| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 16625  [Dalších 15865 >>]
Telátko 106513
15.5.2011 17:08:54
Já jsem Pražanda:-)
majdalenka.machi
  • 
15.5.2011 16:36:27
holky to vsechny bydlite v zahranici? :o) tady vam nebylo dobre, tak jste se rozjeli do jinych kraju?

ja jsem vdana, brali jsme se s manzelem v rijnu a v prosinci jsem rodila. prvni jsme chteli pockat nez porodim, ale mela jsem cele tehu problemy a hrozil od 30.tydne predcasny porod. takze jsem se vdavala v 35.tydnu tehotenstvi, bricho jsem zadne nemela. tyden predemnou se vdavala moje sestra, ktera byla taky uz v te dobe tehotna, kazdy ji rikal, ty si tehotna, to ste nemohli pockat po svatbe? a na me si ani nevsimli ze mam za mesic rodit :o) byla to sranda. a po porodu se kazdy ptal, ci to maly je koho vozime, od koho je to pujcene :o))

Ja mam letos 27 a manzel 28 let a bydlime v Ostrave. oba studujem doktorske studium na VSB, FAST ( fakulta stavebni) on pochazi z Usti nad Labem a ja kousek od Hranic na Morave.

jo a s tema zubama. my taky zadny nemame.... a s tema prikrmama? no zacli jsme v patek mrkvickou, hezky receno to po me flustal jeste ve vane. pak se me tam vyblil a byl stastny ze mrkvicku v osbe nema :o) a to ji jedl v poledne a koupal se v 8 vecer... od te doby mame na telicku nejake cervene fleky. asi nejaka reakce na mrkev, tak jdu zitra k Dr. a uvidime... ja mam jit pristi tyden na predoperacni vysetreni s kolenem, jdu na umely kolenni kloub. pak asi pujdu jeste na operaci zlucniku a slepaku... jeste ze mrazak je plny mlika. cca 30litru :o) zasobarnu mame dobrou, ze? jdu za tema myma chlapama, malej je dnes protivnej, asi se mu nelibi mrkvicka a ty flicky a manza se ho zsnazi zabavit... manzel je uzasnej. kazdy den chodi do skoly v 9, to se ja budim, takze on si bere rano maleho a jak se vzbudim, tak teprve odchazi... a domu chodi kolem 1 - 2 nekdy i ve 12. nekdy pozdeji zase... jak kdy... no casu na maleho mame moc a tohel jsou asi posledni prazdniny kdy s nama manza bude doma, pak pujde do prace a to asi tezko bude mti volno jako ted. mame volno od zacatku zkouskoveho coz je od ted do rijna :o) no pohodicka :o)
Telátko 106513
15.5.2011 15:35:55
Pego neboj ty naši lenoši to určitě dohoněj, zuby určo narostou a příkrmům taky příjde na chuť ~;)
pega 103835
15.5.2011 15:14:48
Ahoj Marusko! Ja jsem Petra, mam holcicku Barunku narozenou 18.10.2010. Neleze, nekleci, zuby nema, zelenina ji nejede, presny opak tech vasich drobku...a ted je nemocna.
Mam jeste 2 deti, Risu - 9 let a Michalku - 7 let. Zijeme v Cine ve Wuxi.
Telátko 106513
15.5.2011 14:40:09
Tomášek je moc krásnej a usměvavej:-)

Jinak Deniska je taky smíšek:-)

Jo a opravdu nám rostou zuby takže každým dnem očekávám prořízlej třetí zub, máme bouličky nahoře na dásni:-)
Rotem 40041
15.5.2011 14:35:29
Majdalenko,je videt ze to je smisek a je krasny~s~

Jinak ja mam jeste skoro 5letou dceru, v zari bude mit narozeniny a je mi 26let a ziju v Izraeli.

Danecek taky ji prikrmy,bez problemu,je spokojene miminko,rad si hraje a smeje s ehodne, Danecek se imu otacet a dela sudy po mistnosti a ma 2zuby

majdalenka.machi
  • 
15.5.2011 14:25:04
jinak holky moc dekuji za hezke privitani... chvilicku mezi vama budu mit asi chaos kdo je kdo ale to se srovna :o)
majdalenka.machi
  • 
15.5.2011 14:23:54
tak jsem prezila zimu a dest :o)

jinak ja mam Tomaska 5 mesicu. lozi i dopredu i dozadu, pretaci se jak na kolotoci, je to smisek :o) a strasne zlatej, skoro vubec neplace... pri ockovani - u prvniho nic a ted u druheho ockovani 1 injekci ani nekniknul a u 2 injekce zacal plakat, tak sem ho vzala a byl klid a uz se zase smal... on se porad smeje.. zoubky nemame, ale spinkame krasne. od 9 vecera do 7 do rana, pak se naji a v 9 usina a budi se po hodince. vydrzi tak ty 2 hodinky vzhuru a pak hodinku spi... jak kdy :o) ja s nim chodim hna dlouhe prochazky, takze je zvykly byt venku a ani 15km nam nedela problem. vcera jsme byli poprve na kole i s malym. byl kouzelny... to bylo same "bmmmmmm" jako by rikal brm brm :o) a tatinek slapal, on si hral, smal se, koukal, spinkal... no zlaticko!!! hodnejsi miminko snad ani neni...

tohle je nase motorova myska
Telátko 106513
15.5.2011 13:56:34
Ahoj Majdalenko vítej:-)

Já jsem Míša, mám Denisku a ještě jí nebylo půl roku. Je línější ještě se ani nepřetáčí, ale máme dva zuby a baští příkrmy o sto péro:-).

Jinak už nekňourá od dvanácti chrní a chrní tak nevím:-)
jita+3cacorky 57325
15.5.2011 12:57:11
Ahoj Majdalenko,
klidne se k nam pridej ~;), ja mam Adelku narozenou 31.10. ma dva zoubky, prikrmy basti o sto sest a zatim se plazime do zadu a do stran a to docela rychle ~t~, doma mam jeste dve holky 3 a pul roku a 4 a trictvrte roku :-)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 16625  [Dalších 15865 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.