Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fida1 | 24469 |
|
|
20.4.2010 13:02:33
Zavřioči, dle toho co jsem četla tak jsou býčci klidnější, ale já jsem lev a ti si líp rozumí s beránkem takže to budou mít tvoje holky fajn. Budoucí tatínek je panna a ti si býkem rozumí, jsou podobné povahy. Takže už je mi jasné čí kopii budu mít doma, snad mi bude aspoň podobnej vizuálně.
![]() Anxieto moooc gratuluju k Milánkovi. Hodně štěstíčka do života. ![]() Donutko, jestli neporodila Janula tak 3 : Janula, Fida a Mirulinka Pett no ono to není takový umění s tím posledním místem, vzhledem k tomu, že mám předposlední termín. Ještě ani nepřenáším a už jsem tady jako těhule pomalu vzácnost. ![]() Mirulinko klidně ti to poslední místo přenechám. Nemusím mít všechno. ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
20.4.2010 12:40:39
pett to s tim bermundskym trojuh. fakt dobry
![]() ale je mi lito ze takhle nebudes moc stihat je to videt na diskusi ze mamky hold nemaji uz tolik casu, to se furt koji a koji ...anxieto vse nej hlavne zdravicko prckovi i tobe cely zivot ![]() ![]() ![]() tesime se tady na vas! |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
20.4.2010 12:28:29
AHojky, gratuluji k Milankovi.
Jak FIda vyhraje medaily, posledni preci rodim ja ![]() |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
20.4.2010 12:24:29
Anxieto, velká gratulace k Milánkovi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , ať jste brzy fit.Fido, člověče holka, ty snad vyhraješ medaily za to poslední místo ![]() My dneska zvládly poradnu. Od čtvrtka přibrala 100 g. Nepřijde mi to nijak moc, na to jak to do ní futrujeme. Dostala jsem zas nějakou novou mastičku na prsa, už vůbec nevím co si na ně mazat mám a co ne :-( stejně je to pořád stejný. Uklidnila mě, že pupíček ještě občas krvácet může. No a bylo nám doporučeno zkusit kojit po dvou hodinách , aby Týna rychleji odžloutla, nebyla tak spavá a lenivá tahat a taky jsem dostala kanylu se stříkačkou, abych zkusila dávat dokrm přes kanylu ke kloboučku, že prý aby si nezvykla na lahev. No bude to šílená pakárna si myslím, to absolutně nic jinýho nezvládnu než kojit. Nechávám u každýho prsu 15 minut, pak musím ještě každý po patnácti minutách ostříkat. Do toho pár minut na odříhnutí, přebalení, pochování, opláchnout to všechno nádobíčko kolem kojení a můžem začít zase :-(Jo a stále nemáme postýlku v ložnici, páč nemůžeme najít šrouby :-( samozřejmě se uložili před rekonstrukcí ložnice tzn. někdy řed vánocema tak, aby se určitě neztratili a teď samozřejmě nikdo netuší kde jsou. Malá se mnou zatím spí v posteli, ale už bych se ráda pořádně vyspala bez takovýho toho podvědomýho signálu, že se nesmím moc rozvalovat. My tu asi máme v bytě nějakej bermudskej trojúhelník či co. Ty maličkatý věci se taky pořád nenašly a docela hodně mi chybí :-( |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
20.4.2010 12:02:47
zavriocko ja tu mam taky mamku a jeje to bude kdyz pujde domu, to budu citit asi hodne. :-( maleho rano pochova a ja si hodim šlofika na 2h.
jo a jaks to mylsle s tim chudakem blizencem ja jsem totiz taky![]() ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
20.4.2010 10:04:16
Anxieto, moooc gratuluju!!!! Máte to za sebou, ať je brzy líp!!!!
![]() ![]() ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
20.4.2010 10:03:29
jo, tak u nás řádí nejvíc právě ten blíženec
kam se hrabe náš beran to já jako býk řádím víc![]() Fido, tak uvidíme, už se těšíme Kolik vás - statečných- ještě zbývá?? |
| anxieta | 43837 |
|
|
20.4.2010 10:00:59
Ahoj holky! Tak vcera ve 20.16 se nam narodil cisarskym rezem Milanek!!! 3630g a 52 cm! Porod kratky,ale docela sileny. Popisi v denicku!
Fido drz se, at uz ti to taky klapne!!! |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
20.4.2010 9:35:12
Fido, bycka zavidim
brala bych taky, ale co nadelam....Em je lev a Li beranek....![]() Budeme mit doma veselo, ja jsem stir... jen tatka je blizenec, chudak! |
| Fida1 | 24469 |
|
|
20.4.2010 9:30:10
Dobré ránko, tady to nějak chcíplo.
![]() Já jsem stále 2 v 1 a vzhledem k tomu, že to na porod do půlnoci nevidím tak už se začínám těšit na býčka. ![]() Přeji všem krásný den a co nejmíň problémů s kojením, prdíkama a nemocema. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.