| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 16625  [Dalších 15925 >>]
Hakai a Viki 11/2010 106177
17.5.2011 8:41:26
Toolo, díky za info o tom srazíku~;((
17.5.2011 8:39:45
Ahoj holky,

teda Majdalenko, vy jste výletníci~R^, to věřím, že se to Tomáškovi líbí a pěkně se mu chrupká.

Toolo, zrovna včera jsem na Tebe myslela, že Ty se s tím umíš poprat a nenecháš nějakou špatnou náladu na Tebe vlézt. .No jo..on je dnes úplněk, tak možná to souviselo..Byla jsem sama sobě protivná~q~. Nic mě nebavilo..takže jsem vařila v půl sedmý večer, než měl přijít taťka z práce. A na procházku jsem se taky nevypravila..Tak nějak jsem si představila, že vlastně takhle žije moje máma pořád a je to teda očistec~7~.
Tak ať kotník brzy přejde~6~
Tu dýni prodávají také ve skleničkách?
My jsme včera ochutnali mrkev s bramborem a šmakovalo~R^. A ta kaše večer - to se jí dělají boule za ušima~w~.

Jdu večer ke kámošce na pedikůru, ve čtvrtek k další kámošce na vlasy - přijde za námi kadeřnice k ní domů, tak se moc těším. Už mi doma kapku hrabe~y~.

Tak hezký den všem~s~
Toola 105703
17.5.2011 7:52:46
Jo a dnes to na žádné dlouhé procházky s kočárkem nevidím. V noci, když jsem přebalenou Květu dávala do své postele na kojení, jsem se praštila o postel do kotníku, teď na to můžu šlápnout jen s největší opatrností, tak snad to bude dobrý. ~j~
Toola 105703
17.5.2011 7:50:07
Ahoj holky. :-)

Veruníku, vše nejlepší Anetce k svátku, třeba ji dnes to kňourání přejde. ~;)~x~
Hakai, taky jsem měla včera nějakou depku, asi byly nějaké skvrny na Slunci či co, všechno mě přes den štvalo, no hrůza. Dnes to vypadá, že už je to v pohodě. :-) A jestli se nepletu, ten sraz je plánovaný na 9. června.

Bagmat, jak se cítíš? Už ta chřipka, doufám, odezněla. ~;((

Telátko, docela jsem se pobavila při dočítání, jak řešíš tu houpačku. Tomu se říká přemýšlení nahlas, v tomto případě na klávesnici, a hezky jsi to vyřešila, Déně se v houpačce bude papkat báječně. ~:-D

Martheen, báječná fotka, není co dodat. ~t~

My jsme teď s Květou vyzkoušely dýni a ta měla výtečný úspěch. ~R^ Chutnalo jí to, kam se hrabe mrkev, brambory nebo brokolice. Mrkev a brokolici taky sní, ale dýni jsem nestíhala pomalu nabírat na lžičku. ~:-D

Zdravím po delší době Danu84. :-)
A Bellu. ~:-D Fotky jsou báječný, Bello, a tím výrazem "gymnasta" jsi Nika opravdu vystihla! To je super zachyceno, musela jsem se smát, jak má ty nožky do špiček, opravdu gymnasta. ~g~

Jíťo, užijte si besídku. :-)~z~

Prali, tak snad se Matěj zase se školkou srovná, asi si během nemoci odvyknul. ~;((

Majdalenko, tohle je super, že manželovi vyjdou ve škole vstříc. ~R^

Corall, Dan má na té dece báječnou pohodičku, je to usměvavé mimčo. ~R^~:-D
majdalenka.machi
  • 
16.5.2011 22:49:42
Tak jsem v klidecku docetla, co jste tu psaly...

