Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
24.5.2011 14:53:15
Tak máme taky náušničky, zatím ty nastřelovací tak až dáme naše tak vyfotím. Byla moooc statečná
|
| Moniken | 106914 |
|
|
24.5.2011 14:48:34
Také jsme teď přišli zvenku, je fakt nádherně... prubli jsme teda sporťák, Maty je tam přikurtovanej jako pilot
. V hlubokém už mi taky řádil jako Alička, tak uvidíme jestli sporťák se osvědčí .Jdu na úklid, sice luxuju a stírám každý den, ale mám pocit, že Matyášek stejně vždycky někde něco vymete a má takový umouněný punčocháčky .Užívejte sluníčka, papa |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
24.5.2011 13:43:24
Je krásně, tak koukám jste všechny venku
.Já přišla ze zahrady něco uklohnit pro taťku než se vrátí z práce. Viki bude masoužrout po tatínkovi - dnes bez dávení pěkně zdlábla celou skleničku mrkve s bramborem a hovězím.. . Tak jsem moc ráda.Bagmat, to je teda dílo, vozit Aličku v kočárku..ta Ti tam cvičí . Já mám zatím ještě pohodičku..na otáčení v kočárku ještě nepřišla a jiné prostocviky ještě neumí .Jdu vařit..rychle kuskus se zeleninou a kuřecím..Jsem se do kuskusu zamilovala . |
| Rotem | 40041 |
|
|
24.5.2011 8:57:13
Dneska nemam moc cas, mam hodne prace. Jen pro Bagmat, ja ksiruju Danecka v kocaru a je to lepsi.
|
| bagmat | 106122 |
|
|
24.5.2011 8:30:02
Marťásku, tak to je teda mazec, teď takhle narychlo se stěhovat, mě vyvádí z klidu jen malování v létě se cxhcem pustit na chodbu a vrchní patro, ale stěhování bych asi nedala
![]() Tady by jsi sice sehnala byt hned, ale jsou to pálky a taky šílená dostupnost kamkoliv. Jsem ráda, že jsme ve svém.Držím palce ať seženete něco v čem se vám bude dobře žít. Corall vítám do klubu padajících, hlavně, že je Daneček v pohodě. Jinak s příkrmama začla jsem mrkví, brokolicí a ovoce přidala asi po týdnu, je fakt, že teď cca po měsíci příkrmů začíná bojkotovat zeleninu, ale ona má Alča teď vůbec takové vztekací a uřvané období Do minulého týdne milovala jízdu autem, teď ji tam šupnu a je řevu, že nedojedu nikam, v kočárku se hned překulí na břicho, točí se v něm jak na obrtlíku, chvilku je pod boudičkou, za chvilku u mě u rukojeti, pak si vyvzdoruje sundání boudičky...v něděli už jsem vážně začla uvažovat o kšírech, no jízda v kočárku s naší Alou je adrenalin![]() Dnes jsem v práci, ale asi tu dlouho moc nepobudu, ráno byla Alička nějaká protivná a ani babička neměla dobrou náladu, tak budu spěchat a v jedenáct to zalomím (teda doufám) |
|
|
24.5.2011 8:20:03
Holky, a ještě jsem Viktorce objednala šatičky
..vybrala bych asi tak dvacatery ..takže jsem přebírala od rána do teď.Tak se musím pochlubit s úlovkem ![]() http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=45152269 |
| Moniken | 106914 |
|
|
24.5.2011 8:01:46
Peg, tak to máš nějakou jinou vložku, tady nejsou žádné šňůrky. Jsou tu švy na pětibodové pásy- je jich ěkolik, aby sis podle svého kočárku vyřízla ten správný, takže to pasuje perfektně
![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
24.5.2011 7:46:42
A se zpožděním gratuluju Denisce k půlnarozkám a Emince k sedmiměsíčninám.
![]() ![]() ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
24.5.2011 7:44:47
Ahoj holky, přeju hezký den.
![]() Nemám teď moc času na internet, pár dní jsem tu nebyla, tak snad postupně dočtu. Hakai, zatím návleky hotové nejsou, teď háčkuju čepičku. Ta kabelka vypadá moc dobře, taková by se mi taky líbila, ale to teď není na pořadu dne. ![]() Jinak u nás dnes budíček taky o půl šesté jako poslední dobou pořád, ovšem spala zase celou noc. ![]() Pego. Asi má Barunka prostě nějaké období kňourací, třeba ji fakt rozčiluje to vedro.Majdo, přeju brzké uzdravení mamince. ![]() Marťásku, držím palce s bytem, ať najdete brzo něco vhodného a stěhování bez stresů. ![]() |
|
|
24.5.2011 7:24:31
Barčo, a jak se daří částečné odstavování? Páč já jsem totálně v pr...
. Viki se rozhodla, že bude asi napořád na MM . Kaše ani omylem..a včera se rozhodla dávit i zeleninu..![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.