Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| majdalenka.machi |
| • |
15.5.2011 12:42:43
Corall dekuji za privitani :o) ja ted dobrovolne jdu do deste. malej je protivnej a doma spi jen dopoledne a kveceru, po obede odmita, takze sup s nim do kocarku a do mokra a budu s nim asi chodit mezi kapkama :o) jeste ze me nevadi zima a blby pocasi... tak pokud se tam nerozpustim, tak se zase objevim :o)
|
| Rotem | 40041 |
|
|
15.5.2011 12:14:35
Ahoj Majdalenko0,ne nevadi a vitam te tu. Ja mam Danecka narozeneho 27.rijna,za chvily bude mit 7.mesicu. Ale vitam te tu
|
| majdalenka.machi |
| • |
15.5.2011 11:55:33
ahoj holky, omlouvam se ze vam sem lezu, rodila jsem 2.12. takze prosincatko, taky chodim an diskuzi prosincatek, nicmene nas drobecer uz lozi, zacina (snazi se) zvedat na nozicky misto do kleku, tak primo na chodidla, proto bych se chtela zeptat, jeslti muzu chodit i k vam, myslim, ze vase miminuska jsou na tom priblizne jako ten muj drobecek Tomasek. Zoubky sice jeste nemame, ale v patek jsem zacla s prikrmem, mam jit na operaci, tak chci aby uz zacat bastit i neco jinyho nez moje mlicko, ktery mame zalohu ( pro pripad nutne operace) v mrazaku...
vadilo by vam kdybych chodila i k vam? diky za reakce, Maruska+Tomasek |
| Rotem | 40041 |
|
|
15.5.2011 10:40:02
Ahoj,jen na skok, Pego posilam pohlazeni at ji uz nic neboli
![]() Jinak koukam ze se vsude enco resi,ale u nas byl klidek. Vcerejsek byl super,krasne jsme pokecali a ve ctvrtek budeme mit Damskou jizdu,tak pujdeme a uz se etsim,zajdeme nekam na veceri a pak do baru. Danecek pohodicka,je usmevavej,prdelka moje. Jen posledni 3noci byly narocne pro me,Emmy se budila v noci,pocurala,se, Danecek mel kecavou a manzel pracovala,ale ode dneska uz bude doma s nami |
| Telátko | 106513 |
|
|
15.5.2011 9:56:13
Ahoj kočky,
tak Deniska je dneska obr ukňouraná, mám dojem že to jsou další zubáky no uvidíme. Moni máš ode mě komentář k článku. ![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
15.5.2011 9:53:02
Ahoj holky,
nejdriv posilam pofoukanicko barunce od Pegy , at se ji brzy ulevi a je zase vesele miminko a tobe Pego posilam silu at to zvladnes , je to nekdy fakt narocne a clovek nema silu vim o cem mluvim ale zase bude lip ![]() U nas uz je lip, Kacenku uz zase zacala pomalu jist, hezky v noci spala a spala dnes az do deviti dospava ta patecni noc a uz ma lepsi naladu tak jsem veselejsi i ja , manzel vcera prisel driv jak slibil a hezky si s holkama hral, dneska dokonce vstal s Adelkou v pul seste, kdyz uz nechtela spinkat a sel s ni do obyvaku abych se mohla dospat ![]() Hakai tchyne je proste tchyne, vim ze existuji vyjimky a jsou i tchyne kamarakdy ale ja takovou bohuzel nemam, i kdyz ona by se kamaradit chtela ale ja ne nesedi mi proste neni uprimna a plati u ni mluviti stribro mlceti zlato uz jsem se o tom nekolikrat presvedcila a taky mela proti me ze zacatku vyhrady, dokonce manzovi radila at si najde jinou a dalsi veci, v podstate s ni jakz takz vychazim jen kvuli detem a bydlim tady s nima jen kvuli manzelovi, sdedil barak a ani nepremyslel o tom ze by bydlel nekde jinde , v zivote jsem ji nerekla maminko a nikdy ji tak nereknu, nechapu jak to nekdo dokaze tak tchyni oslovovat ja mam maminku jen jednu ![]() |
