| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 29140  [Dalších 27450 >>]
EditaMT 39700
3.10.2009 12:24:37
Žížalko, já si ty tvé šaty pamatuju ;-)

jinak já nepředpokládám že bych byla těhule - jen mi tak prostě je.....

tak a mi dojídáme a valíma....papapa
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
3.10.2009 12:13:22
Simčo, tak to je fajn, že TT tak myslí na tvé vzdělání ~;). Dvakrát týdně - za chvíli z něj máš vzornou chůvu ~R^:-). Vítání super a jseš kočka... A na nás s vítáním zapomněli ~n~. Než bude další, tak si tam dorazíme po svých ~n~.

Sýkorko, nádherný "cukrátko" :-)~p~. Zrovna jsem si včera říkala, že se na tu zimu docela těšim, že miluju ty miminka ve vlněných čepičkách a cukrkandlových svetříčkách... ~m~

Edit, když jsem byla minulý týden na kontrole na gyndě, byla jsem téměř přesvědčená, že mi řekne, že jsem opět těhu ~:-D . No nejsem, no ~d~~t~. Ale byla by to sranda.

Gabiku, jsem si ani nevšimla, že píšeš bez diakritiky ~t~. Tak TM tedy Šimonka opravdu neuklidňuje. Jak jsem řekla, prý ho mám nechat uřvat, ať neni rozmazlenej... Zajímavý je, že Kamilku rozmazluje, kazí mi mojí uspávací metódu a pro změnu tvrdí, že bych z ní udělala neurotika. A jako vrchol všeho, když mě včera večer zlobila a nechtěla usnout, tak mi řekl /a docela hnusnym tónem/: "A co bys chtěla, když si jí tak vychováváš". Tak jsem myslela, že ho vezmu válečkem ~o~~o~~o~. Ale my se jinak máme docela rádi ~t~~;)
Jo a ještě doporučim řapíkový čajík, ten používaly na omývání miminek v porodce.

Budko, přesně to s tím dortem mi furt dělala moje teta. Nakonec jí můj táta, její brácha, velice tvrdě řekl, ať to nedělá, když si to nepřeju. Docela jsem zírala, vůbec jsem to od něj nečekala. On totiž jinak s mým postupem při zavádění příkrmů nesouhlasil, věčně mi nadával, že jsem pitomá, že z toho dělám drama atd. :-). A tchyně je něco podobnýho. Taky věčný vysvětlování. Ve výsledku stejně nevim, jestli Kami někdy něco nedala, když jí hlídala ~d~. Celkově mám zkušenost - miminka pokud možno nikomu nesvěřovat.

Anakondo, jasně že ne obří hlad ~;). Jo, manža se v tomhle moc nesnaží... Teda on se snaží, protože asi měsíc po porodu už jsem to nevydržela a vyčetla mu to, že si myslím, že malýho vůbec nemá rád a že ho nechtěl. Tak od těch dob se asi snaží. Ale stejně si myslím, že k němu má jiný vztah než ke Kami ~;((. Jestli je to tím, že u malýho nebyl u porodu ~d~ . Já nevim. Ale jak Šíma roste, tak se to lepší :-).

NYKOLKO, my taky bez dudlíku ~d~

MARTINO, měřim 164. Přesně při týhle váze se cítím nejlíp a fit :-). Teď při těch 63kg to mám všechno ve špeku, žádný svaly co by mi to dělo držely, celulitidu i na rukou, no blé :-©

A všem pozdrav a ať jste fit a mimča dobře spinkaj ~s~ !
magrata1 95172
3.10.2009 11:32:01
čau holky, my máme, doufám, na zuby čas. Kajka měla první špičáky ve 13 měsících.
Evelinka má trochu rýmu. A v noci děsně pláče ze spaní a nejde uklidnit. Pak, po delším utěšování, se vždycky napila(3x nebo 4x za noc). Tak nevím, čím to je. Rýma? Zuby? Spurt?
Gabik_S 100396
3.10.2009 10:59:33
Anakondo, Adamek nejen v noci kouka, ale i dost hlasite se ozyva a vydrzi dost dlouho. Tak nevim... otazka , jak dlouho ma nechat mimi plakat... tuhle rval pres hodinu a to uz jsme nevydrzeli (mezitim jsme k nemu chodili).
Anakonda+2 75682
3.10.2009 10:59:22
Ahojky Edit..svatební to byly..ale já je měla na maturák~t~~t~~t~
Na mou svatbu jsem pak měla šaty krémové~;)~;)~;)
EditaMT 39700
3.10.2009 10:54:35
tyjo já tu žížaldu v duchu typla.... ale pak jsem si říkala, že kdysi, když jsme tu probírali svatební šaty tak se Žížalka vdávala v nčem úplně jiném.....

No to jsem hvězda -mně ani nenapadlo, že by to nebyli svatební.....

~t~
Anakonda+2 75682
3.10.2009 10:50:53
Plakanku, že jo..a přitom všici mi tvrdí, že je Zuzanka celý tatínek...~b~~b~~b~
plakanek 87034
3.10.2009 10:47:19
Hádě, právě jsem Ti chtěla napsat, že to mimi na fotce je celá Zuzanka~;)
Anakonda+2 75682
3.10.2009 10:42:03
Mandelinko, gratuluji ke druhému zubu:-)~R^ Ta teda jede:-)

Gabiku, Zuzka taky občas v noci kouká..dělám, že tam nejsem..a snažím se usnout..max. jí dám dudlíka..ale nevyndavám...
Anakonda+2 75682
3.10.2009 10:40:34
Ahojky!

Tak mě první poznala Jahny...hm..asi to bylo moc lehké~t~~t~

Zuzka je mi děsně podobná, když jsem byla mimčo~b~~b~~b~

Tady na té fotce mi je 18 let...a zkouším si šaty na maturák..jo..to byly časy~t~~t~~t~

[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 29140  [Dalších 27450 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.