Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gabcica | 22308 |
|
|
21.4.2010 11:09:16
Ahojte!
Díky, já to Máje vyřídím........u nás stále kojíme a kojíme.........potřebujeme nalít mlékárnu. Je to boj, ale proti Pett to je maličkost....snad obě zvítězíme. Janule, ještě nepsala......... ![]() Poly, ať to všechno bez problému zařídíte. Malá je kouzelná!!! Takže Fida a Miru a budeme mít hotovo ![]() Frézie, tak pak dáme velký sraz v Mekáči.........a nebo začneme ty hračky šulit mezi námi. Miška zatím ok, vozí i kočárek.......ale já mám trošku pocit, že se jí málo věnuju ........Clas, my to chápeme, vždyť Ti zítra odlétne, viď? |
| clasofkama | 32534 |
|
|
21.4.2010 10:35:08
Ahoj
![]() Poly Julinka je kraasna ![]() ![]() vitam vas doma holky![]() Pett hezky fotky, me nektery miminka prijdou stejny ![]() ![]() Anxieta gratuluju k Milankovi ![]() ![]() nejak nestiham s vami klabosit no klabosim s mamkou![]() pett jen jsem ti chtela rict, ze bys zaslouzila medaili "OBETAVA MATKA" ![]() ja uz bych to asi vzdala, ale ty jsi velka bojovnice, uz od zacatku![]() ![]() ![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
21.4.2010 10:23:43
Do deníčku jsem přidala foto Julče,tak kukněte.Zatím
![]() |
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
21.4.2010 10:18:55
Ahoj holky,gratuluju všem maminkám a mimiskům co se během mé nepřítomnosti urodili
.Nějak ztrácím přehled,tak se omlouvám .Mám toho teď nějak moc k zařizování,ještě ale nedošel rodný list.V pátek jdeme k pediatrovi,celkem mě dostalo,že už nechodí domů.U Elišky ještě přišla. Jinak jsem pojízdná mlékárna a malá celkem dobrý jedlík,ale asi začnu odstříkávat,ať mi to furt neteče po břichu ![]() .Včera jsem byla 2 hoďky doma z porodky a už mi tu zvonil pojišťovák,chápete to? ![]() |
| Renča, Alex a Dominik | 46736 |
|
|
21.4.2010 9:33:14
Frézie, u nás je Ali taky takovej lítostivější, ale už ho to pomalu opouští. A na Mekáč musíme taky tenhle víkend, včera si to vyžádal, že chce nějakou hračku.
Jak jsou ty naše děti podobný! A to jsme na Meku dlouho nebyli. |
| Frézie+3 | 55833 |
|
|
21.4.2010 9:22:52
Ahoj holky
![]() Veliká gratulace Lucince k Tomáškovi ![]() a Anxietě k Milánkovi ![]() ![]() Janule tak konečně držím palce ať máš mimi co nejdříve v náručí Tak už máme jenom dvě bojovnice o Benjamínka dubňátek ![]() Polynko vítám doma ![]() Gabi to je mi líto že tak bojujete s očičkama, přeji ať se Mája co nejdříve uzdraví ![]() Mekáč je cestou do Hořovic, brouček má 3 nové draky tak si to s Miškou užijte Co Miška na sestřičku? U nás trošku žárlení, je takovej lítostivej, má neviditelné bebíčko na palečku ale podává plenky, ubrousky, otevírá krém na prdelku...a dělá na malou kuk jako tygr z Doby ledové ![]() Janco ty probiotické kapky začnou působit až po měsíci užívání, proto se ze začátku kombinují s jinými, psala to tady Gabi nedávno ![]() Arijko ať je brzy lépe ![]() |
| Fida1 | 24469 |
|
|
21.4.2010 9:08:30
Dobré ránko,
tak já jsem stále kinder vejce. ![]() Janulo tak držím palečky ať je vše ok, asi to tvoje mrně taky čekalo až bude býček. Já doufám, že to moje čeká na termín, který mám zítra. Protože pak už jedině, že by čekalo až zahřmí. ![]() Gabčico přeju ať se očička brzo spraví, to je teda trápení. |
|
|
21.4.2010 9:04:04
Donutko, a jak je používáš?
My jdeme dneska do první poradny, tak jsem zvědavá, kolik Domča váží. |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
21.4.2010 8:38:21
Ahojky, Janule, držím palce!!!
![]() gotcho, takz doufám, že to bude ok. Já musela nacpat gyndu a kzčle do jednoho dne kvůli hlídání a cestování... Renčo, ty kapky prý fungují až po měsíci. já jsem je kupovala tady http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=29267167 a jestli zabírají? no lepší to asi je ![]() |
|
|
21.4.2010 8:24:01
Holky ahoj po ránu!
Anxietě gratuluji k Milánkovi a Polynku vítám doma! A Jaňuli přeji co nejrychlejší porod! Nám už asi taky začaly prdíky, včera večer chudáček hodně plakal, ale zato pak v noci spinkal moc krásně. Asi se taky pozeptám po těch probiotických kapkách. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.