Dnes jsme zase vyjeli na kola. malej si to zase uzil. najedl se doma, po ceste hned usnul jak to drncalo, je pravda , ze manza uz nejel tak opatrne jako v sobotu, ale uz i rezal zatacky a drncalo to vic, takze se i spalo driv :o) pak jsme asi po 10km dali pauzu, malej se najedl a jelo se dal... no uzasny... sem nadsena z vozicku za kolo. asi si ho koupime, uvidime, zatim to malej snasi uplne na vybornou... kdyby jste o nekom vedeli, ze chce prodat,tak hodte echo. :o)

Martheen, malej je kouzelnej... taky bastime prikrmy, uz 3 dny, ale takhle zapraskani od toho taky nejsme. je pravda ze mrkvicka sice asi uz i chutnala, ale cervene flicky se zvetsovaly, takze jsem dnes volala Dr. a mame dat neco jinyho, takze sme presli na zemacky... takze zatim bduem na zemackoch a pak uvidime jeslti to bdue lepsi...

Jitus, namase taky unavi, usina, dame do postylky a on se probere a otaci.... zavedla sem to, ze ho zakryju dekou a on chvilicku kope, dam 2x max cumel a pak usne. snazi se odkopat, ale je tak unaveny, ze usne... zkus a uvidis :o) obcas drzime jeste za rucku, ale to uz pak do minuty spi, takze spis jen sednu vedle, chytnu ho a hned se zvednu a jdu pryc...

Bagmat, dekuji za privitani, ale popravde studovat pri miminku je to nejlepsi co muze byt. casu mame vic jak kdyby byl manza v praci a penez mozna vic :o) mame stipko, takze pohodicka... a nase studium spociva v tom, ze ja mam individual, takze chodim jen na porady katedry a popr jestli me ted daji vyuku, tak budu ucit... a manzel tam chodi kazdy den, ale kdyz chcem nekam jet, tak napise treba knihovnu nebo neco a je doma, nebo nekam jedem... da se to a nikomu nic nevysvetlujes... treba dnes, sel do skoly po 9 hodine a dosel domu pred pul 1 . takze sme sli na prochazku a pak sedli na kolo a jeli se projet... uzivame si v tom volun naseho maloska jak jen muzem :o)

Veruniku ahojky, taky mate takovou teorii jako muj manzel? ve 2 mesicich koupil malemu 2 hracky, ve 3 mesicich 3 hracky atd... a pak prohlasil ze v pul roku dostane jen pulku a druhou az v 1 roku, nevim jak treba roztrhne auticko nebo plysaka :oD no uvidime cim me zase prekvapi :o)

tak ja jdu zalehnout :o) dobrou noc a moc nenadrbejte, at zase zvladnu docist :o) papa
16.5.2011 22:36:45
Přišla jsem ještě nakouknout~;). Veruníku, Anetka má za chvilku první svátek~m~..posílám jí přáníčko~x~~x~~x~ plné zdravíčka, štěstíčka, radosti a pusinku~s~~s~. Krásně si svátek oslavte.
A ať se vyspinká do růžova a mrzoutění přejde~6~.
Tak všem dobrou noc~s~
Veruník+Anetka 11/10 107543
16.5.2011 21:17:07
Tak jsem něco dočetla:) Vítám novou maminku, klučík je pěkný čipera! Já mám dceru Anetku, za 12 dní bude mít půl roku, zatím nelezeme, nepřetáčíme se, nesedíme, ale zoubky asi lezou.
Bell, je dobře, že na tom pracujete. Snad to dobře dopadne.
Jity, tak super, konečně si užijete prochajdu!
Veruník+Anetka 11/10 107543
16.5.2011 20:56:24
Ahojte holky,

nedočítám, nemám dneska už nějak náladu. Máme poslední dny totálně ukňourané, tak nevím, jestli nám jdou zoubky nebo ne. Dneska jsme měly i problém usnout, tak je u nás v posteli, vyjímečně..
16.5.2011 19:30:04
Bagmat, a už je líp?

Martheen, teda když jsi popsala, jak to má Jáchym všude řvala jsem smíchy a ta fotka je fakt super~t~ .

Tatínek se dnes také jal nakrmit Viki kaší...vypadala podobně..Kaše všude, jen ne v puse~t~.
bagmat 106122
16.5.2011 18:06:57

Ještě jsem zapoměla Martheen, krásně baštíte~t~
Suprová fotka, mrkev je opravdu všude (zůstal ušetřen objektiv?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 16625  [Dalších 15925 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.