| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 18468  [Dalších 17818 >>]
Jarča,Sam+Nik*3/05+Karolí*4/10 40722
28.4.2010 23:09:30
Ahojky holky,
koukám, že po mě byla sháňka.
Já se ráno vrhla na upravu tabulek a pak už jsem nestačila napsat.
Kluci už mají neštovice ve stavu loupání, tak už ej to lepší, ale dneska je uplněk, tak to bylo vidět po celý den... fakt šílenost.
Už se nemůžu dočkat příštího týdne až budou ve školce, ale jen abych do té doby nepřišla o mlíko, teď co jsem 2x kojila jsem na váze zjistila, že nepřibrala ani gram.
Snažím se odsávat, abych podpořila laktaci, ale je mi jasné, že odsávačkou toho nemůže být tolik co dokáže vytáhnout dítko.
pak to je furt nějaká návštěva, která nám bourá harmonogram a snahy a do toho ty kecy, takže už začínám návštěvy odmítat, neb každý by jí jen muchlal a pak chce být jen na rukách a to já nemůžu celý den dělat.

Do toho včerejší uraz manžela, který doma spadnul z tyče na cvičení, prostě tyč povolila a při pádu sebou smetl Nika, takže jsem celé odpoledne a večer oba sledovala, v noci pomalu nespala, do toho jak ta tyč povolila, tak rozbyla sklo na obraze, tak se ještě u nich sypalo sklo, já hrůzu v očích, že jim to ublíží, tak to naštěstí ne.

Ještě, že Karolínka v noci dobře spí, jinak by mě piclo.
Snad mi do příštího týdne nějaké mlíko zbude a že se ještě rozkojím, ikdyž momentálně místo jakéhokoliv dobrého pocitu mě to spíš trápí a jsou kolem toho jen starosti.
Ještě to nebalím, ale kolikrát bych s tím švihla.
Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
28.4.2010 22:48:30
Gábi, vy už budete mít naušničky ??? to je teda fofr, Dr. Terince nechtěla uši píchnout dřív než bude mít očkování proti tetanu, tuším to bylo až někdy ve 3 měsících. No je to stejně fuk, páč naušničky ještě ani nemáme.

Miru, myslím na tebe, a jestli je ti po svařáku veseleji a šup do hajan, to by byla sranda, kdybys přijela rodit v povznesené náladičce :-) ale zas by ti to třeba dobře šlo ~t~

ad formovače: mám je, nosila jsem je a nosím je, ale mně to bohužel moc nepomáhá. Ona ta bradavka sice trochu vyleze, ale pořád je to málo na to, aby jí mimi dokázalo chytit :-( ale zase se mi ty formovače osvědčily i jako sběrače :-)) nasazuju na druhý prso při kojení a minimálně 20 ml mám bez práce ~g~
ale je to pravda, je to prostě vopruz, sterilizování všech těch udělátek, tahání to všude s sebou, a to vůbec už nemluvím o tý hadičce na dokrm co nám doporučila Dr. Zkusila jsem to párkrát a vzdala jsem to, dokrmujeme Avent flaškou s dudlikem č.1 S tou hadičkou to bylo na palici, nevěděla jsem co držet dřív, jestli dítě, stříkačku, už jsem neměla žádnou ruku pak na doplňování stříkačky, mlíčko pak bylo studený, dítě vzteklý, no vrátili jsme se k flašce ~f~ Vlastně mě teď při psaní napadá, že jsem těch stříkaček mohla pořídit víc a mít to mlíko připravený rovnou ve stříkačkách a pak je jenom měnit na hadičce, než tak složitě jako jsem to dělala. No to už je fuk.
Gabcica 22308
28.4.2010 22:32:34
Hezký večer,

my dnes poradna ok, Mája má 4,03 kg a 53cm (není obřík jako většina místních dubňátek, ale nám to stačí, má přírůstek 38g/den), pásla hezky koníky............jediné ty naše slavné slzné kanálky. Pak nás čeká ještě ultrazvuk ledvin, Mája má rozšířenou pánvičku. Jo a za 14dní jdeme na 6-týdenní a budou u toho naušničky.

Got, kyčle super~g~.

