| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 29140  [Dalších 27380 >>]
jahny+Kami3/05+Šimon5/09 36980
2.10.2009 10:23:07
Ahoj! Tak jsem u toho noťase včera krásně vytuhla, v půl dvanáctý mě vzbudil Šimonek :-D .

LUCKO, tak hubnem~R^!!! Já teda taky nevim jak, ale nějak se začít musí ~;). Momentálně u mě cvíčo nepřipadá v úvahu /marodim.../, takže budu muset začít tím jídlem.
Bod číslo jedna: zazásobim lednici jen zdravýma věcma a Kamilce odstěhuju čokoládky k babičce, aby z nich něco napekla ~t~
Bod číslo dva: jíst jen když je hlad a když už neni hlad, tak okamžitě přestat ~;).
Až se manža vyspí, tak vlezu v ložnici na váhu, ať vim, na čem začínám /fuj, já se bojim ~:-D~f~/
A jestli se pochlapim, tak vložim do deníčku svojí hnusnofotku "před" a pak svojí krásnofotku "Po" ~t~~t~~t~

MANDELI a ostatní, Vám to večerní ukládání teda jde ~R^. Já taky chci zase mimi položit jen tak do postýlky a jít a ne aby mi řval jako tur ~n~. Musim na tom zapracovat :-)

NYKOLKO, to víš, že máme lampičku. Jenomže Kami vždycky popadne hysterák, že viděla někoho za oknem atp., stačí jí, že je tma vedle v místnosti a už se bojí. Je to zajímavý, ještě loni se tmy vůbec nebála /ona se vůbec ničeho nikdy nebála, když byla menší :-)/, to si večer schválně v celym bytě zhasla a chodila "loupit" :-).

SIMČO, ty jsi tedy ranní ptáčátko, hned takhle zvesela ~;)

PLAKY, ty si teda užíváš, ještě že aspoň někdo nemá tak vzorná dítka a drží se mnou partu ~:-D.

A EDITKO, nebuď na sebe tak tvrdá ~s~! Držíme pěsti, zlato, muselo to být hrozný ~;(( ~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Gabik_S 100396
2.10.2009 10:22:20
Tak to jsme měli podobný večer !! Byly jsme z toho úplně vyřízený ! Adam řval a řval až to nakonec zase skončilo kojením a protože už byl dost uplakaný, tak usnul, ale já byla grogy, manžel grogy a i Filípek chudák nemohl usnout, pak se mu ráno nechce vstávat do školy... Klid nastal až o pul jedenácté večer....
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
2.10.2009 10:20:53
Edito samozřejmě také držím palečky ať je vše vpořádku.
lucilucky+Matyáš 5/09 100101
2.10.2009 10:19:27
Dobré ráno, taky jsme měli včera divoký večer. Už jsem měla dost toho, že si Matýsek dělá z mého prsa dudlík tak jsem ho šoupla do postýlky a to bylo řevu :-( až jsme se u toho s přítelem pohádali ~n~ Chvíli jsem ho nechala brečet,ale pak samozřejmě vyměkla a opět uspala u prsa. Ale jak to tak čtu tak nejme sami kdo má problémy s usínáním. Přeju všem maminkám pevné nervy. Pěkný den
Gabik_S 100396
2.10.2009 10:09:46
Edit, držím palečky, ať to byl jen planý poplach... Stačí chvilka a stát se může cokoliv komukoliv !! Pročítala jsem si to , jak se Vám to stalo a
mám slzy na krajíčku... jsem nějaká na měkko vůbec ze všeho...
Ještě jednou - držte se !!
EditaMT 39700
2.10.2009 9:29:36
jsme zpátky...
hoky jste moc hodné...
já se bála že mně ukamenujete - já bych si to udělala - je to neomluvitelná chyba - nechci ani domyslet... bohužel i s důsledky do budoucna - čekám na každé kakání, zda se něco objeví....

zatím nic...
únava není omluva - tohle se prostě stát nemělo!

no nic- ještě jednou děkuji...

no a to že se tu kaji je jen takové blábolení do prázdna - věře mi kdybych to mohla vzít spátky......

Tak nám upřímně přeji, aby se nám NIKOMU nic takového nikdy nestalo!!!!!!
simca+klucíí 66211
2.10.2009 9:16:09
EDITKO,~s~~s~
Emca+Honzík + Daneček 44475
2.10.2009 9:02:27
Editko , neobviňuj se, vdyť přece nejsi Superman, máš tak veliké vytížení, že se pak prostě tohle stát může. Hlavně, že je Filípek v pořádku. Ty bysis potřebovala pořádně odpočinout. Myslíme na tebe.
Deaaa, Maty a Tobi, Sara 34330
2.10.2009 8:57:03
Maminky omlouvam se , ze vam se lezu .
Nabizim oblecenicko pro holcicku cca 6-12 mesicu . Vetsinou Next
Aktivni stolecek a aktivni kostky fischer price a odrazedlo disney.Chobotnici Lamaze a spousta salsich hracek vetsinou vubec nehrane , penove puzzle , balonkys bazenkem .
Pri vetsim odberu velmi vyrazny slevicky . Foto mailem
Nykolka,Naty 04/04,Ráďa05/09 23963
2.10.2009 8:29:57
No mela jsem to nejak moc dlouho rozepsano a ted koukam, ze psala Editka.

Edit nevycitej si to, to se mohlo stat kazdemu, hlavni je, ze je Filipek statecnej a ustoji to. Drzim place.
[<<Předchozích 1750] Názory 17511760 z 29140  [Dalších 27380 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.