| Hakai a Viki 11/2010 | 106177 |
|
|
15.5.2011 9:06:24
Ahoj holky,
tak jsem dočetla. A koukám, že je podobná nálada na více místech. U nás byla v pátek výměna názorů..ale fakt hustý..Asi jsem nějaká přecitlivělá nebo co..Ale vadí mi přítelovo odsekávaní a hláška "to neřeš" nebo suché"na to jsem se neptal" ![]() ![]() mě uvádí do varu..A Jíťo..také v tom je tchýně..Řekla jsem příteli, že tam nechci trávit celé sobotní odpoledne, že se tam necítím dobře..on na to proč..A pak z něj mimo řečí vypadlo, že se mě i občas dokáže zastat, když jeho máma proti mě něco má..Nechtěl říct, co proti mě má..Tak jsemmu řekla, že je to tam cítit, že jsem jí nepadla do noty..No ona mě taky ne..Měla jsem úžasnou tchýni a taková se asi druhá nerodí..No, tak se přidávám k řadě, která si sem přišla vylít srdíčko.. Ale byli jsme včera na večeři - poprvé někde od porodu. Takže bezva..I když to rozladění oboustranné bylo trochu cítit i tam. Tak jsem si i říkala, že bych si dala pauzu, kdybych měla kam jít.. Jíťo ![]() ![]() , tak hlavně že manžel pochopil a pomůže..A s těma tchýněma . Tak si hezky užij chvilky jen s kamarádkou.Moni, ![]() ![]() ![]() . Moc na Tebe myslím.Peg, přeju ať Barunce brzy atb zaberou.. Jdu něco dělat..jsme nějaký zabordelení..a já nenaladěná..a je to tu vidět.. Aspoň že Viki je zlatíčko ![]() |
| pega | 103835 |
|
|
15.5.2011 8:41:51
U nas je to ted des bes. Barunka porad krici, neco ji boli, ale nemuzeme prijit na to, co by to mohlo byt. Vcera jsme byli v nemocnici, dali nam ATB na hnisajici ocicka a ATB na bronchitidu, jedno ousko ma nabeh na zanet, ale ocividne ji neboli. Teplotu uz nema, pred tim mela jen zvysenou, ale vresti uz od rana. Jedine, co ji je me mleko a ani to si nevezme vzdy. Jedine, kdy nerve, je kdyz spi. Ach jo, mam uz toho plne zuby, asi se zavru na zachod, abych to neslysela.
![]() |
| Moniken | 106914 |
|
|
14.5.2011 19:17:50
Ahojky holky,
dala jsem vzkaz do deníčku. Jinak máme učící hrníček z DMka a je super, Maty si s ním párkrát hrál a už na to přišel, takže paráda. Ne že by pak nechtěl mlíko od maminky, ale má aspoň změnu chuti .Mějte krásný večer, pa |
| Telátko | 106513 |
|
|
14.5.2011 15:26:42
Martheen tak takovýhle věci u jídla neznám. My bryndák ani nepoužíváme Deniska papá úžasně a stačí utřít pusinu, neznám že by byla špinavá nebo něco
.Jíťo no my spapáme tu dvoustovku a ještě otvírá pusinu dál, je to takovej malej otesánek no . Jinak je dobře že jsi si s manželem promluvila a buď ráda, že souhlasí s tím, že můžeš občas vypadnout na relax. Takový věci chlapům nedochází, oni si myslí jaká to pro nás není výhra být doma s dětma a neuvědomují si, že to je ten samej kolotoč dokola a že se při něm asi moc nezastavíš a unavuje to kolikrát víc než práce...............A někteří chlapi by ani nesouhlasili aby sis občas vyrazila a ten tvůj jo tak aspoň něco![]() No a tchýně to věřím že když je toho moc je to na nervy co ![]() ![]() . A jen se vypovídej od toho tady jsme![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.