Frézie, věřím, že boj zvládneš~;((!

Weu, ahoj.

Zavřiočko, hodně síly, ať to Lindíka brzo pustí. Mája večer taky vyvádí, ale u ní je to spíš, že neví jak zabrat.......

Jutto, to vypadá moc hezky!

Moc děkujeme, snad nám i počasí vyjde, nadýcháme se čerstvého vzduchu.........www.permonik.net, snad budu i připojená.........teda pokud se nám do auta vejde NB.
Jdu do hajan............jsem nějaká unavená......

Pett* (děti 2004, 2006, 2010) 6223
28.4.2010 22:29:57
Soni, Frézi, to jste mě potěšily, holky, že v tom nejsem sama ~;) Já vím, je to blbý, problémy vám samozřejmě nepřeju. Jen už jsem vážně trochu podléhala depce, že v tom jedu úplně sama. Co teda hoky používáte za kloboučky? Já už vyzkoušela kde co, měkký, tvrdší, kratší, delší, no mám tu XY vzorků~t~ a stejně to ta malá prďola prostě neutáhne. Ty vaše miminečka se napapkaj jen z prsa?? A Frézi tobě se bez klobouku přisaje. Mně nejde o bolest, co se týče dětí, vydržím fakt hodně, rozhodně nepoužívám klobouček kvůli bolesti. Ale jak mám donutit to malý mimino aby sálo ?? a přicuclo se ? Ona se snaží, hledá, to všechno jo, ale prostě ten cecik bez klobouku chytnout nedokáže. Nevím jestli se na to vybodnout a prostě tomu nechat čas až bude ještě krapet větší. Ale prostě mě to dokrmování štve. Jak by byl život jednodušší kdyby se to mímo napuclo rovnou z prsa, by´t třeba s kloboukem, ale prostě rovnou od mámy. Ach jo.
No nic, naženem zvěř do vany ~t~~t~~t~ nasosáme a pak mě tu zas čeká hora na žehlení, to je nekonečný

tak koukám, že jsem napsala příspěvek cca před 3 hodinama a nějak ho zapomněla přidat ~e~~f~
Janca I.,Anetka07/07 65480
28.4.2010 22:29:05
Nevykloubí, takhle ležely i u nás v bříšku. Proto jim je to pohodlný. Dokonce nám to radili i v porodce, že to nejvíc uleví. On se ti bude chvíli bránit s těma nohama, ale po chvilince povolí a nechá se :-).
clasofkama 32534
28.4.2010 22:24:42
janco jsou stejnyyyy~R^~R^ tak tygrika jsem pochopila spravne, klubicko ne, to si ty nozky nvykloubi? ale vyraz ma spokojeny~g~~g~diky moc~R^

jutta to je super, zrovna dneska jsem to videla v casopisu a rikala si ze jim to musi bit pohodny~R^
Janca I.,Anetka07/07 65480
28.4.2010 22:15:04
No, nejsme v tom řvaní sama :-).

Clas, dala jsem fotky do deníku, Ondru ještě v tygříkovi vyfocenýho nemáme, tak tam je Anetka :-)
Zavřioči+Em+Li 74118
28.4.2010 22:08:57
Clas, díky za utechu....Em sem tam poslechne....já to spis beru ze je malá....co nadelam, nic...venku si taky připadám jak debil, rvu taky na psa, a malá řve na mne mami mami mami, 100x za minutu. Pro ní je ted mami vse....i cizí lidi...no jsme trošku blázni...

Pekne na zavěšení: do kolika je to kg a cena?
Jutta+L08/08+K04/10 59122
28.4.2010 22:00:08
Ještě jeden postřeh ... pořídili jsme tohle

Je to zavěšené na pružině a když se malý vrtí, tak se zároveň houpe. Je v tom krásně schoulený a klidný. Koupili jsme to hlavně proto, že je mimo dosah malé. Koš už skoro nepoužíváme ~;)
clasofkama 32534
28.4.2010 21:57:48
jutta a zavrioci je to vekem danecek dela to samy, venku si leha na zem zabori celo do silnice a nehne s nim nic, navic ted dost hulaka ~t~~t~
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 18468  [Dalších 17818 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.