Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
16.5.2011 14:22:13
Hakai usmej se
a tchyne si holky ven vezme, ono u nas je venku porad nekdo hlavne deda a tchyne taky porad neco kuti ve skleniku a na zahrade a takze holky si venku behaji a ja tam s nima byt nemusim a Adelku taky povozi bez problemu ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
16.5.2011 14:11:25
Corall, kdy je naplánovaný ten srazík v Praze? Já jsem to včera vymyslela, přijela bych s oběma dcerkama a ta starší by mi při cestování pomohla, tak bych také ráda dorazila
![]() . |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
16.5.2011 14:09:26
Ahoj holky,
teda já mám depku ..jdu se k vám trochu rozptýlit![]() Jíťo, super, že holčičky už jsou z toho venku. A ona tchýně si holky vem nevezme? Ani kočárek? Ahoj Dano, Viki bere železo asi měsíc. Dr. jí udělala krevní testy, páč okolo pátého měsíce trpí miminka nedostatkem železa a prohlubuje se to, až do té doby než jedí vše. Z krve se to u Viki potvrdilo a tak užíváme. Únavy jsem si nevšimla. Zkus pediatra a testy z krve. Mohlo by to být tím. Ahoj Bell, Niky je úžasnej sportovec a fakt celej máma . Krásný kluci.Viki má dnes za sebou mrkev s bramborou a chutnalo . Paká krásně.Toolo, už jste zkoušely brokolici? Tu mám v plánu za pár dní. |
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 14:06:24
Ahoj Dano ano ja davam zelezo a i Hakai. Je to tim ze od 4.mesicu to zelezo v telicku klesa a proto se dava,strava nestaci. POkud to tak si enchte udelat krevni testy a pak uvidis.
Ja davam 6kapek zeleza a 2kapky vitaminuD |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:55:49
A má i kšírování takže mi nebude přepadávat že mě to hned nenapadalo no vidíte
. jé taky to můžu napsat do jedná zprávy a né do pěti, no dneska mi to zase jde .Jinak ještě s tou svatbou, já to jako předběžně mám všechno domluvený kde a co bude, ale konkrétní objednávky - kolik toho a onoho k jídlu a pití, zkouška účesu a takové věci to bude probíhat tak měsíc před svatbou to pak bude náročný. Do tý doby chci aby byly zařízené tyto věci: tu hospodu na obídek, prstýnky, pozvánky a oznámení, muzika na večer, řidiči, a to snad stačí zbytek červenec až srpen a v září už se budu jen psychicky připravovat. Jo a mám ještě boty a kabelku, to mě zbylo z minula ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:52:15
Jo a ještě jí můžu krmit v houpačce, dá se bloknout aby se nehoupala a tam to sedátko je taky dobrý, pololeh a je v tom zabořená takže nepřepadává, hned to zítra vyzkouším. Má u toho právě i jídelní pultík aby se to mohlo využívat na papu
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:48:53
Jíťo tak to jsou super zprávy jupí
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:48:36
napůl sedí = taky blbě vyjádřeno, né že by seděla, ale takovej pololeh taky jako v autosedačce
.Jinak my museli přehodit na sporťák už se jí v hlubokým nelíbilo je to zvědavka zvědavá |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:46:33
No já nemám polohovatelnou židličku a autosedačku jsem koupila od kamaráda a mám jí zatím u něj páč autem nejezdíme tak jsem jí nepotřebovala ale na léto už jí potřebovat budu. No já myslím že to v lehátku nějak zvládem ona v něm napůl sedí tak jí holt jednou rukou budu přidržovat aby nedělala kraviny a druhou krmit a pak asi v autosedačce až mi jí přinese (cca 14 dní
. |
| Moniken | 106914 |
|
|
16.5.2011 13:31:45
Míšo, já myslela samozřejmě židličku s polohovatelnýma zádama- to jsem Tě asi vyděsila viď
. Jsem se opět trochu nesrozumitelně vyjádřila. Já Matyáše krmím v židličce- ale má tři polohy (používám tu co je lehem úplně identická jako autosedačka).Tak samozřejmě máš na svatbu ještě čas a to je právě fajn, že to nemusíš hrotit, ale tak nějak v klidu a postupně. Jinak nejdůležitější bod máš- termín, radnice, šaty, zbytek se nějak doladí .Jíťo, no huráá, tak snad konečně budeš moct s holčičkama ven. Vy jste si teď vybraly asi všechny choroby viď . Tak si holčičky besídku určitě hezky užijou.S tím hlubokým máš pravdu, Maty se tam také vejde no... ale asi už to dlouho nevydrží, je to zvědavka a stažená korbička už mu nestačí . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.