Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
12.4.2010 8:46:48
Donutko naše prdě dudlík nechce
jenže když ho bolí bříško a nepomůže prso, asi by ani dudán nezabral...a leze k nám v noci prostřední dítko, který si lehá kolmo a okopává nás, to bych ho praštila ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 8:42:59
dášo, taky to tak dělám. holt není jiná možnost... dneska v noci taky řvala u nás v posteli a ležení u mě na břiše celkem zabralo... jen nevím, jestli se manža vyspal...dudlík už jsem taky vytáhla.
|
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
12.4.2010 8:39:48
ahojky, tak petrusko, at to klapne
![]() Jančo, to kakání miminka ti fakt nezávidím. Luci kakala v úterý a pak v sobotu večer. Já peru taky pořád, mladýho máme na látkovkách, Luci zatím ne, kvůli širokému balení, tolik plen zase nemám... Ale prádlo peru dohromady všechno. používám na světlé Qalt excel a zatím bez problémů. barevné přímo na tělo nedávám. já jsem lenoch na praní - dělím pouze na světlé a barevné .Frézie, tak to už teda máš čas. tak ať je to už brzo. Psala weuunka, že už je na tom líp, jen válčí s kojením... |
| Dagmar Bartůšková | 37555 |
|
|
12.4.2010 8:34:11
Petrus držíme palečky...
Venku je ovhlhlo, jedno dítě ve školce, druhý spí, prostřední čučí na pohádku ![]() Janco teda Ty jsi drsná, to já bych si takhle ječící dítě vzala k sobě do postele, nebo ho narvala do šátku, když má malej prdíky přes den, pomůže šátek, když v noci, položím si ho bříškem na sebe a je to ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
12.4.2010 7:52:47
Petrus, ať to dobře dopadne.
A jinak dobré ránko všem, zatím je Jirka doma, tak zvládám dobře a prcek mě nechal v noci vyspat 5 hodin v kuse, dokonce jsem ho na kojení budila, jen od 8 do 11 v kuse plakal, tak nevím, buď nechce usínat sám v ložnici nebo ho trápí ty prdíky, kapky už jsou objednané |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
12.4.2010 7:50:02
Zavřiočko zatím jo, mám blbou pračku. Nemám volbu rychlopraní ani poloviční dávkování, tak čekám, až toho bude trochu víc, ať neperu úplně na prázdno. Naše pračka se mi rozpadla, mamča mi narvala pračku po babičce (sice novou, ale levnou, tak tak vypadá). Tak jsem si řekla, že ji chvíli budu používat, aby měla radost. Ale prádlo vypere, to zase jo
i voní ![]() |
| petrusskkaa k+d+l+// | 56170 |
|
|
12.4.2010 5:48:01
ahojky holky tak bolesti se mi vratily..od pl 3 uz nespim tak cekam na 7hodinu to tam je gyndar aby mi natocil monitor a pak urco smer porodnice tak na me prosdim myslete to je zas bolest jako u menzes auauu
|
| Fida1 | 24469 |
|
|
11.4.2010 23:03:18
Zavřioči, tak jasně při překotném porodu asi ne, ale to zase není tak častý zvlášť u prvorodičky.
![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
11.4.2010 22:28:09
Fido, hihi, ja bych se na tvrzení doktorky moc nespolehala....podle ceho tak soudí? Mimi muze byt venku raz dva....a pak te ani podolí nezachrání....
Janco, ty peres tak málo? Já peru malé kazdy druhý den poloviční pračku, mám porad nějaké plinky, dneska se 2x poblila, tak strasne hlta... |
| Fida1 | 24469 |
|
|
11.4.2010 22:13:37
Mirulinko, kdyby se zdálo, že porodím na jižní spojce tak to vezmem do Podolí, když tam mám registraci. Ale myslím, že tak rychlý to nebude, alespoň moje gynekoložka příteli říkala, že to určitě do Hořovic stihneme.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.