Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
11.4.2010 22:07:55
ahojky,
tak moje zkušenost s pratelnýma v praxi. Mám z Ikei, i Tots Bots zelenou (luxusní), ale pro mě skoro nepoužitelnou. Jakmile se Ondra rozhodne čůrat nebo kakat a nemám pod ním plínu, tak podložka TB jde okamžitě do prádla. Ta z Ikei je luxusnější, protože ji setřu a po nějakém čůrání nebo kakání není ani památka. Určitě si pořídím ještě jednu. Ale věřím, že později ta od TB bude OK. Teď to prostě jede. A vzhledem k tomu, že jsem líná na praní v ruce, musím počkat, až se mi nahromadí Ondrovi věci a pak ji teprve vyperu, což se mi povedlo zatím jednou a vidím to tak 1xza 14 dní. Musím mrknout na ty popoliny, jaký mají povrch, že bych zkusila ještě tu. |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
11.4.2010 22:03:18
aaaa, Fida adeptka na porod cestou do porodnice?!
ja teda nerodim, a tenhle tyden ani nechci, nejdriv 19 ![]() A co Polynka, dnes se neukazala, ze? Vyhlizela jsem ale od ni sms, ze rodi nebo porodila a zatim nic, tak asi klid. |
| Fida1 | 24469 |
|
|
11.4.2010 21:58:39
Teda tady je dneska nějak mrtvo, že by všechny holky už byly v porodce?
![]() Frézie nestraš já doufala, že ty pravý se teda fakt poznají tak doufám, že nebudu doma sedět jak trubka s tím, že to není ono, když jedeme 60 km. ![]() |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
11.4.2010 21:22:15
Donutko nerada oponuju, ale porod začínající kontrakcema se dá přehlídnout velice snadno
....hodinu jsem nadávala na ten super chleba co jsem měla k večeři, že já blbka ho jedla a teď mám zaražené větry až pak začla téct plodovka tak mi to docvaklo A to jsem už ležela v porodnici kvůli špatnému monitoru a přenášela jsem 11 dní Zato týden zpátky jsem myslela že rodím a byl to průjem ![]() Jinak bych potřebovala do konce týdne porodit, tchýně v sobotu odjíždí a pak nemáme hlídaní. Včera jsme byli 2 hodiny na Matějské pouti, dnes jsem lákala manžela do Ikea ale nechtěl, že jsem se zbláznila ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
11.4.2010 19:33:24
Tyo, ženský, já jsem to sice dočetla, ale nic z toho nevím. jestli jsem tak hotová z počasí nebo z dětí
![]() Jančo - náš mladej se taky upnul na tatínka a nejstarší je zase dost přecitlivělá, i když už je to 3 týdny... Asi je to normální... Pett, já jsem měla do krve bradavky při prvním. Pomáhalo mazání bepanthenem a větrání - jako bez podprdy a rozepnutá noční košile. A mazání mateřským mlíkem po každém kojení. Moc držím palce, ať jsi brzy fit ![]() Lucinko, brzy se uzdrav. porod, který začíná kontrakcema, se fakt nedá přehlídnout. To hůř se pozná, když po troškách odtíká voda... |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
11.4.2010 14:57:01
Fida hádej
mám růžovou, ale na moji obhajobu- v obchodě měli pouze 2 ks, Gotcha si vzala tu tyrkysovou a já tu co zbyla.....chtěla jsem oranžovou, ale bohužel ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
11.4.2010 14:00:35
Frézi taky mám jednorázový přebalovací podložky z DM zdají se být ok a pak mám dvě pratelný od Tots Bots, žlutou a modrou a ty vypadají fajn, uvidím jak se osvědčí v praxi. Jakou máš vlastně barvičku ty?
|
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
11.4.2010 13:36:27
Ahoj holky
![]() Tady nedělní klid a pohoda koukám ![]() Lucinko jestli si myslíš že já jako druhorodička nemám obavy jestli poznám "kdy" tak jsi na omylu poslíčky mívám už od Vánoc a tak nějak doufám že porod začne odtokem plodové vody a bude to jasné ![]() Jednorázové přebalovací podložky mám jeden balík z DM ještě zabalené takže nevím jak vypadají, myslím že je to všechno téměř stejné. Jinak mám 2 prací, jednu z Ikea a jednu od Tots Bots, ta je fakt luxusní ![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
11.4.2010 13:32:39
ahojky,
tady taky krásně svítilo a teď pěkně prší a padají kroupy .Luci, kontrakce na porod opravdu poznáš, myslím, že jsou bolestivý dost. Je možné, že někdo měl mírné, ale nikoho neznám, pokud neměl epidurál . To se pak trochu zmírní ta bolest.Porod je záhul, ale stojí za to . Já vám přeju porody rychlé, aby vás kontrakce netrápily dlouho, jako mě...... |
| mambo | 100493 |
|
|
11.4.2010 12:18:15
Luci - me taky nic neteklo a rozbehlo se to az potom ))) a ted koukala i dr, kolik V pribrala.)))) To je fajn, ze je ti lepe
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.