| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 16625  [Dalších 16135 >>]
Telátko 106513
24.5.2011 14:53:15
Tak máme taky náušničky, zatím ty nastřelovací tak až dáme naše tak vyfotím. Byla moooc statečná
Moniken 106914
24.5.2011 14:48:34
Také jsme teď přišli zvenku, je fakt nádherně... prubli jsme teda sporťák, Maty je tam přikurtovanej jako pilot~t~. V hlubokém už mi taky řádil jako Alička, tak uvidíme jestli sporťák se osvědčí~d~.
Jdu na úklid, sice luxuju a stírám každý den, ale mám pocit, že Matyášek stejně vždycky někde něco vymete a má takový umouněný punčocháčky~d~.
Užívejte sluníčka, papa
Hakai a Viki 11/2010 106177
24.5.2011 13:43:24
Je krásně, tak koukám jste všechny venku~b~.
Já přišla ze zahrady něco uklohnit pro taťku než se vrátí z práce.
Viki bude masoužrout po tatínkovi - dnes bez dávení pěkně zdlábla celou skleničku mrkve s bramborem a hovězím..~y~. Tak jsem moc ráda.

Bagmat, to je teda dílo, vozit Aličku v kočárku..ta Ti tam cvičí~8~. Já mám zatím ještě pohodičku..na otáčení v kočárku ještě nepřišla a jiné prostocviky ještě neumí~d~.

Jdu vařit..rychle kuskus se zeleninou a kuřecím..Jsem se do kuskusu zamilovala~s~.
Rotem 40041
24.5.2011 8:57:13
Dneska nemam moc cas, mam hodne prace. Jen pro Bagmat, ja ksiruju Danecka v kocaru a je to lepsi.
bagmat 106122
24.5.2011 8:30:02
Marťásku, tak to je teda mazec, teď takhle narychlo se stěhovat, mě vyvádí z klidu jen malování v létě se cxhcem pustit na chodbu a vrchní patro, ale stěhování bych asi nedala~6~~6~ Tady by jsi sice sehnala byt hned, ale jsou to pálky a taky šílená dostupnost kamkoliv. Jsem ráda, že jsme ve svém.
Držím palce ať seženete něco v čem se vám bude dobře žít.
Corall vítám do klubu padajících, hlavně, že je Daneček v pohodě.
Jinak s příkrmama začla jsem mrkví, brokolicí a ovoce přidala asi po týdnu, je fakt, že teď cca po měsíci příkrmů začíná bojkotovat zeleninu, ale ona má Alča teď vůbec takové vztekací a uřvané období:-)Do minulého týdne milovala jízdu autem, teď ji tam šupnu a je řevu, že nedojedu nikam, v kočárku se hned překulí na břicho, točí se v něm jak na obrtlíku, chvilku je pod boudičkou, za chvilku u mě u rukojeti, pak si vyvzdoruje sundání boudičky...v něděli už jsem vážně začla uvažovat o kšírech, no jízda v kočárku s naší Alou je adrenalin~:-D
Dnes jsem v práci, ale asi tu dlouho moc nepobudu, ráno byla Alička nějaká protivná a ani babička neměla dobrou náladu, tak budu spěchat a v jedenáct to zalomím (teda doufám)
24.5.2011 8:20:03
Holky, a ještě jsem Viktorce objednala šatičky~;)..vybrala bych asi tak dvacatery~y~..takže jsem přebírala od rána do teď.
Tak se musím pochlubit s úlovkem~;)
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=45152269
Moniken 106914
24.5.2011 8:01:46
Peg, tak to máš nějakou jinou vložku, tady nejsou žádné šňůrky. Jsou tu švy na pětibodové pásy- je jich ěkolik, aby sis podle svého kočárku vyřízla ten správný, takže to pasuje perfektně~R^
Toola 105703
24.5.2011 7:46:42
A se zpožděním gratuluju Denisce k půlnarozkám a Emince k sedmiměsíčninám. ~;((:-)~s~
Toola 105703
24.5.2011 7:44:47
Ahoj holky, přeju hezký den. :-)

Nemám teď moc času na internet, pár dní jsem tu nebyla, tak snad postupně dočtu.

Hakai, zatím návleky hotové nejsou, teď háčkuju čepičku. :-) Ta kabelka vypadá moc dobře, taková by se mi taky líbila, ale to teď není na pořadu dne. ~;)

Jinak u nás dnes budíček taky o půl šesté jako poslední dobou pořád, ovšem spala zase celou noc. ~:-D

Pego. ~6~ Asi má Barunka prostě nějaké období kňourací, třeba ji fakt rozčiluje to vedro.

Majdo, přeju brzké uzdravení mamince. ~;((

Marťásku, držím palce s bytem, ať najdete brzo něco vhodného a stěhování bez stresů. ~x~

24.5.2011 7:24:31
Barčo, a jak se daří částečné odstavování? Páč já jsem totálně v pr...~7~. Viki se rozhodla, že bude asi napořád na MM~8~. Kaše ani omylem..a včera se rozhodla dávit i zeleninu..~a~
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 16625  [Dalších 16135 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.