| Gabik_S | 100396 |
|
|
3.10.2009 21:19:54
Jahny, podobne dupacky doma taky mam, ale v zelenem... a je jeste k tomu kabatek. Jsou to dupacky po me, segre a brachovi, kdyz jsme byly mimina...
Jestli jsem dobre pochopila, tak jsou to stare dupacky... pokusim se to zitra najit, vyfotit, at je sranda... |
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 21:06:17
Kája mi taky docela prdí,ale zatím nic necítím. Jí hodně moc trápily prdíky tak do těch 4 měsíců a starší Kačku taky. Byla to moje noční můra. Hlavně s Kačkou. Probdělé noci a řev. Právě proto mě to tak vyděsilo, když po 2 měsících klidu najednou znovu takový jekot a naprostá bezmoc. Ale teď andílek krásně spinká. Je to fakt zlatíčko. Naprosto jiná než Kačenka. Je tak klidná a hodná a trpělivá, v noci hezky spí.
Dneska, když Kačka spala po obědě, tak jsem dala Káju vedle sebe na gauč, měly jsme hlavy těsně u sebe a koukaly jsme se sobě navzájem do očí. Nejmíň 10 minut, byla úplně klidná,ani se nehýbala, jen se s oddaným výrazem dívala do mých očí a já do jejich... no fakt to bylo dojemné. Stačí jen, když mě vidí a směje se tak, že začne i škytat, je hrozně vděčná a oddaná... no prostě si to teď užívám tisíckrát víc než u Kačky. To byl a stále je "rapl". Divoška, hlučná, hysterická,nespavá, svéhlavá... |
| Budka,Štěpán99,Kája28.4/09 | 94102 |
|
|
3.10.2009 20:16:08
Plaki, Káju naštěstí bříško nebolí i když si dám cibulku. Š. to měl zas denně až do 5m dokud jsem mu nezačala dávat přesnídávky, takže vím co to je. Kája zas pro změnu prdí jak starej chlap a dokonce tak i smrdí
, máte to taky někdo? |
| plakanek | 87034 |
|
|
3.10.2009 19:36:13
Ahojky,
tak Kájí jsem vykoupala,nakrmila a uložila, tak snad bude spinkat. Kačka dnes spí u babi s dědou. Jupí... Ale stejně je mi po ní smutno. To jsem blázen,co??? Lindí, poslala jsem Ti maila... Včera i dnes jsem stále sama doma (s dětmi, bez manžela) a už mi hrabe. Lituji ty, které jste takhle hoooodně často a dlouho samy. Včera byl manžel doma hodinu. Dnes ráno do 9 a pak na oběd cca půl hodiny. Pak na 5 minut, když se stavil pro Kačku. Snad dnes dorazí dřív než včera. Jo, jinak je to mimo jiné proto, že má pořád zápasy. Jahny, schválně jsem se koukala na Tvé hrůzo foto ![]() ![]() . Kdybych nebyla srab, tak se taky vyfotím. Ale jsem a navíc jsem soudná, takže se fotit nebudu (odhalená), jelikož jak jsem psala, má současná váha se shoduje s váhou v den porodu u Kačky, akorát teď nemám v břiše dítě, ale sádlo. Je to tak trochu naše rodové prokletí, jinak si myslím, že zbytek těla mám, jak býval, jenom to panděro... Někomu to jde do zadku nebo stehen.... no já jsem prostě panděrák.Jinak ale taky zhubnout chci. Aspoň těch 8 kilo. U mě to trošku dýl trvá, než se napevno odhodlám,ale pak to zvládnu. Teda aspoň v minulosti tomu tak bylo. Už jsem ale pár pokusů učinila. Naposledy asi před měsícem nebo dvěma. To jsem 14 dní nevzala do úst ani kapičku sladkého, trápila jsem se neskutečně. No a pak jsem si stoupla na váhu - a žádný úbytek . Tak jsem se na to vybodla. Vím vím, musím začít cvičit. Jenže kde na to teď brát sílu . Jo jo, jsou to plané výmluvy, jak říkám, musí to u mě dozrát v pevné přesvědčení. Dnes na oběd jsem posypala bramborovou kaši jarní cibulkou-tou natí. I trochu sobě. Asi to bylo z toho. Odpoledne měla Kája 3/4 šílený