Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
26.5.2011 11:44:35
Moniken mela jsem na rozhodnuti cely rok,jestli pokracovat ve vztahu a byt s nim,nebo to ukoncit.Kdyz sjem letela naposledy do CR a vratila se 24.prosince uz jsme vedelala co chci, i ten dalkovy vztah byla hodne tezka zkouska,spousta psychiky a nervu,nakonec jsme s eoba rozhodli byt spolu a zit spolu.
Tak Danecek usnul,hrozne rval, nakonec usnul,kamoska mi vyzvedne Emmy, je to silene a jeste dneska prijde kamaradka Emmy na navstevu |
| Moniken | 106914 |
|
|
26.5.2011 11:39:28
Tý jo Corall, stejně jsi z toho musela mít hlavu zmatenou... není to jednoduché rozhodnutí takové radikální stěhování. My v Čechách řešíme vzdálenosti desítky kilometrů a vy to máte na stovky
. Ale je strašně krásné, jak Vám to funguje![]() , jen tak dál.Toolo, tak Matyášek si na pevnou stravu v tomhle směru také ještě nezvyknul, a to je starší a baští zeleninu déle. Kdykoliv tlačí, tak závěr je s brekem. A jakmile je to venku, už se zase směje. Ale on na prdíky a bolebříška trpěl od začátku, takže holt to je taková moje prdlavka .Teď právě už také dva dny nic, tak jsem ráno dala přesnídávku hruška švestka, ale účinek zatím nepřišel .Hakai, to si piš, že to mimča cítí. Tak užívej sluníčka a snaž se na to nemyslet . |
| Rotem | 40041 |
|
|
26.5.2011 11:14:05
Tak Danecek snedl bez problemu svuj obed- cerstve hovezi mlete maso,brokolice,mrkev, cuketa a testoviny, mel to poprve a snedl vse asi 160gramu a vypil 140ml vody, sikulka moje
Pak dostane UM a po odpolednim spanku dostane zluty meloun s bananem |
| Rotem | 40041 |
|
|
26.5.2011 10:28:58
Moniken potkali jsme se ve Spindlerove mlyne v baru,manzel me chtel od zacatku,ja odolavala a po 3.mesicich telefonovani,e-mailu me pozval tady do Izraele a uz tu zustala jakoby,ten prni rok jsem pendlovala mezi Prahou a Izraeli kvuli vizu,tady davaji ne na 3.mesice a po roce 24.prosince jsem za nim odletel uz nastalo, v lednu otehotnela s Emmy a ten rok jsme se brali
|
| Toola | 105703 |
|
|
26.5.2011 10:24:07
Hakai, hlavně že Ti to vypovídání s námi pomůže.
![]() Jó, peníze - to je klasickej spouštěč vzrušených debat. ![]() ![]() Jablíčko jsem dusila, nechtěla jsem jí ho dávat syrové kvůli případné alergii i aby se to líp rozmělnilo na podávatelnou kašičku. No, kdyžtak to sním já, je to dobrý. ![]() Telátko, Květa vyloženě nebrečí, ale má takový smutný oči, rudne, tlačí a je vidět, že na to není zvyklá, tak ji to, chudinku, vyvádí z míry. ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
26.5.2011 10:18:35
Hakai no nevím, napsali jsme si tři maily s tím že poslední jsem psala já, chtěla poslat nějaké fotečky tak jsem poslala, na to ještě odepsala jak nám to sluší apod. a že jede na chatu a ozve se a nic, no tak se nevnucuju no
. Ale už drandím s jinou kámoškou je to holčina co jsem s ní byla v porodnici, našli jsme se na facebooku a ona za náma jezdí každý týden a taky pojedu já za ní, prostě jednou týdne máme prochajdu a docela jsme se skamarádili tak je to fajn. A pak tu mám další hočinu ze šipek taky má skoro půlroční mimčo a slíbili jsme si že vyrazíme ale nějak ještě nebyl čas tak se jí taky ozvu![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
