| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 18468  [Dalších 17508 >>]
Gabcica 22308
21.4.2010 11:09:16
Ahojte!

Díky, já to Máje vyřídím........u nás stále kojíme a kojíme.........potřebujeme nalít mlékárnu. Je to boj, ale proti Pett to je maličkost....snad obě zvítězíme.

Janule, ještě nepsala.........~a~

Poly, ať to všechno bez problému zařídíte. Malá je kouzelná!!!

Takže Fida a Miru a budeme mít hotovo~g~

Frézie, tak pak dáme velký sraz v Mekáči.........a nebo začneme ty hračky šulit mezi námi. Miška zatím ok, vozí i kočárek.......ale já mám trošku pocit, že se jí málo věnuju~f~........

Clas, my to chápeme, vždyť Ti zítra odlétne, viď?

clasofkama 32534
21.4.2010 10:35:08
Ahoj~6~

Poly Julinka je kraasna~x~~x~~x~ vitam vas doma holky~;((

Pett hezky fotky, me nektery miminka prijdou stejny ~f~~f~~f~

Anxieta gratuluju k Milankovi~x~~x~

nejak nestiham s vami klabosit~a~ no klabosim s mamkou~s~

pett jen jsem ti chtela rict, ze bys zaslouzila medaili "OBETAVA MATKA"~x~~x~ ja uz bych to asi vzdala, ~o~ ale ty jsi velka bojovnice, uz od zacatku~x~~x~~x~
Poly+Eli+Juli 44312
21.4.2010 10:23:43
Do deníčku jsem přidala foto Julče,tak kukněte.Zatím~3~
Poly+Eli+Juli 44312
21.4.2010 10:18:55
Ahoj holky,gratuluju všem maminkám a mimiskům co se během mé nepřítomnosti urodili ~x~.Nějak ztrácím přehled,tak se omlouvám~f~.
Mám toho teď nějak moc k zařizování,ještě ale nedošel rodný list.V pátek jdeme k pediatrovi,celkem mě dostalo,že už nechodí domů.U Elišky ještě přišla.
Jinak jsem pojízdná mlékárna a malá celkem dobrý jedlík,ale asi začnu odstříkávat,ať mi to furt neteče po břichu~t~~t~.
Včera jsem byla 2 hoďky doma z porodky a už mi tu zvonil pojišťovák,chápete to?~o~
Renča, Alex a Dominik 46736
21.4.2010 9:33:14
Frézie, u nás je Ali taky takovej lítostivější, ale už ho to pomalu opouští. A na Mekáč musíme taky tenhle víkend, včera si to vyžádal, že chce nějakou hračku.~:-D Jak jsou ty naše děti podobný! A to jsme na Meku dlouho nebyli.
Frézie+3 55833
21.4.2010 9:22:52
Ahoj holky ~:-D
Veliká gratulace Lucince k Tomáškovi ~;((~x~ a Anxietě k Milánkovi ~;((~x~
Janule tak konečně ~;) držím palce ať máš mimi co nejdříve v náručí ~6~ Tak už máme jenom dvě bojovnice o Benjamínka dubňátek ~;)
Polynko vítám doma ~x~
Gabi to je mi líto že tak bojujete s očičkama, přeji ať se Mája co nejdříve uzdraví ~6~~;(( Mekáč je cestou do Hořovic, brouček má 3 nové draky ~t~ tak si to s Miškou užijte ~z~ Co Miška na sestřičku? U nás trošku žárlení, je takovej lítostivej, má neviditelné bebíčko na palečku ~;) ale podává plenky, ubrousky, otevírá krém na prdelku...a dělá na malou kuk jako tygr z Doby ledové ~t~
Janco ty probiotické kapky začnou působit až po měsíci užívání, proto se ze začátku kombinují s jinými, psala to tady Gabi nedávno :-)
Arijko ~6~ ať je brzy lépe ~;((
Fida1 24469
21.4.2010 9:08:30
Dobré ránko,
tak já jsem stále kinder vejce. ~;)

Janulo tak držím palečky ať je vše ok, asi to tvoje mrně taky čekalo až bude býček. ~;((
Já doufám, že to moje čeká na termín, který mám zítra. Protože pak už jedině, že by čekalo až zahřmí. ~t~

Gabčico přeju ať se očička brzo spraví, to je teda trápení.
21.4.2010 9:04:04
Donutko, a jak je používáš?

My jdeme dneska do první poradny, tak jsem zvědavá, kolik Domča váží.
Donutka +3+// 77327
21.4.2010 8:38:21
Ahojky, Janule, držím palce!!!~x~

gotcho, takz doufám, že to bude ok. Já musela nacpat gyndu a kzčle do jednoho dne kvůli hlídání a cestování...

Renčo, ty kapky prý fungují až po měsíci. já jsem je kupovala tady http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=29267167 a jestli zabírají? no lepší to asi je :-)
21.4.2010 8:24:01
Holky ahoj po ránu!

Anxietě gratuluji k Milánkovi a Polynku vítám doma! A Jaňuli přeji co nejrychlejší porod!

Nám už asi taky začaly prdíky, včera večer chudáček hodně plakal, ale zato pak v noci spinkal moc krásně. Asi se taky pozeptám po těch probiotických kapkách.

[<<Předchozích 950] Názory 951960 z 18468  [Dalších 17508 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.