| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 16625  [Dalších 16215 >>]
Rotem 40041
26.5.2011 11:44:35
Moniken mela jsem na rozhodnuti cely rok,jestli pokracovat ve vztahu a byt s nim,nebo to ukoncit.Kdyz sjem letela naposledy do CR a vratila se 24.prosince uz jsme vedelala co chci, i ten dalkovy vztah byla hodne tezka zkouska,spousta psychiky a nervu,nakonec jsme s eoba rozhodli byt spolu a zit spolu.

Tak Danecek usnul,hrozne rval, nakonec usnul,kamoska mi vyzvedne Emmy, je to silene a jeste dneska prijde kamaradka Emmy na navstevu
Moniken 106914
26.5.2011 11:39:28
Tý jo Corall, stejně jsi z toho musela mít hlavu zmatenou... není to jednoduché rozhodnutí takové radikální stěhování. My v Čechách řešíme vzdálenosti desítky kilometrů a vy to máte na stovky~;). Ale je strašně krásné, jak Vám to funguje~s~~R^, jen tak dál.
Toolo, tak Matyášek si na pevnou stravu v tomhle směru také ještě nezvyknul, a to je starší a baští zeleninu déle. Kdykoliv tlačí, tak závěr je s brekem. A jakmile je to venku, už se zase směje. Ale on na prdíky a bolebříška trpěl od začátku, takže holt to je taková moje prdlavka:-).
Teď právě už také dva dny nic, tak jsem ráno dala přesnídávku hruška švestka, ale účinek zatím nepřišel~;).
Hakai, to si piš, že to mimča cítí. Tak užívej sluníčka a snaž se na to nemyslet~6~.
Rotem 40041
26.5.2011 11:14:05
Tak Danecek snedl bez problemu svuj obed- cerstve hovezi mlete maso,brokolice,mrkev, cuketa a testoviny, mel to poprve a snedl vse asi 160gramu a vypil 140ml vody, sikulka moje

Pak dostane UM a po odpolednim spanku dostane zluty meloun s bananem
Rotem 40041
26.5.2011 10:28:58
Moniken potkali jsme se ve Spindlerove mlyne v baru,manzel me chtel od zacatku,ja odolavala a po 3.mesicich telefonovani,e-mailu me pozval tady do Izraele a uz tu zustala jakoby,ten prni rok jsem pendlovala mezi Prahou a Izraeli kvuli vizu,tady davaji ne na 3.mesice a po roce 24.prosince jsem za nim odletel uz nastalo, v lednu otehotnela s Emmy a ten rok jsme se brali
Toola 105703
26.5.2011 10:24:07
Hakai, hlavně že Ti to vypovídání s námi pomůže. :-)~s~ Jó, peníze - to je klasickej spouštěč vzrušených debat. ~j~~x~
Jablíčko jsem dusila, nechtěla jsem jí ho dávat syrové kvůli případné alergii i aby se to líp rozmělnilo na podávatelnou kašičku. No, kdyžtak to sním já, je to dobrý. :-)

Telátko, Květa vyloženě nebrečí, ale má takový smutný oči, rudne, tlačí a je vidět, že na to není zvyklá, tak ji to, chudinku, vyvádí z míry. ~p~
Telátko 106513
26.5.2011 10:18:35
Hakai no nevím, napsali jsme si tři maily s tím že poslední jsem psala já, chtěla poslat nějaké fotečky tak jsem poslala, na to ještě odepsala jak nám to sluší apod. a že jede na chatu a ozve se a nic, no tak se nevnucuju no:-). Ale už drandím s jinou kámoškou je to holčina co jsem s ní byla v porodnici, našli jsme se na facebooku a ona za náma jezdí každý týden a taky pojedu já za ní, prostě jednou týdne máme prochajdu a docela jsme se skamarádili tak je to fajn. A pak tu mám další hočinu ze šipek taky má skoro půlroční mimčo a slíbili jsme si že vyrazíme ale nějak ještě nebyl čas tak se jí taky ozvu:-)
Telátko 106513
26.5.2011 10:15:38
My taky u kakání tlačíme a rudneme, ale to je v poho, neřve u toho jen prostě tlačí a šup:-) Je to už přeci jenom pevnější strava no, pokud nemá vyloženě zácpu a nepláče u toho tak je to v poho
Hakai a Viki 11/2010 106177
26.5.2011 10:15:30
Ahoj všem a krásný den,
jsem dorazila z krámu a prudivka spí v kočáru. Koukám, že noc byla podobná všude..a jsou tady sůvy, mloci..a já~t~. Přemýšlím od druhým kafi..