26.5.2011 10:15:38
My taky u kakání tlačíme a rudneme, ale to je v poho, neřve u toho jen prostě tlačí a šup
Je to už přeci jenom pevnější strava no, pokud nemá vyloženě zácpu a nepláče u toho tak je to v poho |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
26.5.2011 10:15:30
Ahoj všem a krásný den,
jsem dorazila z krámu a prudivka spí v kočáru. Koukám, že noc byla podobná všude..a jsou tady sůvy, mloci..a já . Přemýšlím od druhým kafi..Vítám Zuzku . Tedy máš můj obdiv ..co se dá s dvojčatama všechno stihnout..nechápu![]() Pocházím také z Prahy 4, ale už jsem dvacet let mimo..teď v Brdech. Corall, gratuluju k výročí a krásně si to užijte a manželství si hýčkejte ![]() Musím si postěžovat, jak mi máma zas včera dala. Přišla daň z nemovitostí, tak jí říkám, že si to rozdělíme na půl a to jsem dostala jmen..Podotýkám, že navíc ještě je dům ségry a my s přítelem tu nic nevlastníme. O to nic, ale přišlo mi normální, že bysme to s mámou zapaltili na půl. Tak jsem si vyslechla, jak jsem na peníze a že se víc o tom nebude bavit a že vloni to platila sama..(jsme se přistěhovali 28. října..) Tak to šel zas řešit přítel, páš se mnou ukončí hovor a nebude se o tom bavit..Tak jí to vysvětlil a byl i naštvanej..ptž mám aje tady jak v bytovce, má tady zadarmo údržbáře, topiče, dřevorubce, zahradníka atd..No nakonec přidala necelou polovinu.. Dnes je jak milius..Omluvila se a že by to měla zaplatit ségra..No na to jsem jí řekla, že to je taky nesmysl, když tu bydlíme my. A tak jsem šla spát naštvaná a jak tvrdí ségra, Viki to vycítí a zlobí..A taky že jo. Masakr..Taťka i z ložnice odešel naspat kousek do obýváku.. Jé, to je zas román ..ale je mi líp![]() Venku je zas krásně.. Telátko, chtěla jsem se zeptat, jak si našla na inzerát tu maminku do central parku , jak to nakonec dopadlo?Toolo, tak jablíčko nee? Divný..No dřív se nic nedusilo a chutnalo to . Já zkusím o víkendu. Ani nevím, co jí dnes dám k jídlu..Už tu mám moc kombinované směsi..možná tu bram. kaši bych mohla..se sunarem . |
| Toola | 105703 |
|
|
26.5.2011 10:08:09
Telátko, to jsme na tom s bruslema podobně. Jeden čas jsem se na nich učila, ale extra jistoty jsem na nich nedosáhla. Tak snad třeba příští léto.
![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
26.5.2011 10:06:50
Moni, heč, já si to asi pamatuju. Corall se s manželem seznámila v Čechách, jestli se nemýlím, tak ve Špindlu. Je to tak, Corall?
![]() ![]() Matyášek určitě zase zeleninku bude chtít, teď jsou vedra, tak má chuť na ovoce. ![]() My od včerejška bojujeme s kakáním, sice už jí příkrmy tři týdny, ale včera to začalo - hustší kakání a tlačí a rudne u toho, chudinka. Tak jsem dnes právě nasadila ta jablíčka (co mi nechce jíst), snažím se, aby vypila víc vody (včera jsem do ní nacpala decku), kojíme taky dost, k obědu bude mít švestky, a jinak už nevím. Procházela jsem starší diskuze tady na rodině a není to zas tak ojedinělý problém, tak mám inspiraci - švestky, hrušky, vynechat mrkev, do zeleniny kapku olivového oleje. Když se to nezlepší, asi v pondělí naběhneme k doktorce pro nějaká probiotika - bílý jogurt ještě dávat nechci, ten až od osmého měsíce. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.