Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| mambo | 100493 |
|
|
20.4.2010 16:25:58
Polynko - vitej doma ))).
![]() Anxieto - blahopreji k Milankovi . Hodne zdravi a stesti do zivota! ![]() Zavrioci - souhlasim s tebou strasne to utika... v nedeli bude Valerii 6 tydnu... to je fofr. |
| Zavřioči+Em+Li | 74118 |
|
|
20.4.2010 14:43:07
Polynko. vitej doma!!!! doma je doma!
|
| Poly+Eli+Juli | 44312 |
|
|
20.4.2010 14:39:55
Ahoj holky!!!!Hlásím příchod z porodky.Až se aklimatizuju,hodím taky popis porodu
.Ufff já jsem táááááááááááákk ráááda doma![]() |
|
|
20.4.2010 14:09:44
Janul, neprivolavej to, cekam az se to tady vse vzbudi a chceme ven, jinak se s Em neda vydrzet...je jak male torpedo doma a vse obraci vzhuru nohama...
![]() |
|
|
20.4.2010 14:07:33
Gratulace k Milánkovi!
A vsem cekatelkam: at uz to mate rychle za sebou ![]() Maminka mi uz odjela, tak jsem zase chudak, musim ted jeste tri tydny prezit a pak hura do Luhacovic a doufam, ze si nas tam nasi nechaji co nejdyl a ze nas nebudou chtit odlifrovat zase zpet do Prahy![]() Dnes ma Lindik 3 tydny, uteklo to tak strasne rychle, uz je videt prvni pokroky, kouka a rozhlizi se a reaguje na hlasy a Emcino pisteni...holky, to tak rychle utika, ja jsem tak nestastna, proc nejde zastavit cas??? Jani, super, ze to tak zvladate, ja jsem se zatim neodvazila vzit malou na cviko, takze hlida mm, nastesti je flexibilni, takze jede do prace pozdeji. Pett, tak at uz je lip a at se to da nejak dohromady, je to strasne, kolik bolesti si clovek vytrpi kvuli tem zlatickum. |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
20.4.2010 14:04:39
Tak jsem to s tím počasím asi zakřikla. Teď se tu zatáhlo a hřmí.
Já vím, že jednou ven musí, ale jsem z toho na nervy, protože má Zdeněk problémy v práci, jelikož chce být u porodu, tak se nechce moc vzdalovat od Znojma, aby to stihl. A taky mám trochu obavy o Prcka, aby neměl problémy. |
| Janca I.,Anetka07/07 | 65480 |
|
|
20.4.2010 13:33:17
Ahoj holky,
Anxieto, gratulace k Milánkovi ![]() ![]() ![]() Mně to tu všechno spí, tak makám jako šroub na obchodě, ať nemusím dělat večer. Dneska je krásný poklidný den, tak to snad vydrží. Zítra jedeme ráno s Any na cvíčo, tak jsem zvědavá, jak to zase všechno skloubím, ale snad se zajedeme rychle. Malý hltá jako ďábel a když je venku, tak vydrží i 3 hoďky bez kojení, tak je to OK. Doma přes den chce po 2 hod, ale v noci zatím po 3,5, což je docela fajn. Pett, já si vůbec nedovedu představit, že bych takhle bojovala, obdivuju........ a držím pěsti, ať už vše zabere a malá sosá a sosá. |
| Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m | 96618 |
|
|
20.4.2010 13:29:10
fido janulo, drzim pesti at se to rozjede, treba budete obe posledne a obe vyhrajete
![]() ![]() ja utikam do skolky, maly usnul na prsu tak to zas prospi cele odpol. |
| Fida1 | 24469 |
|
|
20.4.2010 13:25:02
Janulo nic si z toho nedělej na mě taky gruntování neplatí, sex taky ne tak nezbývá než čekat.
![]() Já mám termín ve čtvrtek takže tady můžu strašit 2 v 1 ještě dlouho. ![]() |
| Janula38+Nela | 71894 |
|
|
20.4.2010 13:10:21
Zdravím při krásném slunečním dnu
,Anxieto, velká gratulace tobě i Milánkovi ![]() . Ať se vám oběma dobře daří ![]() ![]() ![]() .A jen tak mimochodem, já jsem tu ještě taky pořád v celku . A nevidím to dřív, jak koncem týdne císařem nebo vyvolávačkou z čehož jsem radostí úplně bez sebe . Teď jsem vygruntovala celý barák a jediný čeho jsem asi dosáhla je to, že jsem ko . |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.