| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 16625  [Dalších 16205 >>]
Telátko 106513
26.5.2011 9:56:39
Já bych si rozbila zuby i bez kočárku~f~ ale taky se chystám až bude malá moct, že se budu učit na bruslích s ní to bude pohled:-)
Moniken 106914
26.5.2011 9:49:09
Týý jo, teďka dočítám zpětně my máme dvě nové maminky- takže ještě jednou- vítám Blanku i Zuzku a naše první dvojčátka~;). Teda Zuzi, Ty jsi akční, když vidím ten double kočár pro dvojky, tak bych si na inlinech určitě rozbila zuby~f~.
Telátko 106513
26.5.2011 9:46:20
Jo Corall krásné výročí, dejte si něco moc dobrého a užijte si večer~R^

Ahoj mloku, zdraví tě sůva:-)

Jinak jsme dali svačinku, jablíčko s ovesnýma vločkama, olizuje se až za ušima.K obídku dáme kuřátku s rýží a zeleninkou.
Moniken 106914
26.5.2011 9:45:46
Matyášek je hroznej vykuk, s ovocem jsem začala víc jak měsíc po zelenině a zeleninu odmítá~q~, teda odmítal ji od začátku, ale teď co zjistil, že existují i sladké chutě, je to amen. Asi je po mamince, já jsem taky na čokolády apod.~t~
Telátko 106513
26.5.2011 9:44:57
Uf tak jsme si daly hoďku.

Vítám nové maminky Blanku a Zuzku. Jé dvojčátka to znám moje nejlepší kamarádka je má teda už roční a něco tak jsem holkám ukazovala foto apod. Jo a hurá další Pražanda jsme tu jenom dvě, já a Veruník a ta se bude stěhovat, takže tu nebudu z Prahy sama:-)
Moniken 106914
26.5.2011 9:44:16
Hlásím nespavé brzké ráno~t~, v noci jakš takš, kojím 2krát až 3krát, ale vstáváme čím dál dřív. Koukám jako mlok.
Jako ta knížka je úžasná, ale mám to přesně jak Vy... v těhu jsem to nastudovala a teď už na ní není čas. Holt už máme prax~j~.
Corall, krásně si dnešní výročí užijte. Sice jsem se Tě před rokem určitě ptala, ale manžela jsi potkala v Čechách a nebo v Izraeli? Byla jsi tam na dovče nebo jak?
Taktéž vítám novou maminku~x~!
Toola 105703
26.5.2011 9:39:29
Bagmat, tak snad si v práci odpočineš. ~j~:-)~;)
Do té knížky taky občas nakukuju, ale je fakt, že před porodem jsem to jaksi stíhala líp. ~;)
bagmat 106122
26.5.2011 8:45:18
Tak hlásím taky nespavou noc a hlavně ráno, jsem dnes v práci tak se z toho asi zvencnu~8~
Vítám Zuzku (tak tu budou dvě)~:-D s dvojčátky - ty tu ještě nemáme, pokud nepočítám spřízněné dvojčátka od Telátka.
Veruníku, knížku jsem dostala před rokem a docela jsem si jí užívala, teď nějak nestíhám.
Corall, výročí si užijte a že to letí je fakt, vidím to na dětech, no ten starší už moc dítětem není, ale jako chůva pro Aličku je suprovej, jen to nesmí být moc často.
Jo a piškotky jsem koupila v lékárně od sunaru, ty klasické opavie by se měli od tří let, ale takhle úzkostlivá asi nebudu~j~
Počítám s tím, že cca po roce roce a půl bude jíst malá více méně to co já, docela se snažím zeleninovat a moc nesolím, tak snad to nebude takovej problém.
Jinak z lepku mám trochu vítr, Gabča měla bezlepkovou dietu až skoro do nástupu do školy a docela jsem si to užila:-©
Toola 105703
26.5.2011 8:30:45
Dnes jsem ráno povařila Květě jablíčko a ona mi ho nechce jíst, tak snad se třeba odpoledne rozmyslí. Já se po jablkách můžu utlouct, tak to by v tom byl čert, aby jí nechutnala. ~;)
Rotem 40041
26.5.2011 8:26:41
Pego, kvuli bytu se taky chceme stehovat,je maly pro 2deti a pro nas dva. Ty jo vy uz jste spolu pekne dlouho,to ja sjem oproti Vam zacatecnik~b~

Vitam dalsi novou maminku s dvojcatky,at se ti u nas libi.

Dneska budu varit Daneckovi hovezi polevku se zeleninou a ryzi asi.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 16625  [Dalších 16205 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.