jí dala kousátko a tak zuřvě ho kousala..no kdyby jste to viděly~t~~t~jsme se všichni řezali u stolu~t~~t~no měsíc ještě musí vydržet,7.jí bude 5měs a já chci fakt počkat do toho 6...ale Naty by se za kus žvance určo nezlobila,myslím,že bude jedlík po bráchovi..no to nechci vidět kolik toho pak ty 2děti sežerou~t~~t~~t~
Jo Sýkorko napiš pak novinky od mladejch...
Lindík+2 78073
3.10.2009 22:14:06
Sýkorko tojsou teda kozy s tím hubnutím,že..no comment..já jsem ráda že jsem ráda a momentálně funguju s nějakýma saušenkama či oplatama denně,tělo si to asi žádá..a cvičit..no já nemám výmluvy ale opravdu nemám kdy..já cvičím u vybalování beden...já to fakt neřeším,přirtom bych asi měla,když to tady řeší naše anorektičky~o~~o~~o~vždyť ty děti pak ani neunesete!!!~o~~o~~o~~q~~q~~q~~q~
Holky pěkně slavte narozky,u nás zítra slavím dodatečně já-tchánovci byli na Kypru tak slavím až teď...ale až odpol..oběd pro tolik lidí bych teda mom.nezfoukla..
Tak pa jdu ještě něco dělat...
Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 94102
3.10.2009 22:07:51
Sýkorko, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, koukám, ale že recept na tchýni nikdo nemá /že zrovna tchýně co? mámy si to asi k dcerám nelajznou./

Jinak změna plánu ohledně hubnutí, začínám asi hned, protože se mi ulomil zub jednička nahoře~n~~n~~n~. A to už druhá, ta první asi měsíc před porodem, před měsícem mi dodělali korunku, co teď budu dělat s tím druhým fakt netuším, jdu někam brečet~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~~n~
plakanek 87034
3.10.2009 22:05:03
Sýkorko, narozky má až v pondělí, jako Václav Havel~t~~t~~t~. Ale slavíme už zítra. My s Kačkou dělali tento dort-ano-nepečený z piškotů a zakysané smetany atd., tchýně peče Sachrův dort. Zítra bude žranice- u ní, pozvali nás k nim. Kačena, zelí, knedlíky... My vezeme ten dort, vínko, nějaké čabajky a tak. TO zas bude~w~~w~~w~

Tak si to zítra hezky oslavte a užijte! A manžovi vše nej~x~

No nic, jdu do hajan... (manžel samozřejmě kouká v TV na nějaké mistrovství světa ve fotbale do 20 let či co... jakoby dnes toho sportu neměl dost). A Kačka u babi~f~~f~~f~~f~ Kájí spí.... ~a~~a~~a~
¨
Dobrou noc~s~
Sýkorka 47 73231
3.10.2009 22:00:21
Plaki-tvůj manža má zítra narozky???MŮJ TAKY!!!! Taky máme oslavu. přijde tchýně a máti a "naši mladí"!!To zas bude.....Krásnej dortík. To je určo ten skládanej z piškotů,ne? Ten já miluju a dělám ho často.Ale zítra to odfláknu štrůdlem.Jak jsou chlebíčky,tak sladký moc neubývá.Jsou pozvaní na oběd-na bramborovej salát s řízkama.Ten dodělávám ještě teď,aby se uležel.
Moje tchýně je schopná narvat 3m děcku normál guláš!!!~o~Měla 4 děcka a tímto se chlubí.Když jsem moje velký děcka měla ještě malý,tak mi to řekla a já se zhrozila a ona že prej to nemůže vadit! Svým to dávala normálně a JSOU NORMÁLNÍ....( já bych neřekla...)Tak taky nestojím o to aby hlídala!!!
O váze a hubnutí se s váma nebavím.....~q~ ~q~~q~~q~~q~~q~~q~~q~~q~
plakanek 87034
3.10.2009 21:45:33
Jo
Gabik_S 100396
3.10.2009 21:43:53
A vy jste tu meli nejakou rec o letitych dupackach??~d~
plakanek 87034
3.10.2009 21:30:23
Jé, já zapomněla na to s těmi dupačkami. Mám taky jeden stejný kousek: teda je to shodný střih, i ty šňůrky, na 2 knoflíčky na každém ramínku, jen to má jiný vzor. snad nějaké opičky nebo co. Vyprala a vyžehlila jsem to, když jsem si chystala věci na Kájí než se narodila, ale než jsem se k tomu dostala, tak to měla malé, takže už je to zase zpět v krabici~;((
[<<Předchozích 1660] Názory 16611670 z 29140  [Dalších 27470 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.