Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
28.4.2010 21:54:40
Jsem opravdu ráda, že to není jen u nás
v dobrém Ale je to síla Jinak kojení je u nás naštěstí v pohodě, ale bradavky mám pořád citlivé. Ve srovnání s malou má Kája totiž pořádný tah Snad už to brzy přejde ... sice žádná krev ani prasklinky (ťuk ťuk ťuk), ale je to někdy síla, to jo. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
28.4.2010 21:44:58
ahojky,
Pett, taky mě napadlo, že vlastně nevidím, co tam teče. Ale myslím, že krev tam nešla. Zkoušela jsem vždy trochu odstříkat a mazat tím ty bradavky a bylo to bez krve. Co ty formovače? Ty nezabírají? Jutto ahoj, náš mladej bude mít taky 4 týdny v sobotu, to je hrůza. Opravdu to letí a lidi říkají, jak vyrostl. No, zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, kolik budeme mít. A na výchovu neporadím, my toto období stihli před těhu a na začátku těhu a já ji nechala prostě hrabat. Teď už je přeci jen větší a poslechne. Musí, ještě mám na starost venku psa, takže je to někdy docela veselé. Hulákám na psa, volám na Any, hysterka hadr........ Clas, fotky pohledám, dávali jsem tak i Any, takže jdu do archívu . |
| clasofkama | 32534 |
|
|
28.4.2010 21:43:22
mirulinko drzim palce
![]() svarak bych si dala taky nebo panaka malyho drzim podel ruky budu mit ruce jak rambo![]() holky co latkujete ted vas obdivuju jeste vic nez kdyz jsme byly tehule ![]() ![]() |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
28.4.2010 21:39:48
Ahoj Juto, Em je taky dablik...u nás zabírá doma postraseni, ze pujde do koupelny...2x jsem ji tam uz zavřela.....
Venku je to horsi, snazim se ji navnadit, ze bude krtecek, kdyz nechce jít domu, jinak jsem taky bezradná...vezmu ji do náruče a jdeme s řevem... |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
28.4.2010 21:39:34
Zavřioči pošli mi prosím odkaz na ty formovače, děkuji
Kloboučky jsem používala asi 2 měsíce u prvního mimi, pak už nebylo potřeba. Ale to už jsem měla bradavky do krve z porodnice, teď to jenom bolí když se přisaje |
| Jutta+L08/08+K04/10 | 59122 |
|
|
28.4.2010 21:32:13
řeji krásný středeční večer a zdravím
![]() U nás se vše celkem zaběhlo a strašně to letí, malý bude mít v sobotu už 4 týdny! ![]() ![]() ![]() Je moc hodné miminko, už i hezky kouká, přes den i v noci pěkně spí, budí se na kojo, nijak moc nevyvádí ... jen každý večer tak od 19 hodin než jdeme spát tak potřebuje pozornost, pořád chovám nebo kojím. A taky si nemyslím, že by to byla kolika, ale jed to pro něj doba, kdy mě prostě potřebuje a snažím se mu věnovat. Naštěstí už malá většinou spí, tak na to je prostor. Zítra jdeme na kontrolní odběr krve ještě kvůli té žloutence Snad už naposledy, malý už je světloučký. Chjo, ten odběr špatně rozdýchávám ![]() No zato malá je teda pěkný lumpík, z mé šikovné a poslušné holčičky se stal rarášek a já si přestávám vědět rady, především teda venku, doma je v pohodě. Slýchávám, že je to v tomto věku běžné, ale venku mi neustále sedá na zem, hrabe se v prachu a hledá kamínky ... dostat ji tam, kam chci je prostě náročné ... Kdybych nemusela vychovávat, bylo by to jednodušší. Takhle vymýšlím, co zabere a hlavně jak na ni, aby poslechla bez "násilí". Máte-li rady, sem s nimi ![]() |
| clasofkama | 32534 |
|
|
28.4.2010 21:31:23
Zavrioci u nas se taky rve takle na vecer to je nekdy siila
taky se vam vztekaj u jidla?? zveda porad hlavu vrci jak stary vrata a nevim co se mu deje pritom mliko tam je![]() no jdu hopsat na mic nebo mi hrabne.....carlos sel na fotbal, doufam ze ta liga brzy skonci ![]() |
|
|
28.4.2010 21:08:12
Donutko, jsem rada, ze v tom nejsem sama...u nás to je asi bříško, nezabírá ani nošení, usne na 10 min v lehátku a pak 10 min hysterák.....a takto porad dokola....ted uz to snad vypadá, ze bude spát...
|
|
|
28.4.2010 21:03:53
Reni, máme taky sem tam jeste krev v pupicku, dr. rikala ze nekterym detem se to holt hojí dyl....tak uvidíme...
Holky co máte ty vpacene bradavky, proc jste nenosily ty formovace? Nebo nosily a nepomohlo? Já jsem to tady docela resila, nosila jsem medelu od 35 tt a dávala jsem je jeste první týden pred kojením a kojim bez problému bez kloboucku. Jsem moc šťastná, u Em jsem kojila pres ne 5 mesicu a byl to desny opruz... Frezi, vyzkoušej je. Dávala jsem je pred kojením tak na 10 min a bradavka se pekne vytáhne a mimi nemá problém s prisatim.... Jasne, ze to víc bolí, ale jak psala Janca, jen zacatek. Já jsem s tema klobouckama mela desny problém, ze je clovek musí vsude brát s sebou a porad sterilizovat a nez si je clovek nasadí treba v parku.....byl to opruz...takto se vytáhne prso a je to pohoda... Lehátko máme uplne obyc z bazarku, jedno máme i u rodicu, dám sem fotky, u nás to houpani docela zabírá, ale nesmí to být moc pravidelné....nepravidelné je lepsi.... Jeste jsem neco chtela? Grafy doplnila Jaruska... Gabi, pekny výlet!!! |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
28.4.2010 20:52:51
Zavřioči, pokud večer není v šátku, tak řve taky
já mám někdy dojem že to snad nejsou úplně prdy, ale že řve :" Já jsem tady taky!!!!" |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.