| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 16625  [Dalších 15975 >>]
Barča, M 07 a E 10 63134
18.5.2011 8:57:29
Jo a noci raději nemluvit když se vzbudí 2x tak je to pro mě prospaná noc, jsou noci kdy i po hodce a půl~8~~8~
Barča, M 07 a E 10 63134
18.5.2011 8:56:35
Nazdar kočky

Jitu Eminka taky spadla z gauče, začala dělat sudy a manžel jí tam nedal polštáře, spadla taky na plovoučku, myslela jsme že ho zazdim, hlavně jsme ho na to upozornovala, Eminka je v pořádku. U Matyho jsme to čekali tak toho jsme hlídali, ale Lenoška Eminka ho překvapila.

Peguš ahoj teda chudák Barunka i vy samozřejmě, tomusí být děsný mazec. Barunce posílám hubičku.

Toolo moc děkuji hlavu má jako starosta a má jí 43 cm a přízi klidně bílou, ta se hodí ke všemu ~s~~s~~s~~s~

Hakai já mám doma sunar a do něj jí dělám kaši, ale Eminka spapá tak 12-15 lžiček a pak mi na to prdí.

Vítám novou maminku já jsme Barča, je mi 31 mám Matyho 3,5 roku a Eminku 7 měsíc, bydlíme v západních čechách ~x~~x~~x~~x~
Rotem 40041
18.5.2011 8:51:51
Dobre ranko,u nas noc silena, Dan sel spat ve 20:30 a byl vzhuru ve 23hodin az do 1rano,nechtel spat,proste delal blbinky a potom se furt hodne budil a ja fungovala jako podavac dudliku.

Tak sjem si musela dat kafe.
jita+3cacorky 57325
18.5.2011 8:45:29
Ahoj holky,
ja mam dneska hrozny den uz od rana , Adelka mi slitla z gauce ~n~ pri tom jsem u ni sedela , jenom jsem koukla na vterinku jinam a uz byla na zemi,na gauci lezela na brisku a asi se soupla dozadu a sjela z gauce nejak se ji podarilo otocit takze dopadla na zada a bouchla se vzadu do hlavy o plovoucku ~a~, strasne brecela a ja bych si nafackovala, bylo videt ze se hrozne lekla asi 20 minut byla takova nijaka, najednou s eji chtelo strasne spat a malem mi usnula na ruce, pak se probrala, vypila mlicko a na dece si hrala a zase se na nas usmivala, ted spinka tak se modlim aby z toho nic nebylo ~d~ obrecela jsem to a hned si vzpomnela na Bagmat ze ji myslim Alicka taky spadla z gauce ...no dnesek bude stat za houby asi na to budu furt myslet a furt ji pozorovat ~a~
Jinak besidka byla moc hezka, Eliska to hezky umela a ostatni deti taky :-)akorat Kacence to bylo trosku lito ne tak besidka ale ze nemuze do skolky,deti ji chybi, hned jak jsme prisly tak se na ne deti sesypaly a hezky je uvitaly hlavne kacenku :-)no ale neda se nic delat, do skolky ji dam az v zari, snad se da pres leto do kupy a nebudou uz ji trapit bacilky ~;)
Add kase, Adelce uz asi mesic nechutna ani jedna, uz jsem jich vyzkousela asi 5 druhu Nutrilon, Hami a z kazde ji hned natahne a uz to nechce, zrovna vcera jsem to asi po tydnu zase zkusila, udelala jsem ji Nutrilon ovocnou a opet ji natahlo a uz si nevzala, tak jsem udelala mliko a to vypila s chuti ~d~, nevim jestli se to nekdy zlomi...takji alespon do zeleninky pridavam ryzi a pohanku a zacnu asi i ovesne vlocky takove ty jemne at ma nejake obiloviny ~;)
Hakai a Viki 11/2010 106177
18.5.2011 8:12:23
Marťásku, ahoj po dlouhé době~3~~3~~3~
To věřím, že takovou dobu bez netu je~q~~t~~t~.
Tak snad se teď ukážeš častěji~;)
Hakai a Viki 11/2010 106177
18.5.2011 8:11:19
Dobré ránko,

holky díky.
Já jsem ještě včera pátrala na kojení.net. Tak tam jsem se dozvěděla, že ty mléčné už jsou přislazované, takže by mohl být problém s příkrmy, že by pak zeleninka nešmakovala. To mě vůbec nenapadlo a zaplaťpámbů jsem snad nic nepo.... a zelenina jí jede. Jinak já bohužel nic neodstříkám~d~, nejde to..nebo to neumím, nevím.
Ale zjistila, že v té kaši Nutrilon je skořice~q~ a tu děti nesmí~q~. Včera jsem koupila nějakou banánovou od Hami. Tak uvidíme.

