Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
17.5.2011 14:06:14
no bagmat snad se konecne dockam vy mate uz skoro 4. a my nemame ani jednu
a to je Adelka starsi, navic chceme jet v zari k mori a nevim jak to je s ockovanim, do zari snad stihnem alespon 3 davky ![]() teda Coral ty jsi odvazna s tim pomerancem ja budu davat tyhle veci az po roce ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 13:58:53
TIP na ovoc. presnidavku- 1 jablko,1 banan, a stava z jednoho pomerance,100ml vody
Vse rozmixovat. Danecek se mohl uzrat,strasne mu to chutnalo,nestihla sjem podavat a lergii na pomeranc nema |
| bagmat | 106122 |
|
|
17.5.2011 13:23:13
Jíťo, tak držím palce ať dobře dopadnete a očkování už proběhne, já jdu příští úterý na poslední hexavaxínu a pak už budou naušničky
|
|
|
17.5.2011 12:54:53
jo a my jdeme do poradny ve ctvrtek a pred tim jeste musim na plicni nechat zkontrolovat jizvicku po TBC tak nam prosim drzte palce at uz Adelku konecne naockuji, protoze uz jsem z toho krapet nervozni
, jizvicka je ok a nestovice zazehnany tak snad se to ted povede ![]() |
|
|
17.5.2011 12:27:47
Ahoj holky,
Telatko Deniska je sikulka a ma krasne miry a vidis s pretacenim uvidis a treba te prekvapi co nevidet ![]() majdalenko do ZOO v Ostrave se s manzou a holkama urcite chystame ale netusim kdy ale dam vedet az se tam vydame ![]() Co se tyka shazovanim kil po porodu tak ja s tim nemam problem,naopak bych klidne 3 - 4 kg navic potrebovala neb po pravde ac jsem moc nekojila ani u jednoho ditka, prsa sly dolu a ted mam vsechny podprdy velke a prsa sly asi jinam nebo co pri kazdem tehu naberu kolem 20 kg a behem 4 - 5 mesicu jsou dole samy a u dvou predchozich tehu jsem dokonce jeste pridala 3 kg dolu, ale u me je to tim ze mam doma proste kolotoc,moc se ted nezastavim u tech trech a u dvou deti jsem taky byla v jednom kole protoze byly brzo po sobe jsou od sebe 15 mesicu no a taky me staci se 2 - 3 noci nevyspat a 1 - 2 kg jsou hned dole ![]() |
| bagmat | 106122 |
|
|
17.5.2011 12:25:31
Neboj, Majdalenko, do Ostravy se chystám v létě, chci vidět tu sloní slečnu
, tak doufám, že se někdo přidá |
| ma zemi | 110784 |
|
17.5.2011 11:58:21
ahoj holky, taky prejeme Anetce vse nej k svatecku :o)
jinak kdyby se nekdo chystal do ZOO v Ostrave, tak vas rada uvidim :o) ale vy se bavite o Praze... je me to jasne :o) dnes jdem zase na kolo, tak se uz tesim :o) ja ty kila nejak shodim. v tehu jsem sice nabrala jen 4 kila, ale chtela bych mit tak 55kilo. ted mam 62, toz musim makat... co vase vahy, sly dolu? ja nekojim, odsavam mleko a malej to ma prez flasku, takze jen odsavam, vyvaruju, krmim, odsavam atd... nekonecny to boj... malej to ma prez flasku protoze delal ze pije ale nepil, hroily uz kapacky tak sem vytahla flasku a zacla odsavat... mel zloutenku tak byl na piti slaby a zaroven ho prso davilo, jak ho dal do pisinky, zacal zvracet a vyzvracel i to co mel v sobe treba 3 hodiny... ale nedelam pomalu nic jinyho nez ze odsavam, navic mam moc mlika... 1,5 litru jde do mrazaku kazdy den...![]() vam preji slunickove pocasi jako mame my tady :o) ![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
17.5.2011 11:31:25
Holky, máte pravdu, vlak bude lepší. Bagmat, díky moc za to zjištěné spojení, to je bájo.
Tak jsme v podstatě domluvené. Budeme tam sice dřív, ale tak si dáme kafíčko a počkáme na ostatní. ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 11:17:18
No ja take na to koukala a taky pojedu z Holesovic autobusem, je to rychle a metro take. Uz se etsim a Emmy chce videt zvirata,porad o nich mluvi a chce videt zirafu
|
| bagmat | 106122 |
|
|
17.5.2011 11:02:24
Jo a z Pardubic ti to jede 7:58 v 9:05 jsme v Libni a 9:23 v Holešovicích a tam sedenem na 112, ta jezdí každých pět minut a jsme před vchodem do zoo
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.