| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 16625  [Dalších 15875 >>]
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
15.5.2011 22:50:55
Holky, tak jsem dočetla, toho bylo...~t~

Takže: u nás zuby žádný, příkrmy žádný, Madlenka je fajnšmekr přes MM...~t~, otáčí se ze zad na bříško, ale zpět nechce, což je sranda, protože to uměla ve 3 měsících a teď to nedělá. A ukeckaná je alá Matěj~t~

Koukala jsem na fotky, krásný!!!!!~s~~;)

Moni ~6~~6~~6~~s~
jita+3cacorky 57325
15.5.2011 21:33:27
Hakai u nas uz je lepe, kacenka vcera vypadala opet bidne, plakala zase nejedla a ze ji boli hlava a brisko a viz ta proplakana noc z patku na sobotu ale dneska od rana uplne v pohode, sotva vstala uz hlasila ze ma hlad, na obed si dokonce pridala a veceri snedla taky s chuti a cely den si zpiva hezky si s Elinkou hraje proste uplne obrat o 100% :-), Eliska uz ma kasel lepsi a Adelka je uplne v poradku, zitra jdu s E a K na kontrolu tak i tam snad bude krev u Kacenky v poradku!
Majdalenko konecne nekdo ze severni moravy :-) ja jsem z Trojanovic ~;)
Ja jsem dneska uplne zrusila akvarium a budu ho zakladat znova, uz jsme ho meli dlouho a nejak nam umrely vsechny rostlinky a nove nerostly a porad se tam delala rasa a ryb uz tam bylo jen 5 tak jsem to nevydrzela a vsechno vyhodila poradne ho vymyla a dala novy sterk , zitra jdem s holkama mrknout na rostlinky a na rybicky, rostlinky koupime uz zitra a rybicky asi za 14 dni, tak se holky tesi ~;)
Hakai a Viki 11/2010 106177
15.5.2011 20:15:26
Moni, díky~s~.
Dnes mě navštívila po dlouhé době kamarádka a tak jsem se vykecala~j~. Tak je trochu líp..

Ahoj Majdalenko, vítám Tě~x~ i Tomáška~s~~p~. Je to šikulka~R^.
Já mám 3 děti, Kačka 20, Štěpán 16 a Viktorka půl roku. A bydlím v Brdech.

A co marodi? Jak u Jíti? Co Barunka Pegová?
Telátko 106513
15.5.2011 19:48:12
Corall ale taky si říkala že se klubou zuby nebo jsem zase mimo?:-). No my je taky ještě nemáme venku, ale bouličky jsou a když jsem mazala gelem cítila jsem je:-)

Prali no jsem si říkala kde se touláš:-)
PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 85405
15.5.2011 19:26:16
Ahoj, holky... už je tu po mně sháňka...~f~ Nějak nestíhám...ale Matýsek zítra půjde do MŠ, tak mezi úklidem poctivě dočtu...~;)

Vítám nové maminky, Majdalenko, jmenuju se Pavlína, je mi 23let, jsem vdaná, jsem z Jižních Čech, mám 3letýho Matěje a zítra půlroční Madlenku...~;)
Rotem 40041
15.5.2011 19:21:34
Telatko u nas je po zubech ticho po pesine,takze vyhravate
Telátko 106513
15.5.2011 18:30:10
No a dlouho jsem tu neviděla Pralinku, Kiwi, Bellu, nanenku.............no a Alex taky

Moni jo jo ale Matyášek se narodil předčasně a to se tak nějak dopočítává o tu dobu co se narodil dřív takže jste v normě. Ale jak říkám uvidíme no, to víš že jsem z toho nervozní, ale asi má prostě svoje tempo. Akorát mě štve že na bříšku není už skoro vůbec, násilím jí tam nutit nebudu a když jí přetočím tak jí nezaujme nic natolik aby se sama neotočila zpátky.Všechny mimina už tady aspoň krčej nohy apod. a my jsme v tomhle prostě na nule.Bojím se že nás pošlou na rehabku do půli roka by se měla otočit sama, alespoň se o to pokoušet ale ona je na boku tam dosáhne na hračky a nazdar:-).

Tak jsem nagelovala dáseň a je to o něco lepší, tak třeba na mě zítra jukne třetí zubák:-). Corall kdo dřív Daneček nebo Deniska?~;)
Moniken 106914
15.5.2011 18:13:31
Ahojky mamči,

díky~s~.

Vítám novou maminku, máš překrásnýho klučíka~;((, je to evidentně čiperka. Mám také syna- Matyáše, je mu přes sedm měsíců. Zoubek žádný~;). Míšo, Deniska teda jede jako dráha s těma zoubkama, tak hlavně aby ji to nezlobilo chuděrku~6~.
Peg, soucítím s Tebou, s Barunkou to máš teď teda "divočinu". Tak snad- teď když už nebudete nikde cestovat, se všechno pomalu uklidní. Vidím to sama na Matynkovi- nemá rád změny a miluje stále stejný režim. Barunka teď měla ohromné časové posuny, apod. Také jiné prostředí. Tak až zaberou ATB, tak se snad vše polepší~6~. Musíš být silná, snad pak chuděrka začne baštit. Jak je na tom se zoubkama? Nemá nateklé dásně, když brečí i u kojení???
Hakai, zapomeň na chmury, však to s přítelem dáte do kupy a zase bude dobře~R^~s~, asi jen byly nějaké špatné skvrny na slunci. Co si budem povídat, ty tchýně~o~. Sama bych mohla napsat bibli~n~. Drž se a on se chlap srovná. Na pauzu ani nemysli, koukni na mě~a~.
Koukala jsem na nové fotečku- Jitu, Adélka je na tom parapetu jako správný rošťák, má nádherný očička~:-D.
Jo a Květuška od Tooly je pod konferenčákem kouzelně zapasovaná- ona Ti vytře prach všude viď~;), šikulka malá, tak malá a už pomáhá s úklidem~t~.
Míšo a ještě jsem Ti chtěla říct- Maty se teprve teď začal patřičně otáčet!!! Doteď jen rotoval a bylo mu to šumec, péroval na kolenách a spíše se snažil jít do lezení než otáčení. Takže žádné stresy! Vem si, kdy se až Deniska narodila.
Tolikrát si vzpomenu na Alex... jak se mají s Oskárkem. Už tu dlouho nebyla. Obdivovala jsem ji v těhu, jak to krásně zvládala a teď mám pocit, že ji ten její "volný" stav od začátku trochu závidím. Určitě chápete, jak to myslím. Má to tak, jak si to nastaví ona sama... já nikoliv~a~.
Mějte krásnou neděli a pohlaďte miminka:-).
Telátko 106513
15.5.2011 17:53:40
Tak jsem dala do deníčku dvě fotečky z té naší prochajdy:-)
Telátko 106513
15.5.2011 17:13:23
Majdo tak tos to měla dobrý s tou svatbou a porodem:-). Já taky neměla skoro břicho a paradoxně jsem v těhu shodila asi 6 kilo:-). Jinak s tou mrkvičkou někdy bývá reakce a poslední dobou se doporučuje začínat brokolicí:-) Anebo prostě ozkoušet zeleninku a uvidíš co malýmu sedne. Já musím zaklepat že Deniska nemá reakci na nic a je to megažroutka, ale vidět to na ní není:-).

Momentálně chrní ale je vidět že jí ta dásnička bolí, když si začne cucat palec tak začne zároveň plakat. Tak jí to na noc nageluju a snad bude spinkat, usnula i teď ale museli jsme jí mít na ruce, tak snad usne i večer uvidíme.
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 16625  [Dalších 15875 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.