Viki dnes spala naprd~7~ a tak už mám taky jedno kafe v sobě.

Toolo, tak zase Bára, co v noci háčkuje a ve dne párá~t~? To se stane..Já teď předělávala dospěláckou čepici~q~. Jen kvůli proužkům, které dotyčný chtěl v opačném pořadí..Ale už se těším na něco úplně jiného. Chtěla bych si zkusit udělat kabelku~j~
pega 103835
18.5.2011 7:57:39
Hakai, ryzova nemlecna kase se muze davat do odstrikaneho mleka. Ja ji Bare davala jako prvni - nemlecna ryzova bananova, maji jeste jablkovou. Ted uz mame mlecnou ryzovou, zacala jsem s ni pred dovolenou, abych tam nemusela odstrikavat. Meli jsme bananovou, ta moc chutnala, ted mame merunkovou, ta moc nejede. Jinou prichut nemaji. Az tuto dodelam, jdeme uz na normalni obilnou mlecnou.
martasek36 102382
18.5.2011 7:42:41
Ahojky holky,

dlouho jsem tu nebyla,protože se nám pořád vypadával net,ale už to konečně opravili.Musim říct že jak si člověk na ten internet zvykne tak je to hrozný když vám to tři týdny nejde~q~
Dočtu vás postupně.Koukala jsem do deníčku a všechny miminka jsou kouzelný.~s~

Hakai já bych tu nemléčnou kaši nedávala jestli pořád kojíš.Tu kaši musíš dát do mléka.Tak bud bys musela odstříkávat nebo koupit mléko.

Jinak Ondrášek se začal krásně plazit.Na hoře mu začínaji zoubky.Spinká celou noc,ale v 5hod.ráno už je vzhůru.Ale pak kolem půl 8 jde spinkat.

Už máme pro malého dáreček k půl roku.Koupili jsme mu židličku.Je moc pěkná a hlavně je polohovací.Potom na fotim a dám do deníčku.

Tak zatim papa a přeji všem krásný den~3~
Toola 105703
18.5.2011 7:16:20
Dobré ráno, holky, tak u nás dnes spánek celou noc, ovšem budíček o půl šesté. Dopíjím první kafčo ~c~ a myslím, že si půjdu plynule uvařit další. ~;)

Pego, to je teda hrůza, máte to teď náročný. ~6~ Držte se a snad se to brzy srovná a režim i zdraví budou v pohodě. ~;((:-)

Majdalenko, to je nádherný, že se Ti podařilo udržet laktaci (a navíc takovou!) půl roku. Tak teď máš zásobu a Tomášek z ní ještě nějakou dobu může pít. Hlavně ať Ti operace dobře dopadne, jsi zdravotně v pořádku, a to bude pro mimčo nejlepší, i kdybys už potom nemohla dávat malému svoje mléko. ~;((

Hakai, s tou kaší netuším, leda by doktorka předpokládala, že do té nemléčné dáš svoje odstříkané mléko, jinak fakt nevím... ~d~
Mimochodem, už jsem měla první návlek na nožku skoro hotový, ale ráno jsem ho vypárala, neboť neseděl, tak začínám znovu. ~;)

Jíťo, jaká byla besídka?
majdalenka.machi
  • 
17.5.2011 23:10:16
Hakai ja bych klidne vydrzela i dyl, ale mam jit na operaci, proto asi ukoncim tvorbu mlicka umele... :o( sem z toho spatna... chtela jsem kojit, to neslo, tak jsem dostrikavala mlicko aby mel moje, no obrecela sem si to, ale manzel me podrzel, takze jsem rada, ze je na mem mlicku, ikdyz to je nekdy na palicu...

my se vratili z kol zase az vecer pred koupanim maleho, pak jsem udelala jidlo a manzel usnul na zemi, vzdycky si sednem vecer na penove puzzle Tomaska a on tam dnes nejak zakotvil :o) takze ho za chvilicku vzbudim a jdem spat...

holky ja uz padim do postele... rano zase doctu a popr doreaguju...

vsem miminkum posilame pohlazeni a vy holky naberte silu na dalsi slunickovy den :o) ahojky a dobrou noc
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 16625  [Dalších 15975 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.