Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
15.5.2011 22:50:55
Holky, tak jsem dočetla, toho bylo...
![]() Takže: u nás zuby žádný, příkrmy žádný, Madlenka je fajnšmekr přes MM... , otáčí se ze zad na bříško, ale zpět nechce, což je sranda, protože to uměla ve 3 měsících a teď to nedělá. A ukeckaná je alá Matěj![]() Koukala jsem na fotky, krásný!!!!! ![]() ![]() Moni ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
15.5.2011 21:33:27
Hakai u nas uz je lepe, kacenka vcera vypadala opet bidne, plakala zase nejedla a ze ji boli hlava a brisko a viz ta proplakana noc z patku na sobotu ale dneska od rana uplne v pohode, sotva vstala uz hlasila ze ma hlad, na obed si dokonce pridala a veceri snedla taky s chuti a cely den si zpiva hezky si s Elinkou hraje proste uplne obrat o 100%
, Eliska uz ma kasel lepsi a Adelka je uplne v poradku, zitra jdu s E a K na kontrolu tak i tam snad bude krev u Kacenky v poradku!Majdalenko konecne nekdo ze severni moravy ja jsem z Trojanovic ![]() Ja jsem dneska uplne zrusila akvarium a budu ho zakladat znova, uz jsme ho meli dlouho a nejak nam umrely vsechny rostlinky a nove nerostly a porad se tam delala rasa a ryb uz tam bylo jen 5 tak jsem to nevydrzela a vsechno vyhodila poradne ho vymyla a dala novy sterk , zitra jdem s holkama mrknout na rostlinky a na rybicky, rostlinky koupime uz zitra a rybicky asi za 14 dni, tak se holky tesi ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
15.5.2011 20:15:26
Moni, díky
.Dnes mě navštívila po dlouhé době kamarádka a tak jsem se vykecala . Tak je trochu líp..Ahoj Majdalenko, vítám Tě i Tomáška![]() . Je to šikulka .Já mám 3 děti, Kačka 20, Štěpán 16 a Viktorka půl roku. A bydlím v Brdech. A co marodi? Jak u Jíti? Co Barunka Pegová? |
| Telátko | 106513 |
|
|
15.5.2011 19:48:12
Corall ale taky si říkala že se klubou zuby nebo jsem zase mimo?
. No my je taky ještě nemáme venku, ale bouličky jsou a když jsem mazala gelem cítila jsem je![]() Prali no jsem si říkala kde se touláš ![]() |
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 85405 |
|
|
15.5.2011 19:26:16
Ahoj, holky... už je tu po mně sháňka...
Nějak nestíhám...ale Matýsek zítra půjde do MŠ, tak mezi úklidem poctivě dočtu...![]() Vítám nové maminky, Majdalenko, jmenuju se Pavlína, je mi 23let, jsem vdaná, jsem z Jižních Čech, mám 3letýho Matěje a zítra půlroční Madlenku... ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
15.5.2011 19:21:34
Telatko u nas je po zubech ticho po pesine,takze vyhravate
|
| Telátko | 106513 |
|
|
15.5.2011 18:30:10
No a dlouho jsem tu neviděla Pralinku, Kiwi, Bellu, nanenku.............no a Alex taky
Moni jo jo ale Matyášek se narodil předčasně a to se tak nějak dopočítává o tu dobu co se narodil dřív takže jste v normě. Ale jak říkám uvidíme no, to víš že jsem z toho nervozní, ale asi má prostě svoje tempo. Akorát mě štve že na bříšku není už skoro vůbec, násilím jí tam nutit nebudu a když jí přetočím tak jí nezaujme nic natolik aby se sama neotočila zpátky.Všechny mimina už tady aspoň krčej nohy apod. a my jsme v tomhle prostě na nule.Bojím se že nás pošlou na rehabku do půli roka by se měla otočit sama, alespoň se o to pokoušet ale ona je na boku tam dosáhne na hračky a nazdar . Tak jsem nagelovala dáseň a je to o něco lepší, tak třeba na mě zítra jukne třetí zubák . Corall kdo dřív Daneček nebo Deniska?![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
15.5.2011 18:13:31
Ahojky mamči,
díky .Vítám novou maminku, máš překrásnýho klučíka , je to evidentně čiperka. Mám také syna- Matyáše, je mu přes sedm měsíců. Zoubek žádný . Míšo, Deniska teda jede jako dráha s těma zoubkama, tak hlavně aby ji to nezlobilo chuděrku .Peg, soucítím s Tebou, s Barunkou to máš teď teda "divočinu". Tak snad- teď když už nebudete nikde cestovat, se všechno pomalu uklidní. Vidím to sama na Matynkovi- nemá rád změny a miluje stále stejný režim. Barunka teď měla ohromné časové posuny, apod. Také jiné prostředí. Tak až zaberou ATB, tak se snad vše polepší . Musíš být silná, snad pak chuděrka začne baštit. Jak je na tom se zoubkama? Nemá nateklé dásně, když brečí i u kojení???Hakai, zapomeň na chmury, však to s přítelem dáte do kupy a zase bude dobře ![]() , asi jen byly nějaké špatné skvrny na slunci. Co si budem povídat, ty tchýně . Sama bych mohla napsat bibli . Drž se a on se chlap srovná. Na pauzu ani nemysli, koukni na mě .Koukala jsem na nové fotečku- Jitu, Adélka je na tom parapetu jako správný rošťák, má nádherný očička .Jo a Květuška od Tooly je pod konferenčákem kouzelně zapasovaná- ona Ti vytře prach všude viď , šikulka malá, tak malá a už pomáhá s úklidem .Míšo a ještě jsem Ti chtěla říct- Maty se teprve teď začal patřičně otáčet!!! Doteď jen rotoval a bylo mu to šumec, péroval na kolenách a spíše se snažil jít do lezení než otáčení. Takže žádné stresy! Vem si, kdy se až Deniska narodila. Tolikrát si vzpomenu na Alex... jak se mají s Oskárkem. Už tu dlouho nebyla. Obdivovala jsem ji v těhu, jak to krásně zvládala a teď mám pocit, že ji ten její "volný" stav od začátku trochu závidím. Určitě chápete, jak to myslím. Má to tak, jak si to nastaví ona sama... já nikoliv .Mějte krásnou neděli a pohlaďte miminka . |
| Telátko | 106513 |
|
|
15.5.2011 17:53:40
Tak jsem dala do deníčku dvě fotečky z té naší prochajdy
![]() |
| Telátko | 106513 |
|
|
15.5.2011 17:13:23
Majdo tak tos to měla dobrý s tou svatbou a porodem
. Já taky neměla skoro břicho a paradoxně jsem v těhu shodila asi 6 kilo . Jinak s tou mrkvičkou někdy bývá reakce a poslední dobou se doporučuje začínat brokolicí Anebo prostě ozkoušet zeleninku a uvidíš co malýmu sedne. Já musím zaklepat že Deniska nemá reakci na nic a je to megažroutka, ale vidět to na ní není .Momentálně chrní ale je vidět že jí ta dásnička bolí, když si začne cucat palec tak začne zároveň plakat. Tak jí to na noc nageluju a snad bude spinkat, usnula i teď ale museli jsme jí mít na ruce, tak snad usne i večer uvidíme. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.