| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 18468  [Dalších 17318 >>]
Zavřioči+Em+Li 74118
15.4.2010 19:30:27
Pett u mne byla poprvé taky laktacni poradkyne a hodne mi pomohla, chyb clovek muze delat hodne a ani o tom nevis....
Co se neporadku tyce radeji nekomentují...dnes tu byla ségra, venovala se holkam, tak jsem vydrhla kuchyn, zem a povesila prádlo. Na zemi byl takovy svinec, ze v prasecaku mají proti nám uklizeno....jsem rada, ze mm nakoupil, jinak bysme byli hlady....
Kil mám taky nahore jeste 5, a bricho des, prsa taky des, ale uz se nenalivaji...kdybych mela holky jeste do toho odstrikavat. Tak se picnu!!!
No musíme doufat ze to bude lepsi a ze se to ustálí. Ty první dny jsou narocne...
Jutta+L08/08+K04/10 59122
15.4.2010 19:27:48
Jo ještě jsem se chtěla zeptat ... o porodné se žádá kde a s jakými doklady?
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
15.4.2010 19:24:50
ahoj holky,
sonco diky, ja uz jsem hotova, dam si ted prasek, hlava mne bolivala i po porodu elisky a to dlouhou dobu a pak ani nevim jak to zmizelo. ja se snad zblaznim kdyz mne bude bolivat ob den ~n~.

clasofkama 32534
15.4.2010 18:41:14
aHOJ HOLKY~3~~3~~6~~6~

Pett ja tu nemit mamku tak me bordel taky znici~o~ hod se do klidu zadny nervy uz mas malou tak si ji uzij a nestresuj se~x~~x~~x~ taky lezim jen na zadech na bok me boli prsa...bricho se stahne, me se mala v porodnici s hruzou v oci ptala jestli tam mam jeste 1~p~

ja kdyz mi prsa tvrdnou tak prikladam mlecneho upirka~t~~t~ diky tomu ma za 2tydny 500g, uz ma taky dudlik, at nezneuziva moje prsa~t~

Jutta to napsala hezky taky posilam pozitivni energii~;((~;((

Renci moc hezky fotky~g~

Jarco taky hezky~R^

prubezne ctu, ted je mamka u brachy si ji pujcujem~t~~t~

Jutta+L08/08+K04/10 59122
15.4.2010 18:22:46
Ahoj holky :-) Trošku jsem dočetla a posílám pohlazení všem, které něco trápí ~6~

Já si poplakala s tou žloutenkou a hrozbou nemocnice, ale jinak ťuk ťuk ťuk, u nás zatím vše v relativní pohodě ... jen aby to vydrželo ~;)

Pett jestli chceš odstříkávat, určitě vyzkoušej odsávačku a doporučuji tu elektrickou aventku. Má takovou silikonovou kytičku v té části, co si přikládáš k prsu. Pěkně to přilne, masíruje a nebolí. V porodnici mi půjčili aventku ale bez toho silikonu a to jsem nedala ~a~ a to si myslím, že vydržím dost ~;) A pokud jde o přisátí, určitě si pozvi tu laktační poradkyni domů. Ona pomůže nejen technicky, ale i psychicky. Já jsem si ji pozvala u malé a pomohlo mi to opravdu bezvadně ~g~ Navíc často mají smlouvu se zdravotními pojišťovnami a tu návštěvu ani nehradíš ~R^
Tobianni 38942
15.4.2010 17:54:18
Arijko, mi v porodce řekli, že při kojení můžu paralen i brufen, ale nemíchat dohromady. Asi bych věřila víc tomu brufenu.

A břicho mám taky velké, nosím tepláky nad pupek ~t~ . A prsa mě taky bolí, jak se nalívají, hlavně v noci. Taky mi pomohlo to nahřívání ve sprše.

Jo a bordel doma?? O tom tady ani nebudu mluvit. Komu se to nelíbí, ať k nám nechodí. Blbé kecy ať si nechá od cesty. Je to moje bydlení a i kdybysme tady měli nevím co, nikomu po tom nic není. ~4~
Dagmar Bartůšková 37555
15.4.2010 17:21:50
A břicho mám větší než prsa a nosím těhu kalhoty...
Dagmar Bartůšková 37555
15.4.2010 17:07:56
Pett zrovna dnes jsem si říkala, že jsem neschopná, je tu bordel děs a hrůza..a do toho jsme šli na poštu, já mimi v šátku, zbytek šel pěšky, a to pako Štěpánek tam nechtěl čekat a válel se po zemi, abych ho pustila a on mohl zdrhat ven..za mnou si nějaký dva mladíci notovali, že nikdy nechtěj děti a nakonec nás fronta pustila dopředu....domů to zvíře ťapalo dobře, až u baráku se brejknul, že domů nechce, to už jsem to nevydržela a třepla ho po prdce...no jsem vyřízená, potížista Štěpík mi dává zabrat, zajímalo by mě, jestli z toho někdy vyroste...
Donutka +3+// 77327
15.4.2010 16:31:36
Holky, na to vyvolávání vám držím palce. Rodila jsem 2x s oxytocinem a úplně mi to stačilo...
Donutka +3+// 77327
15.4.2010 16:25:03
Pett,kdybys viděla bordel u nás, tak by sis říkala, jak máte uklizeno~t~ prostě - obstarat děti, uvařit oběd, vyvenčit děti, vyprat prádlo a vyžehlit kojenecké, a pak když zbude čas, tak uklidit.~:(
ještě mě napadlo, jestli si nechceš zavolat laktační poradkyni domů. jejich seznam je na www.kojeni.cz, jsou tam ze všech regionů. Kamarádce to pomohlo...
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 18468  [Dalších 17318 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.