Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Toola | 105703 |
|
|
26.5.2011 8:25:10
Corall, užijte si výročí.
![]() ![]() Moni, máš pravdu, Kiwi se tu dlouho neukázala. ![]() Telátko, občas to kafčo opravdu bodne. Třeba mu přijdeš na chuť. ![]() Marťásku, Ondrášek je nezmar. My jsme s Květou vstávaly v šest a už to vypadá, že za chvilku zabere. Zuzko, vítám Tě i Tvoje dvojčátka. To jste pěkně akční, holky. ![]() Pego, asi Barunka dospává ty předcházející ukňourané dny. ![]() ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
26.5.2011 8:21:25
Jo, Corall, utika to, utika. My jsme ma
nzele skoro 11 let a spolu 19 let. |
| pega | 103835 |
|
|
26.5.2011 8:20:31
Jo, Corall, utika to, utika. My jsme ma
nzele skoro 11 let a spolu 19 let. |
| pega | 103835 |
|
|
26.5.2011 8:17:49
Bara dneska sp jak Sipkova Ruzenka. Vstavala v 5.15, usnula v 7.30, spala skoro 2 hodiny, mela naladu na prd, ve 12 zase usnula a spi jeste ted [vic nez 2 hodiny]. Nevim, co se deje, spava tak 30 min.
Ja se dala do velkeho uklidu, budeme muset preorganizovat dum. Nejak nam zacina byt maly [radsi ani nebudu psat, jak je velky a kolik ma loznic, smaly byste se a divily, proc se sem nevejdeme]. Na vecer mam pozvanou majitelku, aby zhodnotila stav nabytku v pokoji pro hosty, chtela bych tam presunout Risu a je tam tmave hnedy starsi nabytek. Rekla, ze se podiva a mozna koupi novy . Jinak jsem zavakuovala obleceni po Mise, aby nezabiralo misto, presunula mensi hracky do jineho pokoje...jen vubec nevim, co s korbickou na kocarek. Je to takove velke a x mesicu naprosto k nicemu. No,nevim, asi to strcim na skrin, tam to nebude prekazet a v igelitech se to nezaprasi. |
| Zuzka+EliEm | 118956 |
|
|
26.5.2011 8:14:42
Ahoj, pokud dovolíte, rádi bychom se připojily do listopadových miminek. Máme dvojčátka holčičky, Elinku a Emičku. Zatím se tu snažím zorientovat, tak snad to nepíšu někam špatně:)) Co bych ještě napsala o nás .. jsme z Prahy 4, teď chci kupovat brusle a začít s nimi a dvojčatovým kočárem jezdit po dráze dole u Vltavy :)) no snad se nepřerazíme. Chodíme na plavčo do Kunratic a většinu odpoledne trávíme na zahradě u bytovky, protože tu bydlím cca rok a žádnou mamču tu neznám :) Tak mějte krásný, sluníčkem prozářený den a ať ty raubíři moc nezloběj :) Pa Zuzka a duo EliEm
![]() ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
26.5.2011 8:13:42
Taky vitam novou maminku
![]() Jinak u nas v pohode, Danecek ted usnul,jinak poslednich par dnu spinka 3krat denne,je unaveny. Holky jak ten cas rychle utekl,jsem s manzelem 6.5let z toho 5let manzelstvi. Uff ![]() |
| martasek36 | 102382 |
|
|
26.5.2011 7:49:41
také vítám novou maminku Blanku a Martínka
![]() |
| martasek36 | 102382 |
|
|
26.5.2011 7:48:58
Ahojky,
přeji všem krásné ráno ![]() Coraal tak Vám moooc gratuluji k výročí a přeji vám hodně štěstí a lásky ![]() ![]() Telátko malej je vzhůru od 5hod.a nevypadá že pude spát.Plazí se mi po celém obýváku musí vše vyzkoušet ![]() Včera mu bylo půl roku,ale k doktorovi jdeme až v úterý.Tak jsem zvědavá kolik bude vážit ![]() Včera jsem mu udělala bramborovou kaši a samozřejmě mu chutnala ![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
26.5.2011 7:36:16
Veru, po pravdě řečeno- kamarádka je těhu a snaží se marně dostat na tu knížku Babyweb- samozřejmě jsem jí dala odkaz, ale asi to teď nějak nefunguje, nebo už jsou knížky fuč či co... takže pokud ji nechceš, tak bych si ji pro ni docela vzala. Byla by šťastná
.Strašně dlouho tu nebyla Kiwi, tak doufám, že je vše v pořádku jak s Markétkou, tak s Matyáškem... |
| Rotem | 40041 |
|
|
26.5.2011 7:30:40
Ahojky,dneska mame specialni den,ja a manzel mame vyroci manzelske,5let od svatby, pujdeme na veceri dneska,trochu romantiky
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.