| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 16625  [Dalších 15985 >>]
Telátko 106513
18.5.2011 9:51:49
Ahoj kočky,

já taky kupuju Hami a přidávám UM teda Bebu, ale to je fuk esli Sunar nebo Bebu že jo, ale nedělám z toho úplně kaši, udělám 200 mlíčka tak dvě lžíce kaše je to hustější vypije to a je spokojená.

Jíťo hlavně že už je v cajku~6~

Jinak u nás co se týče pohybu..............už jsme na boku takřka neustále ale přetáčení stále nic, ale už mi chvilku vydrží na bříšku, hezky se vytáhne na ruce a začíná si pod sebe dávat nožičky a vypadá to že se chystá lézt. Tak já tomu nerozumím. Přetočit sama ne, ale na bříšku je docela akční. Tak jsem zvědavá na další vývoj.

Ahoj Barčo a Marťásku:-)
bagmat 106122
18.5.2011 9:51:46
Jíťo, neboj, Alička spadla úplně stejným způsobem a i chování potom bylo podobné jako popisuješ u Adélky a je to úplně v pohodě, jen jsem trochu obezřetnější, protože už vím co mám doma za raráška.
Naprosto chápu jak se cítíš, posílám pohlazení oboum a dnes už žádné jobovky~6~
Barča, M 07 a E 10 63134
18.5.2011 9:42:32
jj Hakai kupuju nemléčnou kaši, udělám si sunar a do ně jí rozmýchám~R^~R^~R^
Hakai a Viki 11/2010 106177
18.5.2011 9:22:09
Tý..jo dneska nějak drbete~;). Než jsem dala Viki spát na zahradu, tak se to tu rozjelo..A koukám, že noce byly všude krom Tooly dost živý~7~. No byl úplněk, tak mrňata jsou taky citvlivý a proto ten šrumec. Viki byla protivná i teď, jak byla nevyspalá,

Jíťo, hděti jsou vesměs nerozbitná záležitost~6~. To se stane ještě víckrát~;).
Já se jen modlím, ať Viki nespadne taťkovi v koupelně z přebalovacího stolu. Připadá mi děsně neopatrnej a když ho upozorním, tak přece má oči a vidí, ne?~o~~o~. Tam by to byl průser - je to výška a na dlažbu~7~.
Dneska jsem Viki objednala u známého domácího králíka, ať má něco dobrého a zdravého~w~.

Barčo, takže kupuješ nemléčnou a dáš do toho sunar? Tak to taky zkusím, ať ten sunar nemusím vyhazovat. Ale nějak tu nemléčnou tady v lékárně ani v drogérii neměli~d~.
V Bille mají ode dneška akci na kaše - 3ks za 150,- Kč od Hipp. To je slušná cena~R^

Jdu gruntovat, je tam nádherně, tak vyhodím peřiny na zahradu a dám do pucu ložnici.
Rotem 40041
18.5.2011 9:18:46
Holky od vcerejska jsme si zacla psat denik pro sebe.Je mi mnohem lip
Rotem 40041
18.5.2011 9:07:18
Jito se citim jakop by me prejel kombajn,chce s emi spat ale nemuzu ach jo,Danecek usnul aspon ze tohle.
Taky mi dava zabrat,on usne jen na brise ale enz usne tak dela kolotoce,furt s eobraci a blbinky a ja podavac dudliku
Barča, M 07 a E 10 63134
18.5.2011 9:05:28
Jitu jak píše Martásek hlavně si to nevyčítej ~6~~6~~6~~6~
Barča, M 07 a E 10 63134
18.5.2011 9:04:05
jo a ještě- přetáčí se na obě strany, na bříšku už je na rukách jako na dlaních, ale na kolýnka asi nepůjde, zuby nemá a zatím se ani nerýsují. Je totálně závisla na kojení, když vyndám tak mává rukama výská a natahuje se. Z pololehu si sama sedne a chvíli sedět vydrží.
martasek36 102382
18.5.2011 9:01:39
Jíto chudinka malá ta musela hodně plakat~6~.Jíto prosim tě ale nic si nevyčítej.Děti jsou strašně rychlí.Mě se to stalo u dvojčat.Bylo to v zimě bylo jim 4 měsíce.Otáčeli se jenom když byli nahatý.Šla jsem s nima ven.Oblíkla jsem je dala do fusaku a položila do pro střed letiště.Otočila jsem se že si vemu bundu a najednou rána.Tak se rychle otočim a malej na zemi vedla topení a obličejem přímo na podlahu.Tak si dovedu představit jak ti asi bylo~6~~6~.Tak Adélku za mě pohlad~6~

Hakai já tě obdivuji z háčkovánim.Já bych to také zkusila ale nevim jak na to.Umím jenom uháčkovat řetízek~t~
jita+3cacorky 57325
18.5.2011 9:00:28
ahoj Corall to my to meli taky vesele, Adelka sla spat v pul osme uplne KO ani se nepretocila hned na brisko jak to dela tak jsem si rikala super bude spinkat jenze v osm rev samozrejme pretocena na brisko , tak jsem ji zase otocila a vypadalo ze bude spat ale zase rev a zase na bricho tak jsme se tam s manzou stridali az nakonec po hodine kdy se uz na nas i smala opice, jsem ji vzala z postylky, do desiti byl a s nama v obyvaku a pak jsem sli vsichni spat, manza usnul hned a ja do pul jedenacte hladila po hlavicce a hlidala aby se neotocila na brisko, pak byla vzhuru v jednu, ve tri, pred ctvrtou jedla a v sest byla vyspana ~q~, takze noc jak vysita, ja to teda kafem neresim, me jak mam nizky tlak pomuze jen nachvilku a pak je mi jeste hur, proste musim nejak prekonat dopoledne kdy mam krizi a po obede uz je to ok uz jsem si za ta leta nevyspani asi zvykla nebo co ~;)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 16625  [Dalších 15985 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.