| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 18468  [Dalších 17468 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
20.4.2010 8:58:53
Dobre ranko!
Doufam ze dnes jeste vydrzi pekne pocasi, mamka jede uz domu, ach jo!
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
19.4.2010 22:04:58
hihi donutko dik, to se starsim ditkem je ~R^~t~

vyskousim sab a kdyz to nepujde tak si necham od mamky koupit ty probio kapky.
tak ja jdu spat zas mne boli hlava a mm uz se sem cpe~;)

dobrou vsem~3~~h~
Donutka +3+// 77327
19.4.2010 22:01:55
jo a barva - žluto oranžová je asi v pohodě... Moc to neznám, u nás se teď kaká jen v sobotu večer. ale to stojí zato...~t~
Donutka +3+// 77327
19.4.2010 22:00:30
Arijko, u dcery nám Sab nefungoval, ale snad ti zabere~R^ Prokopkat - taky nechávám, ale ne nahatou. Sundám naše maxiširoké balení a nechám kopat v oblečení... U nás teda občas máme i 21st, ale přece jen, mám starší dítě~;)

Luci, držím palce!!!!
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
19.4.2010 21:31:07
donutko ja ty probiot.kapky nemam nakonec jsem rekla mamce at je nekupuje a koupila jsem sab simplex. malemu to docela chutna, hned stichne jak je to sladke a pak je uz v pohode, tak snad to bude ok. no uvidim zitra az ho zas bude bolet brisko dopoledne tak budu pravidelne dopoledne davat at se netrapi. jinak kaka takove ridke oranzove, vam taky?? ja uz nevim jake farby ma mit stolicu. dnes zas odpoledne prespal 5,5h potvurka.

lucinko, vydrz s kojenim, prvni 3dny su sice des ale pak uz je to pohoda, tak at ti moc neplace a radeji ho na noc treba prikrmi at se vyspis a odpocines :-) drzim palecky.~R^

gotscho at je prtous brzo ok. my doma mame jen kolenm 20 stupnu a pry ho mam nechat prokopkavat, no v takove zime...ja ho porad balim do zavinovacky.~d~ a koupu taky pri 20st snad mne nenastydne...~e~
Renča, Alex a Dominik 46736
19.4.2010 19:20:34
Lucince gratuluji k Tomíkovi!!!

Pett, moc ti přeju, ať se ti to s tím kojením upraví co nejdřív!

Jaruško, moc na tebe myslím, jak to zvládáš. Doufám, že manžel aspoň trochu pomůže.

Holky, my včera byli u tchánovců a malýho to tak rozhodilo, že chtěl pořád pít, v noci se budil po hodině. Naštěstí se to během dneška zase spravilo (ťuky ťuk), protože jinak by mě asi kleplo.
Lucinka28 + Tomášek 20m 21497
19.4.2010 18:32:05
ahoj holky. tak od vcera mame tomaska,ja se ale pres svuj tel mam problem dostat na rodinu,tak jsem jen psala na fase a posilala fide a gotche mms,ale koukam,ze nedorazili. porod nic moc,ale za to zlaticko to stoji. saje jak blazen,akora pak vzdy zjisti,ze tam jeste nic neni,tak se zacne vzteekat. tak drzime palce tehulkam a zase se ozvemI
mambo 100493
19.4.2010 18:27:58
ahoj holky,
ja jenom v rychlosti... docitat vazne nestiham (cca 130 prispevku od patku). Dneska jsme se vratili z chaty a bylo to tam paradni - hlavne to pocasi. Akorat mam pocit, ze Valerie tak nejak nastydla (((. Zitra budu muset zavolat doktorce a asi tam dorazit.
Blahopreji Lucince - vse nejnejnej pro vas oba.
Doufam, ze se mate vsechny bajecne.
Iriska = 3 děti 33284
19.4.2010 15:02:44
Ahoj maminky, těhulky,
moc se omlouvám, že sem vstupuji, ale mám k prodeji od kamarádky hodně věcí pro malé miminko holčičku. Věci jsou od 0-6 měsíců, něco i více. Šatičky, trička, bodýčka, punčocháčky...všechno možné. Jedná se většinou o značkové věci, moc pěkné, některé i nové.....prodám za velmi příznivé ceny.

Pište mi na email: irena.liblinska@seznam.cz

Děkuji Iriska
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
19.4.2010 14:53:33
Gábi, do poradny jdeme až zítra, jsem docela zvědavá jak dopadnem a jestli malá vůbec něco přibrala, přijde mi jak žížalka. A taky se mi zdá furt docela žlutá, přitom z flašky baští pěkně, tak nevím. Možná ji trochu šidíme, nedokrmuju už do plný dávky, snažím se s kloboučkama přikládat, dávám obě prsa a zdá se mi, že dokud to teče samo, že něco málo vypije, jak by musela začít trochu víc tahat tak se unaví a usíná. Proto obě prsa, zbytek holt musím odstříkat. Jenže pak se probere a hledá a brečí, takže většinou dokrmíme 60 ml. Nevím, jestli to není málo. Už tady koumáme do čeho ji dáme, abychom mohli udělat nějaký kontrolní vážení aspoň pro představu, nemusí to být úplně přesně :-)
A moje kontrola dopadla vlastně moc dobře. Udělali mi dneska UTZ prsou, takže zánět nikde opravdu není, ten oxytocin v kombinaci s paralenem opravdu zafungoval, takže jsem už bez teplot, jen jsem taková unavená a trochu mě bolí svaly, no něco jako při chřipce. Ale to bude asi prostě celkovou únavou a poporodním stavem. Mlíčko se o něco lépe spouští, takže je to o 100% lepší i když úplně OK to ještě není. Ale věřím, že bude. Dokonce jsem si cestou z nemocnice troufla to vzít přes DM drogerii a kupovala jsem plínky na ten kuponek co byl v kufříku. Za chvíli přiveze manžel dětičky ze školky, tak tu zase bude rušno :-)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 18468  [Dalších 17468 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.