Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
19.4.2010 11:01:49
Devcata, kdy vam chodi materska? Mne zase za brezen jeste nedosla ani koruna....tak nevim, jsem blazen ja nebo socialka???
![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
19.4.2010 9:40:40
pett, ten popis u homeopatik je popis příznaků, tak si vyber, která by byla nejlepší. V lékárnách je většinou objednávají, jak psala zavřioči. A na zastavení laktace taky existují homeopatika. Ale asi lepší to zkusit, zvlášť, když už s tím máš zkušenost...
Simulo, myslím, že jen po stroupky, infekční už by asi být neměl. |
| Fida1 | 24469 |
|
|
19.4.2010 9:20:18
Dobré ránko,
tak se hlasím stále vcelku. ![]() Zavřioči, no možná nás bude i míň, Janula se včera neozvala (stejně se divím, že ji nechají přenášet s cukrovkou) a Anxieta by snad měla jít dnes na vyvolání jestli si dobře pamatuju. Ten náš prcek se tam drží jako klíště. Tak se utěšuju tím, že bude třeba po tatínkovi akurátní a chce dodržovat termín. Do čtvrtka je ještě čas, ale už to vypadá na býčka teda. ![]() |
|
|
19.4.2010 8:58:53
Pett, homeo normalne v lekarne, mozna je budes muset objednat, ale vetsinou je maji do druheho dne.
Lindik ma taky jeste obcas krev na pupiku - omyju lihem... |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
19.4.2010 8:49:29
Jéé nějak jsem přehlídla, že Lucinka už má Tomáška
tak velká gratulace ![]() ![]() , ať jsou brzy fit a můžou domu. No a moc přeju ať jim jde kojení bez problémů ![]() Donut, ono na tom není nic moc k obdivu, to mlíko tak nebo tak nějak ven musí, nevím jak jinak by se to dalo řešit, možná jsou nějaký prášky na zastavení laktace ani nevím, ale to mi přijde velká škoda, já vím že to časem prostě půjde, musí. Však teď je to týdenní mrňousek co po něm chtít, no a já mám klasika krizi, věřím, že to bude dobrý. Často je mi ale krušno a na to pomáhá, že se tady můžu z toho aspoň vypsat.Ty homeopatika se dají koupit normálně v lékárně ?? Nebo kde? Holky, mám ještě takový dotaz. Malá má v pupíku od včera zaschlé krvavé stroupky, je to normální nebo to mám jít řešit hned? Zítra jdema do potadny, ale myslela jsem, že krev by už být neměla. |
|
|
19.4.2010 8:48:45
Holky, to si tedy uzivate s tema nestovicema, fuj ble....
Aktualizovala jsem tabulku: takze zbyva posledni velka ctyrka? Anxi, Janula, Fida, Mirulinka? ![]() ![]() ![]() |
| simula2 | 106502 |
|
|
19.4.2010 8:39:01
Zdravím všechny maminy - čekatelky i ty co už to mají za sebou a těm moc gratuluji. Já byla na kontrole v pátek, myslela jsem si, že si mě tam už nechají, ale opět mě poslali domů. Už by mohli se mnou něco dělat, kvůli té mé cukrovce. Mám strach, že budu rodit slona i přesto, že já sama jsem malej pinďa - 153 cm
. (V sobotu jedna tady od nás porodila holčičku, která měla téměř 5 kg- dost hrůza, pěkně si užila). Nakonec jsme se domluvili na čtvrtek a to už tam zřejmě zůstanu. Nevíte do kdy jsou neštovice infekční? Malej už měl stroupky, ale 3 tak škaredě rozdrápl a má to zase krvavý, už s tím jsme asi 10 dní doma. Jinak přeji pěkný začátek týdne a snad bude hodně sluníčka- tady na Jižní Moravě zatím svítí ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
19.4.2010 8:12:31
Lucinko, gratuluju k chlapákovi. Ať jste brzy OK a užíváte si
![]() ![]() pett, a přikládat tvaroh jsi k tomu nezkoušela? švagrové to pomohlo při zánětu... no já tvou trpělivost prostě obdivuju. ![]() Ještě js jsem našla homeopatika: Belladonna 5 nebo 9ch, 5 granulí 4x denně-zánětlivé zduření prsu, provázené zčervenáním, otokem a horkostí. Pulzující bolesti zhoršené dotykem a otřesy. Apis Mellfica 9 nebo 18ch, 5 granulí 4x denně. zánět prsu s bodavými a pálivými bolestmi. zlepšení studenými obklady. Bryonia 5 nebo 9ch,5 granulí 4x denně, horká, bolestivá a tuhá prsa.bolest zvýrazní i minimální pohyb prsu. zmírnění bolesti jeho stažením. stimulace tvorby mléka - ricinus communis 5ch. 5 granulí 2x denně U nás Lucinka občas taky kucká, když to hodně teče.ale takové drama jako Clas jsme neměli A kojení - buď z jednoho nebo ze dvou |
|
|
19.4.2010 8:02:15
Holky vy to tady pekne flákate, já to vecer zavírala a ráno zase otevírám....Pekne a slunne pondeli vsem! |
|
|
19.4.2010 0:50:43
Gabi, at vám to dopadne dobre s ocickama zítra a vsem dobrou noc!
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.