| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 16625  [Dalších 15945 >>]
Telátko 106513
17.5.2011 11:02:03
Jo a máme 68 cm.

Cestou mi usnula v kočáře a chrní. Teď se jí střídá aktivní den s chrnícím, tak dneska ho asi prospí:-). Jinak já už dárky k půlročku mám nachystaný, ale na dort teda prdím stejně z něj nic nemá a tady to nikdo moc nemusí.Až k ročku dostane:-)

Tak koukám že v ZOO nás bude pěkná grupa to bude prima:-). Taky jsem koukala že jezdí nízkopodlažní busy tak jsem si oddychla:-)
bagmat 106122
17.5.2011 10:54:07
Telátko, gratuluji k očkování a kontrole, teda Deniska je veliká.
Majdalenko, ještě k té teorii, já pekla jen půlkulatej dort k půlročkám, ale dárky byli pěkně celé.
Toolo, do vlaku ti klidně pomůžu, neboj není to tak strašné , no a v Pardubkách jsi za dvě hodinky, to autem je to asi na dýl, než Prahu projedeš a mně příjde cestování vlakem lepší než když musím řídit a opečovávat Aličku v Praze jsem s ní už byla autem a na dálnici, když spustila a nebylo odpočívadlo, tak to byla chvilku prekérka.
Rotem 40041
17.5.2011 10:52:06
Toolo lepsi to je vlakem a pohodlnejsi a levnejsi a autem v Praz ejsou zacpy
Toola 105703
17.5.2011 10:49:50
Telátko, super, a jak krásně přibrala! ~g~~:-D
Toola 105703
17.5.2011 10:47:19
Bagmat, jestli se nestane něco na poslední chvíli, tak bych toho 9. června do ZOO na sraz ráda jela. Taky jsem o tom přemýšlela, že bychom mohly část cesty strávit spolu. :-) Zatím teda přemýšlím, jestli jet autem, nebo vlakem. Vlak je dobrý v tom, že kdyby stavěl na Holešovicích, odtamtud je to už jen deset minut autobusem, který jezdí nízkopodlažní. Ovšem ještě jsem s kočárkem vlakem necestovala, tak si moc nedovedu představit, jak dostanu kočárek i s dítětem do vlaku... ~d~ Autem si zase nejsem jistá, jestli se člověk nezdrží příliš dlouho po té Praze... Je to dilema. :-)
Telátko 106513
17.5.2011 10:42:23
Tak jsme oočkovaný, máme 7120g a že se ještě nepřetáčí nemám zatím řešit, uvidíme při sedmiměsíční kontrole.Prej je jinak akční, na bříšku se u doktorky na ručičkách vytahovala, za ruce do sedu se taky přitahovala a očkování nesla moc statečně.
Veruník+Anetka 11/10 107543
17.5.2011 10:40:46
Ahojky holky,

tak Anetka mi usnula u kojení, tak jsem jí přenesla do postýlky a čekám, až se vzbudí a půjdem na nákup:)AAAAA, my o vlku a vlk už křičí z postýlky~z~
Děkujeme za přání k svátečku!!!
Míšo, to Deniska udělala tedy krásně!!
Majdalenko, tak takovou teorii nemáme~:-D Ale zní to vtipně~R^
bagmat 106122
17.5.2011 10:35:43
Ještě jsem se chtěla zeptat Toolo, jedeš toho devátého do ZOO, já jen, že přemýšlím, jestli to vzít do Prahy přes Týniště nebo přes Pardubice, pojedeš případně vlakem?
bagmat 106122
17.5.2011 10:20:25
Hakai, první stránky z knížky jsou v deníčku v mém fotoalbu, tak je nezapomeň odtamtud taky stáhnout aby jsi byla komplet, jinak u nás je světlo taky oblíbený znak
Toola 105703
17.5.2011 10:08:14
Teda, Bagmat, to je Alička pěkně akční. ~R^
Hakai, jasný, pak to vyfotím, snad se mi návleky povedou. ~;) Dělám si naděje, že až poleze po kolínkách po podlaze, že by jí to mohlo vyhovovat. A vracení dudlíku do pusy. ~t~~R^

Znakuju zatím světlo, voda, pochovat, unavená a spinkat. Ale taky mám zatím pocit, že nějaká odezva se nekoná. Ale třeba to přijde. :-) Zatím se na mě jen vždycky směje, když něco ukazuju, to světlo se jí asi líbí nejvíc.
[<<Předchozích 670] Názory 671680 z 16625  [Dalších 15945 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.