Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bagmat | 106122 |
|
|
16.5.2011 18:05:19
Čau holky, teda vy jste toho zas nadrbaly
![]() Jen si chvilku zamarodím a nestíhám dočítat ![]() Pátek třináctého jsem si přesunula na sobotu, to byl den blbec - poštěkala jsem se s chlapem, do největšího dusna přišla návštěva, no a tak...., však to asi znáte. Vítám Majdalenku, má krásnýho klučíka a šikulku, teda zvládat prcka a oba studovat - to musí bejt taky docela toočo. Telátko, fotky z prochajdy jsou kouzelný, moc vám to všem sluší, už se těším na srazík do ZOO, až vás uvidím naživo .Bello, krásně rostete a je fajn, že na vztahu pracujete, všude je něco a pokud máte chuť to řešit, je to ta nejlepší cesta k úspěchu ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 17:34:34
Martheen no taky pěkný
. Já měla doposud krmení v klidu a asi teda skončilo. Jíťo u nás bryndák právě taky slouží jako hračka, tudíž jsem dneska koupila ten umyvatelnej s rukávama, rukávy jsou dlouhý a tudíž ručičky bude mít hezky schované a snad to bude lepší. A už měla svačinku v houpačce a dopadlo to dobře. Jdu na šípy tak si užijte večer a papa |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
16.5.2011 16:40:03
jinak my bojujem s usinanim, opice se totiz porad toci na brisko a na nem spat nechce takze rve,pres den to resim spanim v kocaru na zahrade, tam se zatim jeste netoci ale to prijde jen je otazkou casu kdy
, ale vecer je problem, davam ji do postylky unavenou ze sotva oci udrzi a za par vterin je na brichu a rve, tak zase otocim, chvilku klid a zase rev , ze zacatku jsem tam furt behala a ted uz tam s ni musim byt nez usne a hlidat at se netoci a to klidne i 45 minut no des , presne tohle delala nejstarsi dcera a delala to i v kocaru no snad to zase prejde a treba zacne spinkat na brisku ![]() |
|
|
16.5.2011 16:33:11
Teda Martheen Jachym je fakt borec ma to fakt az nozickach
a ty se alespon nenudis ![]() To Adelka ji zpusobne, max. otru pusinu a obcas prstiky na jedne ruce jak se smudli kdyz je uz u obeda unavena a to je vse, bryndak nepouzivam protoze za nej porad taha a dava si ho na hlavu a snazi se ho sundat a ze zacatku byla pak cela spinava proste ji irituje takze krmime bez nej |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
16.5.2011 16:21:02
Telátko, aspoň sis taky užila veselejší krmení
. Já už to ani nekomentuju, prostě teď po obědě koupeme , je to masakr, asi vám to natočím na kameru... Už ho krmím zcela nahatého v autosedačce zakryté oranžovou tetra plínou (původně byla bílá).Tady jedno foto ze začátku krmení, to je ještě naprostá brnkačka, na konci má slepené vlasy, mrkev v uších a tak podobně ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 16:13:36
Telatko me to dali v poradne a ze mu to mam davat,zadny krevni test, ale nedavam akzdy den ,jen kdyz si vzpomenu a davam polovicni davku
|
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 14:33:58
Jo a když jsem zjistila poprvé u Denisku tu zelenou stolici (kterou má po Bebě) tak první otázka doktorky zněla jestli jí nedávám železo, že zelená stolice může být i z přemíry železa a pak i nějaké ekzémy apod.
|
|
|
16.5.2011 14:31:34
jo na tohle si nemuzu u tchyne stezovat ale jinak je to na za ...
![]() ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 14:31:22
Corall ale sama od sebe jen tak bys Daníkovi železo dávat neměla!!!! Pokud ho bude mít v tělíčku moc tak mu to může uškodit!!! A to nedělám chytrou - to když jsme byly v nemocnici kvůli těm ledvinám, tak jsem se nato speciálně ptala, protože já sama jsem chudokrevná a Denisce dělali krevní testy, má je v pořádku a hladinu železa taky. Železo dávat jen na doporučení lékaře a po testech!!!
|
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
16.5.2011 14:25:19
Ahoj Jíťo, díky![]() No tak to je bezva s tchýní.. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.