Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
17.5.2011 19:46:15
Ty vado, Deniska je dlouhánka
a krásná váha![]() .Majdalenko, Ty jsi odstříkávací údernice . Jsi teda obětavá, žes to vydržela takhle dlouho . |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
17.5.2011 19:43:58
Pego, to je teda masakr
![]() . Kolikrát v noci kojíš?Holky, chtěla jsem se zeptat - dr. v poradně mi povolila na noc kaši - nemléčnou rýžovou. Nerozumím tomu, proč nemléčnou - když tam stejně sunar nebo něco musím přidat ? Jaký je v tom tedy rozdíl, když Vikince dávám mléčnou rýžovou a už ji rovnou míchám do vody? Nemléčnou neměli .Teď jsem se vrátila z pedikúry a je mi báječně ..jen jsem Viki nakojila, dorazila kaší a spinká..Taťka má úterní pivko a já klídek. |
| Telátko | 106513 |
|
|
17.5.2011 17:41:34
Peguš
![]() No Deniska taky vyvádí u jídla už psí kusy no jo už to nejsou nehybná miminka ale čertíci ![]() Taky Marťásek tu dlouho nebyla co |
| pega | 103835 |
|
|
17.5.2011 15:08:33
U nas pokracuje uknourane obdobi. Porad davame ATB a Bara chrci. Vubec nekasle ani nema rymu, ale vsechno ji to sedi na pruduskach. Je nevrla, nechce lezet pouze nosit. Novinkou je, ze mi odmita spat v kocarku, spi pouze v posteli. Zrusili jsme postylku, ve ktere dosud spala a nastehovala se ke mne do postele. Manzel se odstehoval do jine loznice. Nekolik dnu jsme se kvuli jejimu revu nevyspali, navic uz musime spat pod moskytierou a prendavat tam Baru na kojeni nekolikrat za noc je narocne [musim si rozsvitit v koupelne, rozepnout zipy u sebe i u Bary, vyndat ji, zase to zapnout, aby tam zadny komar nevletel, proste des]. Ted mame vsichni klid a Bara spi mnohem lepe. Dokonce uz nevstava v 5 s tatinkem, ale spala do 6, coz je u nas luxus.
S jidlem je to take mizerne, jedine, co ji spolehlive, je kase. Zmenili jsme ted ryzovou mlecnou bananovou za merunkovou a ta ji chutna mene. K obedu dneska snedla i nejakou zeleninu [pastinak s bramborem a telecim]. Ale o objemech, o kterych jste tu nektere psaly ani nemuze byt rec. Uz se nechce nechat krmit v autosedacce, musi byt pripoutana, aby nevypadla. Otaci se a posunuje smerem dolu. Dnes jsem ji musela nakonec dokrmit na kline. Uvidime, jak to pujde dal, ale kdyz to jinak nepujde, vyndam jidelni zidlicku. Sama si sice nesedne, ale i v kocarku se sama z pololehu vyskrabe do sedu a odmita si lehnout. Tak snad uz ma svaly dost silne, aby chvilku sedet vydrzela. Zitra uz ji bude 7 mesicu, to to leti! |
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 14:11:55
Jito tak to bacha a davejte si pozor, u nas mu nebudu davat jahody min. do roka a pul,Emmy mela alergii a nema to rada
|
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
17.5.2011 14:10:26
nic vyrazime smer besidka
![]() |
|
|
17.5.2011 14:10:01
asi jo mas pravdu Corall , ale ja jsem stejne opatrna ja jsem alergik sice na pyl a roztoce a srst ale s tim souvisi i potravin. alergie krizi se to a nikdy nevim co deti podedi maji az 70% sanci bohuzel
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 14:08:44
To mi rekli v poradne ze mu to muzu dat,mam to i na seznamu.
|
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 14:07:51
Jito tady se dava normalne pomeranc,nevim ale mozna je i ten duvod ze se tu pestuje a je bez chemie
|
|
|
17.5.2011 14:07:29
ctvrtou chtela jsem napsat posledni hexu a ja vlstne ani nevim jak to ted je, u Kacenky to bylo nejak jinak mam pocit
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.