Vítám Zuzku~x~. Tedy máš můj obdiv~e~..co se dá s dvojčatama všechno stihnout..nechápu~;)
Pocházím také z Prahy 4, ale už jsem dvacet let mimo..teď v Brdech.

Corall, gratuluju k výročí a krásně si to užijte a manželství si hýčkejte~s~

Musím si postěžovat, jak mi máma zas včera dala. Přišla daň z nemovitostí, tak jí říkám, že si to rozdělíme na půl a to jsem dostala jmen..Podotýkám, že navíc ještě je dům ségry a my s přítelem tu nic nevlastníme. O to nic, ale přišlo mi normální, že bysme to s mámou zapaltili na půl. Tak jsem si vyslechla, jak jsem na peníze a že se víc o tom nebude bavit a že vloni to platila sama..(jsme se přistěhovali 28. října..) Tak to šel zas řešit přítel, páš se mnou ukončí hovor a nebude se o tom bavit..Tak jí to vysvětlil a byl i naštvanej..ptž mám aje tady jak v bytovce, má tady zadarmo údržbáře, topiče, dřevorubce, zahradníka atd..No nakonec přidala necelou polovinu..
Dnes je jak milius..Omluvila se a že by to měla zaplatit ségra..No na to jsem jí řekla, že to je taky nesmysl, když tu bydlíme my.
A tak jsem šla spát naštvaná a jak tvrdí ségra, Viki to vycítí a zlobí..A taky že jo. Masakr..Taťka i z ložnice odešel naspat kousek do obýváku..

Jé, to je zas román~;)..ale je mi líp~j~

Venku je zas krásně..

Telátko, chtěla jsem se zeptat, jak si našla na inzerát tu maminku do central parku~;), jak to nakonec dopadlo?

Toolo, tak jablíčko nee? Divný..No dřív se nic nedusilo a chutnalo to~w~. Já zkusím o víkendu. Ani nevím, co jí dnes dám k jídlu..Už tu mám moc kombinované směsi..možná tu bram. kaši bych mohla..se sunarem~j~.
Toola 105703
26.5.2011 10:08:09
Telátko, to jsme na tom s bruslema podobně. Jeden čas jsem se na nich učila, ale extra jistoty jsem na nich nedosáhla. Tak snad třeba příští léto. ~;)
Toola 105703
26.5.2011 10:06:50
Moni, heč, já si to asi pamatuju. Corall se s manželem seznámila v Čechách, jestli se nemýlím, tak ve Špindlu. Je to tak, Corall? ~:-D~s~
Matyášek určitě zase zeleninku bude chtít, teď jsou vedra, tak má chuť na ovoce. :-)
My od včerejška bojujeme s kakáním, sice už jí příkrmy tři týdny, ale včera to začalo - hustší kakání a tlačí a rudne u toho, chudinka. Tak jsem dnes právě nasadila ta jablíčka (co mi nechce jíst), snažím se, aby vypila víc vody (včera jsem do ní nacpala decku), kojíme taky dost, k obědu bude mít švestky, a jinak už nevím. Procházela jsem starší diskuze tady na rodině a není to zas tak ojedinělý problém, tak mám inspiraci - švestky, hrušky, vynechat mrkev, do zeleniny kapku olivového oleje. Když se to nezlepší, asi v pondělí naběhneme k doktorce pro nějaká probiotika - bílý jogurt ještě dávat nechci, ten až od osmého měsíce. ~7~
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 16625  [Dalších 16215 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.