Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
18.5.2011 9:51:49
Ahoj kočky,
já taky kupuju Hami a přidávám UM teda Bebu, ale to je fuk esli Sunar nebo Bebu že jo, ale nedělám z toho úplně kaši, udělám 200 mlíčka tak dvě lžíce kaše je to hustější vypije to a je spokojená. Jíťo hlavně že už je v cajku ![]() Jinak u nás co se týče pohybu..............už jsme na boku takřka neustále ale přetáčení stále nic, ale už mi chvilku vydrží na bříšku, hezky se vytáhne na ruce a začíná si pod sebe dávat nožičky a vypadá to že se chystá lézt. Tak já tomu nerozumím. Přetočit sama ne, ale na bříšku je docela akční. Tak jsem zvědavá na další vývoj. Ahoj Barčo a Marťásku ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
18.5.2011 9:51:46
Jíťo, neboj, Alička spadla úplně stejným způsobem a i chování potom bylo podobné jako popisuješ u Adélky a je to úplně v pohodě, jen jsem trochu obezřetnější, protože už vím co mám doma za raráška.
Naprosto chápu jak se cítíš, posílám pohlazení oboum a dnes už žádné jobovky ![]() |
| Barča, M 07 a E 10 | 63134 |
|
|
18.5.2011 9:42:32
jj Hakai kupuju nemléčnou kaši, udělám si sunar a do ně jí rozmýchám
![]() ![]() ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
18.5.2011 9:22:09
Tý..jo dneska nějak drbete
. Než jsem dala Viki spát na zahradu, tak se to tu rozjelo..A koukám, že noce byly všude krom Tooly dost živý . No byl úplněk, tak mrňata jsou taky citvlivý a proto ten šrumec. Viki byla protivná i teď, jak byla nevyspalá,Jíťo, hděti jsou vesměs nerozbitná záležitost . To se stane ještě víckrát .Já se jen modlím, ať Viki nespadne taťkovi v koupelně z přebalovacího stolu. Připadá mi děsně neopatrnej a když ho upozorním, tak přece má oči a vidí, ne? ![]() . Tam by to byl průser - je to výška a na dlažbu .Dneska jsem Viki objednala u známého domácího králíka, ať má něco dobrého a zdravého .Barčo, takže kupuješ nemléčnou a dáš do toho sunar? Tak to taky zkusím, ať ten sunar nemusím vyhazovat. Ale nějak tu nemléčnou tady v lékárně ani v drogérii neměli .V Bille mají ode dneška akci na kaše - 3ks za 150,- Kč od Hipp. To je slušná cena ![]() Jdu gruntovat, je tam nádherně, tak vyhodím peřiny na zahradu a dám do pucu ložnici. |
| Rotem | 40041 |
|
|
18.5.2011 9:18:46
Holky od vcerejska jsme si zacla psat denik pro sebe.Je mi mnohem lip
|
| Rotem | 40041 |
|
|
18.5.2011 9:07:18
Jito se citim jakop by me prejel kombajn,chce s emi spat ale nemuzu ach jo,Danecek usnul aspon ze tohle.
Taky mi dava zabrat,on usne jen na brise ale enz usne tak dela kolotoce,furt s eobraci a blbinky a ja podavac dudliku |
|
|
18.5.2011 9:05:28
Jitu jak píše Martásek hlavně si to nevyčítej
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
18.5.2011 9:04:05
jo a ještě- přetáčí se na obě strany, na bříšku už je na rukách jako na dlaních, ale na kolýnka asi nepůjde, zuby nemá a zatím se ani nerýsují. Je totálně závisla na kojení, když vyndám tak mává rukama výská a natahuje se. Z pololehu si sama sedne a chvíli sedět vydrží.
|
| martasek36 | 102382 |
|
|
18.5.2011 9:01:39
Jíto chudinka malá ta musela hodně plakat
.Jíto prosim tě ale nic si nevyčítej.Děti jsou strašně rychlí.Mě se to stalo u dvojčat.Bylo to v zimě bylo jim 4 měsíce.Otáčeli se jenom když byli nahatý.Šla jsem s nima ven.Oblíkla jsem je dala do fusaku a položila do pro střed letiště.Otočila jsem se že si vemu bundu a najednou rána.Tak se rychle otočim a malej na zemi vedla topení a obličejem přímo na podlahu.Tak si dovedu představit jak ti asi bylo![]() .Tak Adélku za mě pohlad![]() Hakai já tě obdivuji z háčkovánim.Já bych to také zkusila ale nevim jak na to.Umím jenom uháčkovat řetízek ![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
18.5.2011 9:00:28
ahoj Corall to my to meli taky vesele, Adelka sla spat v pul osme uplne KO ani se nepretocila hned na brisko jak to dela tak jsem si rikala super bude spinkat jenze v osm rev samozrejme pretocena na brisko , tak jsem ji zase otocila a vypadalo ze bude spat ale zase rev a zase na bricho tak jsme se tam s manzou stridali az nakonec po hodine kdy se uz na nas i smala opice, jsem ji vzala z postylky, do desiti byl a s nama v obyvaku a pak jsem sli vsichni spat, manza usnul hned a ja do pul jedenacte hladila po hlavicce a hlidala aby se neotocila na brisko, pak byla vzhuru v jednu, ve tri, pred ctvrtou jedla a v sest byla vyspana
, takze noc jak vysita, ja to teda kafem neresim, me jak mam nizky tlak pomuze jen nachvilku a pak je mi jeste hur, proste musim nejak prekonat dopoledne kdy mam krizi a po obede uz je to ok uz jsem si za ta leta nevyspani asi zvykla nebo co ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.