| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 18468  [Dalších 17308 >>]
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
15.4.2010 16:11:34
jo a jinak včera jsem se na povzbuzení dověděla od mé drahé matky, že máme doma NESKUTEČNEJ bordel a že mám břicho jak když jdu rodit ještě jednou. To fakt od vlastní mámy potěší, co ? ~n~ Přitom jsem vpadli na neohlášenou návštěvu, já zrovna chvíli spala, no to bylo keců ~4~

Ale fakt je, že břicho mám šílený, v porodce jsem nechala jen 5 kilo :-( na to že holka měla skoro 4 .... no ale zase mám prsa tak o 3 čísla větší, pořád ještě i velký otoky, no ale nevěřím, že se mi to podaří shodit, břicho mám šíleně vyvalený nad pupikem, to "spodní" bych řekla že je tak nějak v normě na 6.den po porodu.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
15.4.2010 16:07:08
holky ahoj, vůbec nestíhám dočítat, takže nevím co je nového. Doma děs, absolutně nic nezvládám, klepe se mnou zimnice, prsa šílený, odstříkávat mi nejde, vůbec to nestříká jenom to tak teče, mlíko je všude, každej den mám plnou pračku látkovejch plínek mokrejch od mlíka, už na to tahám rovnou i osušky. Při odstříkávání mi to podtejká pod prstama, vůbec nechápu co dělám blbě proč se to nechce furt rozstříkat. Malá se pořád nepřisaje ani s kloboučkama :-( jsem nešťasná. Sakra a já tolik věřila, že už mě nemůže nic zaskočit a že to prostě potřetí už v pohodě zvládnem. A ono houby ~n~~n~~n~ navíc to na mě všechno parádně doléhá, hormony se mnou cvičí jak sami chtějí naprosto neovladatelně, už jenom když to píšu, tak tu zas bulím jak želva. Naštěstí mm šel s dětma na kroužek a na poštu, takže mě nevidí. Nechci aby to viděly děti ani on. Děti už tak jsou takový vykolejený z mýho neustálýho odstříkávání, vlastně nedělám pomalu nic jinýho a mm by se trápil tím, že nemůže už víc nijak pomoct. Už tak je ztahanej jak pes, neví co dřív a je na něm viditelně znát velká únava. Malá sice přes den spí - ale cca od 22 do 2 je to jen řev a řev, trápí jí koliky, takže já jak idiot stříkám a manžel masíruje bříško. Holky jak jsem v těhu nemohla spát na zádech, tak teď zas pro změnu můžu jenom na těch zádech, otočit se na bok nepřichází v úvahu, páč ty nalitý prsa bolej nepředstavitelně. Já snad raději ještě jednou porodím, než tohle. Dneska jsem si u dětský Dr. řekla o kontakt na laktační poradkyni, zkusím jí zítra zavolat a domluvit se s ní co s těma kloboukama, jestli to dělám špatně nebo co, proč prostě nepotáhne ani jednou, však když jí zkusím dát malíček tak tahá jak ďas. A taky aby koukla na to moje odstříkávání, fakt netuším kde je problém, jestli jsem to prostě zapomněla, nebo nevím. Ale sestřička v porodce říkala, že to dělám dobře, tak proč to sakra nestříká ????~n~~n~~n~~n~ Jsem fakt naprosto vyřízená, absolutně bez síly a energie, jen ta cesta k Dr. mě úplně odrovnala a to jsem před barákem vlezla do auta a před střediskem z něj vylezla. No nic, trochu jsem se tu vypsala, než přijdou tak si trochu pořvu ~f~ a ono se to časem srovná a bude líp. Musí.
Zavřioči+Em+Li 74118
15.4.2010 15:23:12
Erufko, koukni na www.kojeni.net, tam najdes urcite radu, nez se tady nekdo objevi z holek, co se jim taky nalivaji prsa...já ted ten problém nemám, ale u první jsem vzdycky ve sprse rozmasirovala a pak odstrikala ale jen do pocitu úlevy, jinak to laktaci zvysuje...

