Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
21.4.2010 5:56:03
Holky zdravím a taky se loučím
,Odjíždíme do porodky. Prcek se asi umoudřil a chce ven ![]() . Ozvu se až bude po všem Gabči, tak doufám, že jí to nebude vadit . Mějte se zatím.. |
| mambo | 100493 |
|
|
21.4.2010 2:29:49
Donutko - na kycle a gyndu volam tento tyden
tak doufam, ze bude vse v poradku.Arijko - to jsou radosti. Budu ti drzet palce na tu zdravku. Urcite se to nejak vysvetli. Jinak u nas se ryma zlepsuje (tuktuk) tak doufam, ze uz se ji brzy zbavi na dobro. Gabcico - at se Maje brzy zahoji to ocicko. |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
20.4.2010 22:31:03
DOnut neboj, ja vubec nespecham
![]() |
| Gabcica | 22308 |
|
|
20.4.2010 22:03:45
Ahojte!
Anxieto, gratulujeme k Milánkovi! Ať se Vám daří ![]() ![]() !!!Poly, vítejte doma a ať se krásně zabydlíte ![]() ![]() .Donut, koukám taky budete oblézat doktory - my oční, kyčle, měsíční a gyndu buď ještě tento či příští týden (ale bohužel né po 6nedělí).......to budeme proklepnutý ![]() Arijko, zítra Ti budu držet palečky, ať se to vysvětlí! Jančo, si šikulka, určitě to zvládneš! Já mít trošku tvého elánu ![]() ![]() .U nás - kojíme (nemám nalitý prsa, takže hoooodně často a doufám, že zítra to bude krapet lepší), kapeme oči a masírujeme slzné kanálky (zatím nevidím zlepšení ba naopak jak jí to propláchli, tak jí občas z toho teče krev) a nesmíme zanedbávat velkou ségru (má na pátek slíbeného Mekáče.......Frézie, vzpomínám na tvého broučka )Čekatelkám držíme palečky ![]() ![]() ! |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
20.4.2010 21:48:53
jančo, já si na kroužky prostředního nosila s sebou - buď spal v autosedačce nebo v tašce od kočárku a když nespal, tak v šátku
miru - však nespěchej, ty budeš mít s chlapama pěkný záhul... moc držím palce. arijko, to je teda den tak ať se ti to podaří vyřešit, ať nemáš stresy![]() |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
20.4.2010 21:35:55
Ahojky,
Poly, vítej doma. Zavřiočko, zítra uvidíme, jak to zvládnu :-(. Doufám, že malý bude spát, jinak nevím, jak s ní budu cvičit. Ale zase kvůli prckovi jí nemůžu všechny kroužky zrušit. No a malý se trápí s prdíkama i přes kapky, takže píšu s ním v náruči. Tak jdu jen něco číst, hezký večer T |
| Mirulinka | 32529 |
|
|
20.4.2010 21:15:51
Polynko, vitam doma tak jsem te v porodce nestihla podle predpokladu, CO nadelame
|
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
20.4.2010 20:57:42
polynko vitej a at se brzo zabehnete!!
![]() ![]() holky ja dnes des pes odpoledne, normalne mne prislo z VZP ze mam nedopolatek 54000kc na pojistnom ![]() ja rvala fakt nevim kde to vzali, zitra tam pojedu se zeptat co to ma znamenat...¨jeste v patek kdyz jsem byla zahlasit davidka na zdrav. pojisteni, mne menila cislo prukazu ze mne vystavi novy a nic nerikala o nedoplatku a ani nic jineho...fakt nevim![]() ja ji zitra asi zabiju![]() ![]() navic dnes zas zacinaji problemy s podnajemnici v byte, vymysli si opravy atd. tak jsem se zase rozcilila a jeste ty moje hormony do toho a dcerka co nechtela poslouchat tak jsem ji nalatala az jsem pak z toho vseho brecela ach jo. to je den. navic mne boli zub ktery uz asi nepujde spravit...![]() no nic jdu radeji spat at se jeste neco nepos... ![]() ![]() |
| Donutka +3+// | 77327 |
|
|
20.4.2010 17:11:13
polynko, tak ať se brzy zaběhnete!!!
![]() ![]() gotcho, to to letí... taky máme příští týden v plánu kyčle, poradnu a gyndu - už jsem odvykla ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
20.4.2010 16:28:19
a jeste chci poprat vsem co jeste cekaji na narozeni jejich zazraku, at uz to mate brzy za sebou
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.