Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
19.4.2010 0:50:40
Gabi, at vám to dopadne dobre s ocickama zítra a vsem dobrou noc!
|
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
19.4.2010 0:45:49
Gratulace Lucce k Tomáškovi! Jeste ze rodila o trosku driv, nevím jaky by to byl macík v termínu....
Clas, mala taky desne chlemta a hodne kucka, já jsem zelená strachem vždycky, jak to dopadne....zatím nastesti se vzdy dokuckala do pohody....ale je to des!!! Pett to jsou starosti, holka mas to tezke, tak at se to nejak dá dohromady. Já jsem u Em mela taky nabeh na zanet, dr na ambulanci mi to musela sama ruco odstrikat, no vetsi potupu jsem nezazila, ale pomohlo to, mela jsem 2 dny pres 39 teplotu a paraleny a srovnalo se to. Blbe jsou ty poskozene bradavky a ragady, to bolí jak cert....drzím palce at je to ok! |
| Pett* (děti 2004, 2006, 2010) | 6223 |
|
|
18.4.2010 23:01:18
Gábi, no my to děláme zrovna tak jako tvoje švagrová
Jen je teď špatný, že z toho nemocnýho prsa přestože je nalitý skoro nic neodstříkám, nevím za jak dlouho by měl začít ten oxytocin fungovat, fakt je, že to prso už tolik nebolí, ale pořád ještě odstříkat nejde:-( a z toho druhýho tolik neodstříkám, aby to stačilo :-(( takže už mám doma krabici Nutrilonu zatím je tedy stále neotevřená. No ale jinak taky doufám, že se to přisátí časem povede. Však s Terezkou i Robinkem to bylo jak přes kopírák a dneska jsem schválně koukala do záznamů a Robin se bez kloboučku přisál až teprve ve 3 měsících a kojila jsem rok a kousek, Terka ještě o měsíc později a tu jsem kojila dva roky. |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
18.4.2010 22:22:49
Lucko, gratuluji, teda pekny macik
![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
18.4.2010 22:15:44
Lucko moc gratuluju!!! je to poradnej chlaP ma 4030g
52cm![]() Donut to neni mozny, ze slavite 1. mesic toto leti ![]() Arijko mamky se hodiii ![]() ![]() ![]() Janco srovna se to jo?? super, nejak proste z jednoho prsa nedocilim, pouze 1 kojeni v noci, to hned usne zato 2. kojeni pak trva hodinu ale to byva kolem 6-7h rano.holky co se mi ale stalo jsem ho kojila a vlitlo mu mliko vedle, proste se zaskocil ale nemohl se nadechnout normalne byl bez sebe,,, ja sama tady, tak jsem mu klepala na zada a porad nic.....bala jsem se ho otocit vzhuru nohama protoze jeste nedrzi hlavu...tak jsem do nej zacala vic busit a uz jsem mu chtela dat umely dychani a nadechl se ....ja se tak bala me bylo uplne zle jsem se pak nemohla ani hnout ani mluvit...ja se tak bala![]() jsem snad zesedivela o 10 let..Pett teda ty pekne bojujes, to je vuci tobe nespravedlivy ![]() ![]() no my jdem koupat.....jsem cela nameko ![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
18.4.2010 21:07:31
Holky díky za podporu, ale nebezpečí je snad zažehnáno.......nejhorší byl ten přechod na jedno, chtěla hodně často sosat (přes den po 1a1/2hod.) a na radu dr.jsem jí hodně přikládala.......teď se mi ty prsa stačí hezky nalít (jak ten interval je delší).
Teda Lucinka už má měsíc.......to to utíká . Mája má zítra 3týdny a místo oslavy si na oční půjde na proplach kanálků. Teda tak gratulace Lucince k Tomáškovi ![]() ![]() ![]() Pett, no mě zase přidou tři kusy Paralenu na den celkem málo...........ale v té kombinaci s Oxytocinem by to snad mohlo být ok. Budeme držet palečky, ať aspoň prsa poleví...........Jinak synovec nesál od narození, švagrovka odstříkávala a dávala flaškou, občas zkusili přiložit a cca v měsíci jeho věku se přisál a od té doby ok. Teď je mu půl roku........a pořád kojí. |
| Fida1 | 24469 |
|
|
18.4.2010 20:57:55
Ahojky, tak se hlásím vcelku. Včera jsem měla celý večer hodně silný poslíčky, ale byly nepravidelný a nakonec jsem je zaspala.
Všechno nej Valince k svátku. ![]() Jo Lucinka má na Facebooku spoustu gratulací k miminku tak už má Tomáška u sebe, ale žádné info tam není. ![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
18.4.2010 20:21:49
jeje donutko, ten muj teprve 10 dni a tvoje uz mesic??!
to je doba, ze jo? |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
18.4.2010 20:06:02
ahojky, pett, držím palce.
![]() jaruško, drž se ![]() ![]() kojení - já taky často ze dvou, i když ne pořád... syna jsem takhle kojila až do 6.měsíců... ve 3 týdnech jsem brečela u dr., že ho neuživím a uživila ovšem přírůstky 200-250 za týden teď to bude asi míň...Luci má dneska měsíc valerii taky všechno nej![]() |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
18.4.2010 19:13:53
jarco chudak ty
ja bych si to hodila...preju hodne sil! to je teda nadeleníí![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.