Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 13:27:26
Ja krmim v autosedacce,lehatko ani nahodou,furt se snazi sedet
|
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 13:26:58
Ano Moniken chodi,dostala doporuceni ze skolky a je to zadarmo,tak uvidime co bude,stejne polovina skolky tam taky jde anebo chodi
|
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
16.5.2011 13:23:55
Ahoj holky,
tak hlasim ze na kontrole s holkama docela ok, s kacenkou musim jeste pristi tyden na krev hlavne zkontrolovat tu sedimentaci a snad uz bude v norme , holky maji jeste brat sirupky na kasel a pomalounku muzou ven treba na prochajdu s kocarkem tak hura uz nebudem zavrene doma ![]() Zitra maji ve skolce besidku, tak jsem mluvila s ucitelkou a rikala ze Elinka stihla neco nacvicit tak ji mam dovezt a bude vystupovat s detma a my s Kacenkou se budem divat ![]() Jinak zdravim Bell a Nikysek je uzasny cvicenec ![]() majdalenko a nepojedete treba nahodou kolem nas vy se trochu vyvetrat z Ostravy? mame zahradu, piskoviste, houpacku, muzem se projit ...my do Ostravy jezdime jen kdyz jedeme do Avionu nebo Futura a to zase neni tak casto a sama si autem tak daleko netroufam ![]() Monikem neboj se ja mam Adelku taky porad v hlubokem a dokonce jeste porad v te tasce do kocarku, porad se do ni vejde tak co ![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 13:18:59
Mončo židličku ještě nemám, nechci jí dávat dokud nebude Deniska sedět. No dnes jsem to řešila sezením na klíně ale umím jí i jednou rukou krmit v lehátku a druhou přidržovat tak ještě uvidím.Co se týče svatebníćh příprav tak mám tak nějak vše rozjednaný napůl ale nějak to nehoním. Termín máme na radnici, šaty mám taky no a zbytek doladíme průběžně. Tenhle týden zařizujeme hospodu na oběd třeba
![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
16.5.2011 13:12:19
Téééda Míšo a Veru, foto z procházky nemá chybu- koukám, že už máte obě holčičky ve sporťáku. Já Matyho ještě stále mořím v hlubokém
. Mamča s dvojčátkama musí mít nehoráznou posilovnu s tím kočárkem.Prali, Matěj jako čaroděj je úžasně autentickej . No a sourozenecké foto, ty jsou nejhezčí . |
| Moniken | 106914 |
|
|
16.5.2011 13:08:16
Ahoooj děvčata,
Ball, vítám Tě po dlouhé době ! Teda Niky jaké dělá kliky, je to šikula čipernej , nedovedu si to představit, jaké tóčo Ti doma dělají raubíři- a teď už všichni tři ! Jsi mamča údernice viď? Ale je to radost pohledět na ty zlatíčka. A pořád je Ti maličký úžasně podobný! Mám radost, jak jste to s manžou pěkně zažehnali a hlavně, že na vztahu pracujete... to je potřeba pro celý život. S tím odletem je to určitě rozumné, aspoň už bude Niky větší a ta přeprava ebude tak náročná. I když to stejně dá dost zabrat, to nepochybně. Ale to se zvládne![]() .Corall, Danýsek je teda smíšek, krásná fotka. Vidím v něm manžela. Co jsi myslela s tou Emmy a motorikou? To se v Izraeli chodí? Míšo, tak to Ti Deniska předvedla slušnou stravovací kulturu , Matyášek to taky zkouší, ale už ho kurtuju, pořád frajeří do sedu, tak to jinak nejde. A máš už stoličku a nebo to zatím budeš řešit krmením na klíně? Miško a co předsvatební přípravy, už něco řešíš???Matyášek má teď trochu problém s usínáním přes den, jak pořád péruje na kolenách, tak už má zavřený očička, utahaný je šíleně a stejně si neumí lehnout na bříško a usnout. Prostě do posledních sil cvičí a vrtá se do matrace. Musím nad ním stát a podávat dudáka- je to teď na dlouho s prďolínem. Už jsem taky dala postýlku o úroveň níž, dělá takové harakiri, že ho nechci najít na koberci. Začal dost ručkovat apod., tak to nemá smysl pokoušet. Vše nejlepší Madlence k půl narozeninkám !!!A koukám do kalendáře, že Anetinka od Veru bude mít zítra první svátek .Musím ještě mrknou na nové fotečky do deníčku. |
| Telátko | 106513 |
|
|
16.5.2011 12:04:37
Tak a mám konec krmení v lehátku. Nemám tam kšíry, jen pásky přes nožičky a Deniska se mi dneska začala předklánět až k nožičkám takže to nelze. Dnešní oběd byl fakt náročnej, kradla mi lžičku, držela si mističku, strkala do ní ručičky, pak mermomocí si dávala do pusinky bryndák apod. no mazec. Nakonec jsem jí nakrmila u sebe na klíně ale bryndák teda pak vypadal luxusně
. Ještě že oblečení bylo docela v cajku .Ahoj Bello . Fotečka nádherný, máš doma taky čiperku . Tak ať vám to stěhování probíhá v pohodě a hlavně ať jste v pohodě s manželem držím palce.Corall Daneček má moc krásnej úsměv je vidět že to je pohodář ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 10:02:42
Ahoj Bello kazdy par ma nejake problemy,my take a pracujeme na tom,meli jsme krizi ale uz je to dobry. Hodne nam pomohlo o tom mluvit. Malej je uzasnej,u nas lezeni ani nahodou. Valeni sudu ho bavi.
Hlavni je aby jsi byla v poradku |
| Rotem | 40041 |
|
|
16.5.2011 9:58:43
![]() |
| Bella&Kiwici (D08, S09, N10) | 45145 |
|
|
16.5.2011 9:55:56
Chybicka se vloudi
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.