záchvat. Ječela jak na lesy, bylo to hrozné. Takhle naposledy řádila tak před 3 měsíci. Jenže, jak je teď větší a silnější, tak ten řev měl větší grády. Nosila jsem jí po bytě, ulevovala, rourka, cvičila, nic nepomáhalo, úplně jí tekly slzy...no byla to fakt hrůza, už jsem na to úplně zapomněla, jaké to je, když dítě takhle pláče. No už žádná cibulka a podobné. Myslela jsem, že už to na ni nebude takhle působit. Aspoň teda doufám, že to bylo tou cibulkou a nic jí netrápí. Ale jak to přišlo, tak to odešlo a byl už pak klid. |
|
|
3.10.2009 17:56:00
Jahny, jestli zhubneš 10 kg, tak se ztratíš
To já snad radši fotku dávat ani nebudu, jestli je tohle hnusofotka, tak to byste měli asi infarkt.Já hubnout zatím nechci, určitě by mi zas zmizela prsa a zadek zůstal, ale zkusím spíš začít trochu cvičit, aby na mě ty pozůstatky svalů tolik nevisely ![]() Lindíku, toho se právě obávám ![]() |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
3.10.2009 16:56:04
Tak jsem se opravdu pochlapila a hodila tu fotku do těch deníčků. Ale řeknu vám, že to je vrchol mojí odvahy, protože se za to fakt hrozně stydim. Takže děvčátka, hubneme:
Jahny 10kg Lucilucky 13kg Magrata 16kg Michala 9kg a LuckaH. a Simčaa ![]() Ale nezapomeňte, že kojící matky mohou hubnout jen 2kg měsíčně . Hladu zdar! |
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
3.10.2009 16:47:32
Pořád to zapomínám vložit... Tak holky, tehle kousek doma taky máte
? Šímovi už jsou malé, ale moc mu slušely ![]() ![]() |
| Lindík+2 | 78073 |
|
|
3.10.2009 16:32:24
Ach jo holky nemůžu se dostat do deníčků..asi jsem blbá a dávám blbé heslo,já nevím..
plaki prosímtě můžeš mi napsat recept na ten dort??Slavím zítra narozky a potřebuju něco takov=ého udělat..klidně mi to pošli na mail,dík moc.. Budko tchýně je teda drsná..asi bych ji zabila,nevím ![]() ![]() ![]() Jahny a tvého manžu bych doma snesla max 5minut,i když asi ani to ne..máš asi svatou trpělivost ![]() ![]() ![]() ![]() |
| magrata1 | 95172 |
|
|
3.10.2009 16:20:13
Jo, dortíky, to naštěstí neznáme. Ale mamka zas chtěla ve 3 měsících Kajku "učit chutě" a cpala do ní banán. Hádala jsem se s ní na toto téma pěkně dlouho, pak už jsem neměla sílu a ona jí kousek dala. Naštěstí se mnou Kajka od narození drží basu, pořádně ji poblila a byl klid. V 9 měsících měla po ATB hnusné opruzeniny a nemohla sladké tak jsem to měla bez hádek. Teď je mamka v důchodu, dělá chůvu a docela se naučila nové přístupy. Ale byly to boje.
|
|
|
3.10.2009 15:44:39
Ahoj,
Anakondo, když mě to štve, tchýně vždycky chtěla holčičku, má 3 bráchy, 2 syny a 1 vnuka, tak jsem s nějakým rozmazlováním počítala. Ale proč tohle? Vždyť jí nic neuteče a akorát jí může ublížit. Dělá z ní starší než je. Např. jí pořád zvedá za ručičky, že prej chce, ale ona není tak čilá, takže když to udělala po desátý a bylo vidět, že fakt nechce, musela jsem jí vynadat. Kája pak samo celý odpoledne a večer plakala. Se Š. to bylo ještě horší, ale doufala jsem že to už pochopila. Nechci jí zakazovat, aby si jí brala, ale nevím jak vysvětlit dospělý ženský co je nebezpečný. K dudlíku..Kája si konečně vzala dudlík na spinkání a musim říct, že je to super...sice asi jen do doby než budem odvykat, ale Š. ho neměl vůbec, tak to risknu |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.