| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 16625  [Dalších 15885 >>]
Bella&Kiwici (D08, S09, N10) 45145
16.5.2011 9:54:45
Dobre ranko vsem! Uz jsem tu tak dlouho nebyla, pamatujete si me jeste?? ~;)~:-D

U nas se zas deji veci. V sobotu jsme prodali dum, ale bude se predavat az za dva mesice. S M jsme zacali chodit do poradny, nasli jsme skveleho chlapa, ktery se specializuje na problemy mezi manzely. Jestli nas neda dokupy on, tak uz nikdo. Necekali jsme, ze prodame dum uz tedko, vypadalo to dost blede, tak nakonec odkladame odlet na pristi rok. Bude to jednodussi s klukama, kdyz budou o rok starsi a taky to vypada, ze by k nam na leto mohla priletet moje sestra a pak letet zpatky s nama. To by byla obrovska pomoc.

Nikysatko leze jak drak, je silene rychlej a zacina pomalu sedet, i kdyz se jeste musi podpirat jednou rukou. Dominic si s nim ted dost hraje, je to naprosto uzasny. Prikrmy zatim nic, vsechno plive, tak to neresim. Tady hazu jednu fotku toho naseho gymnasty ~:-D

A jeste jednu s braskou
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
16.5.2011 9:25:03
Toolo, nejde poprvé...začal zhruba před měsícem, byl tam 4krát, pak byl nemocnej a teď zase začal chodit...na začátku byl úplně vpohodě...ale te´d to počáteční nadšení opadlo a je to opačnej extrém...
Rotem 40041
16.5.2011 9:09:22
JInak jsem se rozhodla a maznel souhlasi ze od pristiho roku nastoupim do skoly na Kurz Grafiky,Photoshop a foceni,chtela bych s timhle pracovat,kurz trva 9.mesicu 3krat tydne.
Rotem 40041
16.5.2011 9:07:12
Dobre ranko vse,.u nas noc uzasna a ja konecne po tydnu spala 8hodin v kuse a je mi moc fajn.

Telatko ano ma boulicky ale ze by se nejak chystaly ven ani nahodou,ani Danecek nebreci,jo zuzla si ruku a vse co je v dosahu ale zatim nic.

Majdalenko musis prispivat nejakou dobu a pak te pustime.
Jinak ja ziji v Izraeli a proc?? Protoze jsme potkala Lasku a bajecneho chlapa,nevymenila bych ho ani za nic.
Je skvelej manzel,tata a nejlepsi pritel.

Dneska mam docela dost prace,pradlo a proste domacnost.

Ve stredu Emmy jde na motoriku tak uvidime.
Toola 105703
16.5.2011 8:47:49
Pralinko, a Matěj šel dneska úplně poprvé do školky, jestli to dobře chápu? Určitě si brzy zvykne - prý často jak se za dítětem zavřou dveře školky, tak je hned po breku a je šťastné s ostatními dětmi. ~:-D
16.5.2011 8:27:36
Ahoj, holky...tak jsem tu, Matěj ve školce, dneska hrozně plakal, nechtěl tam...snad se to zlomí, je mi ho hrozně líto, jenže on děti potřebuje, potřebuje si zvykat na jiný lidi...~7~

Toolo, Matěj je celej taťka, to jsem ráda, aspoň nemá ani stín pochybnosti...~;)~j~
Toola 105703
16.5.2011 7:39:21
Jinak Majdalenko, pro přístup do deníčku musíš nějakou dobu přispívat do diskuze. Tak pokud to tu s námi vydržíš, tak proč ne. ~;)
Toola 105703
16.5.2011 7:37:45
Dobré ránko, holky, přeju hezký začátek nového týdne. :-)

Pralinko, Matěj je teda celý tatínek, koukám. :-) A Madlenka je roztomilá kočička. :-) Všechno nejlepší k dnešním půlnarozkám. ~;((~s~
Telátko, super fotka s těma kočárama, ten s dvojčaty je jak koráb. ~:-D

Jíťo, takže už je holkám lépe, to je dobře. :-) Dobře pořiďte na dnešní kontrole.

Moniken, Telátko, máte pravdu, holky už tu dlouho nebyly, tak snad se ukážou. :-) Moniken, ~6~ myslím na Tebe. Ta fotka u fontány je moc hezká, sekne Ti to. ~R^

Pego, snad se Barunce uleví. ~6~

Hakai, hlavně, že se můžeš vykecat i kamarádce. ~:-D

Martheen, měla jsi s Jáchymem a jeho koupáním po jídle dost práce, ale stejně když si představím mrkvičku mezi prsty u nohou, tak se musím jen smát. ~t~~6~ U nás včera proběhla první dýně a bylo to poprvé, kdy Květa otvírala sama pusinku, tak po dvou týdnech konečně výraznější úspěch. :-)

Telátko, na mě a moji ségru - dvojče mamka kdysi taky kšíry používala jak vodítko. Koukám, že to je léty osvědčená metoda. ~;)

Majdalenko, vítám Tě mezi námi. Tomášek je teda číslo a je roztomilej, takovej puclík. :-) Já jsem z východních Čech a mám půlroční Květu.
majdalenka.machi
  • 
16.5.2011 0:25:58
ahoj holky, tady to zije teda, na prosincatkach sem si o vikendu psala tak sama se sebou :o)

posilam pohlazeni marodum, miminuskam a maminkam klidnou noc. ja koukam na telku a chci vedet jak to dopadne, toz musim jeste hodinu koukat... normalni film daji az v noci, co to je zac? jeste ze manza rano bude s Tomaskem a ja to dospim... holky poradite me co dat misto mrkvicky? je blbe dat treba banan? nebo zemaky? kdyz po mrkvicce mame cervene flicky? rano zajdu k Dr. at se na to jukne... dnes byl malicko protivny, takovy nikdy nebyl... asi mu mrkvicka fakt nejede...

holky date me prosim povoleni na pristup do denicku a taky odkaz? at muzu vkladat a koukat na vse miminuska a deticky?

Jitus z Trojanovic? to je relativne kousek, oproti vzdalenosti me a Corall nebo Pegy :o) tohel je vzdalenost co bych kamenem dohodila a zbytek dosla pesky :o) nejezdis nekdy do Ostravy? jestli jo, rada te poznam i osobne :o)

vypinam PC, dokoukam film a jdu spat... dobrou noc a ztira ahojky :o)
15.5.2011 23:01:36
Jo a taky jsem hodila do deníčku pár fotek od nás...~;)
[<<Předchozích 730] Názory 731740 z 16625  [Dalších 15885 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.