Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
19.4.2010 14:17:03
Ahoj holky,
Lucce přeji vše Nej k narození Tomáška ![]() ![]() ![]() . Pěkný mnacíček, fakt .Pett, taky obdivuju, vůbce nevím, jestli bych se do toho takhle pustila, ale samozřejmě vydrž. Je to fajn a přeju, ať se malá chytne dřív než Terka s Robinem. Probiotické kapky už dávám, poslední 3 dny, ale my máme uprďěnce, jsem myslela včera, že mu je nedám, ale když jsem viděla, jak se trápí s kakáním, tak jsem mu je znovu dala. Snad mu tím neublížím. A já mám dnes za sebou úspěšně zpívání bez hlídání. Malý spal v zahradě v kočáře, viděla jsem na něj z okna a my zpívaly. Snad to vydrží tak až do června. Ve středu máme pro změnu cvičení, tak si hodím repete. Blbé je, že se tam musím dopravovat autem a malého přehazovat a za hodinu znova. Ale prospal to zatím. A dávení mlíkem znám snad ob-kojení. Taky jsem z toho nervní, ale většinou Ondrulu hodím do polohy tygříka a on to rozdýchá. No, prostě jsem fakt kojná, nejlepší je, když nasaje a pustí, to jsme zlitý oba. Ale zatím jsem nemusela odstříkat, tak snad to vydrží. U Any jsem odstříkávala. |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
19.4.2010 13:55:08
zavřioči, mně přišla ppm bez problémů už i za březen
![]() gabčico, tak to jste si teda užily hlavně aby už to bylo ok.![]() arojko, piju fenykl s anýzem, tak kolem 0,5l denně.denní dávka by neměla překročit 3/4 l. a co ty probiotické kapky? já jsem je začala dávat až tento týden. tak uvidíme... |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
19.4.2010 13:04:38
no nic jdu kojit a vyrazim do skolky. papa vecer kdyz tak.
|
|
|
19.4.2010 13:04:11
gabi uvidis ze se ji to upravi, ja s eli byla az ve 3 mesicich na proplachnuti a pak uz to bylo kazdym dnem lepsi. za tyden byla kontrola a uz jsem tam pak ani vic nemusela.
|
|
|
19.4.2010 13:02:37
ahoj holky tak ja tu lucinku taky nepostrehla a nemam ani cas to jit hledat ...
lucinko vse nej dodatecne k tomaskovi , to je hezky macik!!jestezes nerodila v terminu ![]() holky kolik vas jeste zbyva rodit?? ja nejak nemam cas na net, maly knoua dopoledne a odpoledne snad bude spat ale to zas budeme venku dnes je krasne, vcera moc nebylo. mamka bude hlidat a ja jdu pro eli do skolky a pak do prioru nakupovat, backurky ma roztrhane ...hruza... holky davate ty kapicky na prdiky?? jak casto muzu dat sab simplex? je tam psane od 3.tydnu do kazde flasky 16kap. muzu to davat i preventivne? a co fenyklovy caj pomaha? ja s eli takovehle veci neuzivala. ale tenhle prďoch... ... |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
19.4.2010 11:45:46
Ahojky
,tak se taky hlásím pořád vcelku . Dnes jsme byli zase na kontrole a jsme v pořádku. Monitor taky nakonec ok . Ve středu máme poslední kontrolu. A pak děj se vůle boží. Jsem z toho na mrtvici. Já i Zdeněk. A v sobotu to vypadalo docela nadějně. Vidím, že nás předběhla i Lucka . Tak přeji všechno nejlepší jí i Tomáškovi ![]() ![]() ![]() ![]() . Hlavně ať je vše v pohodě.Včera jsem se neozvala, páč jsem měla akční den. Vařila jsem, pekla po dlouhé době koláč a taky jsme byli venku, když bylo docela hezky... |
| Fida1 | 24469 |
|
|
19.4.2010 11:31:58
Zavřioči, jo tak tohle mi taky dělá problém, vždycky jsem měla svoje peníze. Ale zase to beru tak, že holt drahá polovička rodit nemůže tak se zase musí starat jinak. Naštěstí se mě vždycky ptá jestli ještě nějaký nepotřebuju.
![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
19.4.2010 11:24:43
Gabi, vysledky do tydne, snad!
S tou materskou mne stvou! Musim se doprosovat mm o penize...chjooo, asi si na to budu muset zvyknout, ale ja jsem tak strasne nerada zavisla!!! sakres!!! ![]() ![]() ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
19.4.2010 11:17:43
Zavřioči, já to měla ještě v březnu napůl nemocenská + mateřská a nedošlo mi ještě ani jedno a to mi nemocenská chodila už tak v půlce měsíc i dřív tak nevím kde to vázne.
![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
19.4.2010 11:17:24
Ahojte!
Pouze v rychlosti........ráno jsme byli na očním, Mája měla v slzném kanálků nějaké přepážky, takže jsou proraženy........podrobněji raději popisovat nebudu a za týden jdeme zas, pak se uvidí. Ad homeopatika......já mám to Ricinus com.na podporu laktace. Na zástavu je Dostinex, píše gynekolog, ale je to pěkný driják......... Pett co kontrola + poradna? Zavřiočko, kdy budeš vědět Lindíka výsledky? 8.4.jsem ji měla na účtě..... Clas, no to je síla.........hlavně, aby se to neopakovalo! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.