| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Fotoalbum duben 2010

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 18468  [Dalších 17498 >>]
Janula38+Nela 71894
21.4.2010 5:56:03
Holky zdravím a taky se loučím ~3~,
Odjíždíme do porodky. Prcek se asi umoudřil a chce ven ~p~~t~. Ozvu se až bude po všem Gabči, tak doufám, že jí to nebude vadit ~b~. Mějte se zatím..
mambo 100493
21.4.2010 2:29:49
Donutko - na kycle a gyndu volam tento tyden :-) tak doufam, ze bude vse v poradku.
Arijko - to jsou radosti. Budu ti drzet palce na tu zdravku. Urcite se to nejak vysvetli.
Jinak u nas se ryma zlepsuje (tuktuk) tak doufam, ze uz se ji brzy zbavi na dobro.
Gabcico - at se Maje brzy zahoji to ocicko.

Mirulinka 32529
20.4.2010 22:31:03
DOnut neboj, ja vubec nespecham ~z~
Gabcica 22308
20.4.2010 22:03:45
Ahojte!

Anxieto, gratulujeme k Milánkovi! Ať se Vám daří~x~~x~~x~!!!

Poly, vítejte doma a ať se krásně zabydlíte~x~~x~~x~.

Donut, koukám taky budete oblézat doktory - my oční, kyčle, měsíční a gyndu buď ještě tento či příští týden (ale bohužel né po 6nedělí).......to budeme proklepnutý~y~

Arijko, zítra Ti budu držet palečky, ať se to vysvětlí!

Jančo, si šikulka, určitě to zvládneš! Já mít trošku tvého elánu~f~~f~~f~.

U nás - kojíme (nemám nalitý prsa, takže hoooodně často a doufám, že zítra to bude krapet lepší), kapeme oči a masírujeme slzné kanálky (zatím nevidím zlepšení ba naopak jak jí to propláchli, tak jí občas z toho teče krev) a nesmíme zanedbávat velkou ségru (má na pátek slíbeného Mekáče.......Frézie, vzpomínám na tvého broučka~;))

Čekatelkám držíme palečky~;((~;((~;((!

Donutka +3+// 77327
20.4.2010 21:48:53
jančo, já si na kroužky prostředního nosila s sebou - buď spal v autosedačce nebo v tašce od kočárku a když nespal, tak v šátku~d~

miru - však nespěchej, ty budeš mít s chlapama pěkný záhul... moc držím palce.

arijko, to je teda den~l~ tak ať se ti to podaří vyřešit, ať nemáš stresy~;((
Janca I.,Anetka07/07 65480
20.4.2010 21:35:55
Ahojky,

Poly, vítej doma.

Zavřiočko, zítra uvidíme, jak to zvládnu :-(. Doufám, že malý bude spát, jinak nevím, jak s ní budu cvičit. Ale zase kvůli prckovi jí nemůžu všechny kroužky zrušit.

No a malý se trápí s prdíkama i přes kapky, takže píšu s ním v náruči. Tak jdu jen něco číst, hezký večer
T
Mirulinka 32529
20.4.2010 21:15:51
Polynko, vitam doma tak jsem te v porodce nestihla podle predpokladu, CO nadelame
Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 96618
20.4.2010 20:57:42
polynko vitej a at se brzo zabehnete!!~x~~R^

holky ja dnes des pes odpoledne, normalne mne prislo z VZP ze mam nedopolatek 54000kc na pojistnom~n~~a~ ja rvala~n~ fakt nevim kde to vzali, zitra tam pojedu se zeptat co to ma znamenat...¨jeste v patek kdyz jsem byla zahlasit davidka na zdrav. pojisteni, mne menila cislo prukazu ze mne vystavi novy a nic nerikala o nedoplatku a ani nic jineho...fakt nevim~a~~n~ ja ji zitra asi zabiju~q~~o~

navic dnes zas zacinaji problemy s podnajemnici v byte, vymysli si opravy atd. tak jsem se zase rozcilila~o~ a jeste ty moje hormony do toho a dcerka co nechtela poslouchat tak jsem ji nalatala az jsem pak z toho vseho brecela~n~ ach jo. to je den. navic mne boli zub ktery uz asi nepujde spravit...~:(

no nic jdu radeji spat at se jeste neco nepos...~e~~3~
Donutka +3+// 77327
20.4.2010 17:11:13
polynko, tak ať se brzy zaběhnete!!!~;)~;((

gotcho, to to letí... taky máme příští týden v plánu kyčle, poradnu a gyndu - už jsem odvykla~;)

mambo 100493
20.4.2010 16:28:19
a jeste chci poprat vsem co jeste cekaji na narozeni jejich zazraku, at uz to mate brzy za sebou
[<<Předchozích 960] Názory 961970 z 18468  [Dalších 17498 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.