Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 10:02:36
JInak vsechny zdravim,u nas pohodicka,Danecek spinka a ja uklidila a vse mam hotovy
|
| Rotem | 40041 |
|
|
17.5.2011 9:50:00
Je teda toho 9.cervna v 11dopoledne u vchodu do ZOO
|
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
17.5.2011 9:38:52
Ahoj Bagmat, tak jsem knížku stáhla
. Tak moc díky .Máš pěknou divošku. ![]() Viki je docela mírná a něžná. Tak snad jí to vydrží . |
| bagmat | 106122 |
|
|
17.5.2011 9:30:27
Vidíš Toolo a to já zatím znakuju jen světlo a hotovo, ale spíš se mně zdá, že znakuju tak pro sebe a Alička ještě uplně neví co to znamená, je to spíš takovej divoch, ani obrázky si moc nechce prohlížet, spíš je trhá
a nejraději by byla celej den na kolínkách a někde šmejdila, teď se naučila dolézt k tomu k čemu dosáhne a kramařit, taková spodní skříňka s CDečky není špatná |
|
|
17.5.2011 9:24:42
Toolo, co znakujete? Já to úplně vypustila a ono to tak letí
. Sakryš. Musím to napravit . |
|
|
17.5.2011 9:23:39
Telátko, to je krásný
.Já měla dnes budíček v šest. Prso nezabralo a Viki se rozhodla mě umořit dudlíkem . Ráno si ji dávám k sobě do postele, aby jsme se spolu dospaly. No a dnes už nechtěla a cpala mi pořád svýho dudana do pusy . Mi to vracela, že jí v noci špuntuju![]() ![]() . Tak jsme vylezly brzy.Toolo, tak to se těším, až návleky vyfotíš . Já je měla taky- v osmý třídě jsem si je pletla na aerobick .Ale to už je pradávno![]() ![]() .Viki spí v kočárku pod oknem a já jdu honem poklidit a uvařit dršťkovku z hlívy. Ať nejsem jak včera..líná, protivná baba . |
| Toola | 105703 |
|
|
17.5.2011 9:12:50
Jé, Telátko, to je krása.
![]() Vůbec bych se nedivila, kdyby si přesně tohle Deniska myslela. Ona ta miminka vůbec nejsou hloupá, chápou spoustu věcí, akorát nám to ještě neumějí říct. ![]() Což mi připomíná - v té knížce o znakování, jestli se nemýlím, je, že miminko někdy v sedmi, osmi měsících může ukázat první znak, tak už se to blíží a už se těším. Zatím teda znakuju jen pár slov, tak snad se to rozjede. Bagmat, ještě jednou díky. ![]() Hakai, to jsem Ti chtěla říct: koukala jsi na mmb na jeden z nových návodů - dětská háčkovaná deka? Dost se mi líbí, tak přemýšlím, že ji uháčkuju pro kamarádku, má termín v srpnu. Ty jsi říkala, že své kamarádce háčkuješ ten mimisetík čepičky a botiček, viď. A na netu jsem taky našla návod na návleky na nožky (jak měla ta herečka ve Flashdance) , tak se pokouším je uháčkovat pro Květu, zatím jsem teprve začala, tak Ti pak napíšu, jak to dopadlo. ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
17.5.2011 9:02:38
Jo a dýně nám chutná taky, dneska jí máme na programu oběda s kuřecím masem a bramborem
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
17.5.2011 9:02:12
Ahoj kočky,
Anetko všechno nej nej nej ![]() Toolo jo jo já si tak pokecám s PC, doma nikdo nebyl to víš my blondýny takhle musíme . Jinak mi dneska Deniska vstávala v pět ráno a pak ve čtvrt na devět mazlik A mám takovej příběh ukápla mi slzička. V pět ráno jsme nakrmili dala jsem jí pusinu a říkala Denisko spinkat a nepovídat jak to máš teď ve zvyku. Jdu mejt lahvičku a Deniska povídá o sto péro. Juknu do postýlky a Deniska se na mě usměje v ruce má plyšáka s takovou čepicí a něco důležitého mu říkala. Když mě viděla tak ho pohladila po čepičce a říkala mu (aspoň to tak vypadalo) tak teď přišla maminka a já už budu ticho aby mohla spinkat. Pohladilo ho po tý čepičce, postavila do kouta a zaklapla očička a chrněla. Normálně jsem koukala jako puk![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
17.5.2011 8:49:17
Ahoj Hakai, tak to jsem měla podobné - štvalo mě včera všechno - vyrazila jsem na procházku s kočárkem, bylo divné počasí, takže mě chvíli štvalo, že je mi vedro, chvíli že je mi zase zima, stavila jsem se na nákupu, tam jsem se ve frontě u pokladny zasekla asi třikrát kolečkem od kočárku v uličce (je nějaká úzká), no všechno mě točilo.
![]() Taky bych se měla vypravit ke kadeřnici, už by to vlasy potřebovaly, ale i pro ten oddych. Tu dýni jsem koupila ve skleničce, v DM drogerii, je to První dýně od HIPP. Je taková nasládlá a má dost tekutou konzistenci, tak to bylo ideální jídlo. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.