Jarusko krásné fotky! Ta s klukama je úžasná! Vítej zpět!
Uvidis ze s kojením to taky pujde, casto prikladej, at se poradne rozkojis. Pomáhají taky homeopatika a gravimilk. Doma to ted budes mít hodne narocne, tak moc preji at to zvládnete a nemusis dokrmovat!
Erufka 94438
15.4.2010 15:16:11
arijka1 tak děkuji určitě vyzkouším snad mě to pomůže :-) ~;)
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
15.4.2010 15:13:56
erufko nahrat ve sprse masirovat tam cele prso a odstrikat ale jen aby se ulevilo ne moc , rozmasiruj hrudky na prse.
Erufka 94438
15.4.2010 15:12:25
ahojky holky prosím vás o radu kdo kojíte strašně se mě nalejvaj prsa a až to bolí nevíte co stím jak si ulevit aby mě tyx prsa tak neboleli?~s~
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
15.4.2010 14:38:30
jarco vitej hezke fotecky mala je kulisek nadherny!

holky co muzu na bolest hlavy? ten paralen?
simula2 106502
15.4.2010 14:07:48
Já byla s druhým taky na vyvolání, ale kvůli cukrovce - nepřenášela jsem. Byla jsem na konci 36.t.t. a malej byl už dost velkej a taky jsem už ležela 14 dní v porodnici. Zavedli čípek - jeden jsem rozchodila a druhý den znovu a to už se rozjelo a bylo to celkem rychlý. Teď půjdu taky na vyvolání-počítám příští týden.
Také se přidávám ke gratulaci všem nově narozeným a moc se omlouvám, že nejmenuji konkrétně, ale jsem v diskusi chvíli a ještě nemám o všech dostatečný přehled.
Janula38+Nela 71894
15.4.2010 14:05:34
Jarčo, máš doma pěkný uzlíček ~x~. Je fakt roztomilá ~p~. A co kluci, jsou v pohodě? Nežárlí na sestřičku?
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 40722
15.4.2010 13:41:28
Ahojky všem,
od uterý jsme doma.
Malá zatím mám rozházený den s nocí, tak bojujeme, bojujeme i s kojením, mě se mlíko udělalo pozdě,takže dokrmuju.
Malá je uplně celý tatínek, takže nemůže vznášet námitky, že není jeho, tak aspoň jednu blbou připomínku "po po kom to dítě je" mám z krku.
No připomínka ke kojení je zatím pro mě hodně citlivé téma, ale není den, aby se mě někdo na kojení neptal.
Ale je to mnohem lepší než v porodnici.
Tam jsme mlíko ještě neměla, měla jsem furt přikládat na podporu tvorby a malá měla hlad, protože jí na kojeneckem normálně přikrmovali čt, pá, so a v neděli jsem jí dostala k sobě a ona hladověla a příkrm mi nechtěli dát. Na pokoji jsme byli 4 maminky a malá furt řvala hlady, až jsem tam pak udělala vítr, že s takovou mi nepřibere a další dny navíc tam nepřžiju, v tu neděli jsem fakt byla na dně.
V pondělí jedna maminka šla a domů a měla jsem pocit, že se to tam trochu uvolnilo a bylo nám tam lépe.
Jiank všechny sestřičky byly milé, až na jednu na JIP.
Po císaři mi anesteziolog řekl, že jak příjde břicho trochu k sobě, že si mám říct o injekci proti bolesti, že to bude opravdu hodně bolet, tak jsem chvilku držela a pak si řekla o injekci a ona mi na to řekla .. no co si myslíte .. to bude bolet a odešla.
Mezi tím jsem vyřídila pár telefonů a sms a pak jsem na ni zvonila, jenže zvonek nešel, pak konečně přišla a já jí prosila o injekci, tak mi to konečně píchla, ale, že by se mi nějak ulevilo.
Naštěstí se pak střídali a byla tam milá mladá sestřička a ta mi pak píchla prý to nejsilnější co mají.
Jinak pobyt docela v pohodě až na to množství lidí na pokoji, nakonec my zbývající 3 jsme šli ve stejný den.
JO a zapoměla jsem si pochválit císaře ve spinálu, fakt užasný zážitek vidět miminko hned, měla jse z toho obavy jaké to bude a bylo to užasné.

Pár fotek....

6 hodin po porodu

doma:

[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 18468  [Dalších 17308 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.