| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 29140  [Dalších 27390 >>]
EditaMT 39700
2.10.2009 11:25:41
jé t je panenka ~s~

no třeba se dočkám ~g~

dnes ráno jsem opět :-© .... no může to být z nervů že?????????~g~~t~

to by bylo.... uf.....
Sýkorka 47 73231
2.10.2009 11:13:19

Posílám naše cukrátko.....~2~~2~~2~~2~~2~~2~
simca+klucíí 66211
2.10.2009 11:08:13
jahny,on tvrdi,ze je nastvany ze tu nejsem,ale co pry ma delat do skoly me prihlasil a premluvil on,,,,tak pry musi vydrzet,,,,
a mam ji kazde ut a ct~t~~t~~t~~t~
Gabik_S 100396
2.10.2009 11:04:43
Jahny, tak to jsi mě pobavila (nic ve zlým) s vaším ranním "chycením" s manželem... My se teda nehádáme, ale cítím, že když malý příliš pláče,za celý den toho mám dost, tak jsem nervózní a asi nepříjemná na ostatní (to je většinou manžel a starší Filípek), pak mě to mrzí, ale já si nemůžu pomoct a trošinku se mi uleví.... Jenže to odnesou vždycky oni dva...
... k večernímu usínání... kdybych tu měla jen Adámka, tak asi taky postupuji jinak... U Filípka to bylo jednodušší, ten si dudlal dudlíka a usínal nádherně... (aspon do doby, než jsme dudlíka odnaučovali) ... ale Adámek dudlíka plive a nechce ho...
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
2.10.2009 11:04:18
SIMČO, taky dobrej večer ~t~. Ale manža je dobrej, že se z toho "poučí" a víc se snaží. U nás takový "školení" nepomáhá, to je pak ještě na mě naštvanej, že JÁ jsem ho do takové situace dostala, zatímco jsem se měla starat o děti :-). A proč malý pláče, to neřeší. Zavře ho do jiný místnosti, aby to neslyšel a aby z toho nebyl na nervy, dá si pivko nebo něco tvrdšího... Takže mu raděj moc hlídat nedávám. Nějak už to druhý dítě nervově nezvládá, při Kamilce takovej nebyl. Evidentně už je to nad jeho síly ~d~.
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
2.10.2009 10:56:50
Gabiku, Luci, to mě těší, že máte taky zajímavý večery ~:-D~:-D~;). Nene, samozřejmě vám přeju hodný a klidný dětičky /stejně tak jako sobě.../. Oni teda ty moje dětičky jsou zlatíčka, ale přeci jen bych ocenila klidnější večery, už jen kvůli nim, vždyť je to děs usínat večer co večer v takovym blázinci a v slzičkách ~;((.
Kdybych měla jen Šímu, tak bych byla tvrdší a nenechala ho usínat u prsa, jenomže copak můžu nechat ho několik hodin řvát a řvát, když musí usnout i Kamča ~a~. No nějak nevim, jak na to ~d~.

Lucilucky, s mažnou jsme se chytli zrovna dnes ráno :-). Přišel utahanej a otrávenej z noční a já zrovna Šímovi odsávala rýmu. Tak prý jestli mu jako chci vysát mozek z hlavy. Protože to moc nešlo, tak jsem to chtěla odsávat vysavačem a on začal zuřit, jestli prý to musím dělat zrovna teď, že je vyřízenej z práce. No, tak asi musim, když se malýmu zrovna teď špatně dýchá... Zatímco jsem šla pro vysavač, tak se Šíma v postýlce poblinkal, tak prý "podívej se, co děláš, vymýšlíš jen samý kraviny". Atd. ~q~. No radost ~Rv. Tak snad se z toho manžílek vyspí.
Gabik_S 100396
2.10.2009 10:49:46
Luci, právě jsem doklofala mailíka pro tebe, tak si to přečti... Tak to je dobrý s tím večerem, že jsme dopadli stejně.... já taky sleduju "Zoufalky" a bavím se u toho, ale včera už jsem neměla sílu, mám to nahrané , tak až bude chvilka klidu, tak si to pustím.
Mailíka ani psát nemusíš, když si rozkliknu tvojí předívku, tak mi mail naskočí... ta technika...
simca+klucíí 66211
2.10.2009 10:40:32
uz tatinek vi ze se cely den neflakam a ze obcas proste nejde vse udelat,ze syn obcas i zlobi.jsem rada ze to vyzkousel a uz to pochopil.
chce s nim ted byt at se nauci poznavat podle place zda je hladovy,unaveny a pod:-):-)
simca+klucíí 66211
2.10.2009 10:38:53
JAHNY VCERA JSEM O PUL SESTE odevzdala dite tatinkovi a sla do skoly a nahlasila navrat po pul devate,,,,honzik v sedum zacal jecet a jecel az do meho navratu,tatinek byl psychicky uplne na dne a nevedel co delat...syn proste rval a chtel mu ukazat kdo je tam panem~t~~t~
mel plinky utahle kolem pasu a byl jako baletka a po zvednuti si 4x odrihl,potom se chichotal a za chvilu spal,,,,potom jedl ve 3 a potom az v 8 a tak jsem vyspinkana a fit
odpoledne mame vitani tak tu bude veselo a ja uklizim,maly lezi v obyvaku na zemi a kouli se kolem deky na hrani~R^~R^ a je potichucku,jen to porad komentuje tem svym grrr a ajaka a pod
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
2.10.2009 10:36:15
Gábíku u nás to bylo úplně stejný, Matyáš usnul taky v půl jedenácté, akorát začínaly zoufalé manželky, můj oblíbený seriál ~;)už jsem ti jednou psala můj email, ale nevím jestli sis toho všimla. lucik.p@seznam.cz kdyby ses chtěla domluvit a setkat se. Jsem také z Prahy
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 29140  [Dalších 27390 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.