| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Listopad 2010 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 16625  [Dalších 15845 >>]
jita+3cacorky 57325
14.5.2011 14:41:43
a jeste me prudi posledni dobou tchyne, je strasne aktivni a furt za nama leze , ona jak se ji proste nechce nic delat venku nebo doma, tak je furt nasackovana u nas asi ma potrebu mi furt pomahat ale ja o to nestojim, mam pusu a kdyz neco budu potrebovat tak si reknu sama ~q~ vcera jak ta kacenka furt brecela a ja na to byla sama, laďa tam mel ty kamarady, tak zrovna prisla (ony ty tchyne maji uzasnou schopnost prijit kdyz to clovek zrovna nepotrebuje) a co places kacenko a boli te to ousko a mam s ni zajet k doktorovi a Kacenka s ni vubec nechtela mluvit a zacala brecet jeste vic, tak jsem ji docela jasne rekla ze si ji kdyztak k dr. odvezu sama at se do toho neplete a ona dobre dobre ja jen se ptam a furt tam sedela oprena a hledela na Kacenku jak breci, tak jsem se na ni podivala s vyrazim prosim uz bez a ona zrejme pochopila a konecne vypadla ~q~ Je sice fajn mit babicku v baraku kdyz potrebuju hlidat a kdyz je moje mamka neschopna ale nekdy je to fakt na zabiti a nemam vubec chut ani naladu se s ni vybavovat ~a~
Tak holky jsem si postezovala a je mi lip a uz vas tim nebudu otravovat ~;)
jita+3cacorky 57325
14.5.2011 14:32:01
jo a nedopsala jsem co ten manza na to tak byl z toho nejaky prepadly asi si myslel ze je vse ok nebo co, argumentoval tim ze tu praci venku udelat musi a ze ji za nej nikdo neudela a ze jestli chci tak si to pry s nim muzu vymenit apod. ~o~, tak jsem mu rekla ze jestli mu staci byt s detma 20 - 30 minut denne tak prosim, ale ze jednou ma 3 deti tak holt musi jit prace kolem baraku stranou,a ze bych ocenil akdyby jim treba neco precetl, zahral si s nim atreba pexeso apod. tak rikal ze dneska prijde driv a zitra s nima bude cele odpoledne tak jsem zvedava ~a~ jo a 1x tydne pry klidne nekam muzu vyrazit sama , tak hned pristi tyden se asi domluvim s kamoskou a nebo pujdu plavat ~z~ akorat me stve ze ho to nenapadlo samotneho, ze jsem si o to proste musela rict ti chlapi jsou fakt nekdy ~o~ jak rikam ja bych chlapem nechtela byt ani nahodou, podle me maji ten zivot strasne chudy a jednotvarny ~d~
jita+3cacorky 57325
14.5.2011 14:26:03
Telatko teda Deniska to je fajnsmekr ~;), Adelka tak na vsechno otevira pusinu a urcite by taky zblajzla pribinaka raz dva ~t~Jo a telatko taky me ty veci neminou cekam to dneska nebo zitra, takze taky bude veselo ~;)
Jinak zase jsem se vratila k Bebe 1, Beba 2 pila asi tyden a moc nadsena z ni nebyla, tak jsem koupila zase jednicku a ta ji smakuje vic, tak u ni zustanu zatim :-) a co se tyka prikrmu tak ji chutnaji vsechny ty co uvarim a zatim i ty co jsem koupila snedla vsechny, kupuju teda jen Hami, dneska jak jsem takova prejeta tak mela Hami zeleninku s telecim masinkem a smakovala akorat ji zatim nesni celou, je ji 200 g a ji staci tak 150 - 160 g ~;)
Pred chvilkou jsem hodila rec s manzou, ze tu furt neni, a ze s holkama moc neni a ze ta kacenka je posledni dny smutna a uknourana podle me z toho , ze na ni nemam moc casu, dokonce ji uz tak trochu podezrivam ze si stezuje na ruzne boleni jen aby upoutala pozornost, nevim nechci smaozrejme nejak zlehcovat to ze je nemocna, ale uz pred par dny jsem mela podezreni, Adelka jim totiz jak se zacala plazit bere hracky, bori jim kostky apod. a Kacence to hrozne vadi, tak si myslim ze tim to zacalo, protoze pred tim to bylo mezi nima a mnou vsechno v poradku ~d~
Martheen+4 29517
14.5.2011 13:32:47
Ty příkrmy to je masakr, Jáchym sice docela i polyká, ale prokládá to tak vehementním prskáním, že je to fakt síla. Svlíkám ho na to donaha a dneska jsem ho musela i vykoupat, ačkoli měl velikej bryndák, měl to všude, v uších, očích, ve vlasech, u jídla si stíhal olizovat i nohy, takže mrkev mezi prstama a tak podobně. O sobě ani nemluvím, i zem okolo tečkovaná.. katastrofa. I do třetice můžu prohlásit, že fakt miluju příkrmy ~o~~o~~t~

Zlatýýýýýýýýýýýýýýýýýý kojo ~t~~t~~t~~b~
Telátko 106513
14.5.2011 12:20:45
Ale hračky taky nahrazuju obrouskama apod. A ještě miluje takové ty rozkládácí knížky, nejlépe gumové, látkové a tak, v nich si tak důležitě čte no je to s ní sranda:-)
Telátko 106513
14.5.2011 12:19:30
Toolo já jí dám fakt tak do pěti lžiček a zmrzku roztátou né úplně studenou ale když ona to s takovou chutí baští a my máme a ona ne, tak prostě neodolám:-)

Jinak mě pobavila mamča od dvojčat, páč už jsou velký a běhaj a mamina nestíhá tak má na ně kšíry. Navlíkne jim je připne si je na pásek na karabinu a má je jak pejsky na vodítku, když se rozutečou tak přitáhne no mazec:-). Ale je to baví a je to sranda:-)

No tak my se zatím nikam nesuneme takže jsem pořád na dece takže starosti kde jí to baví nějak ještě řešit nemusím:-). Maximálně rotuje kolem své osy a šupajdí na bok:-)
Toola 105703
14.5.2011 11:29:12
Telátko, jak jsi psala, deka s hračkama ji nebaví, zato prach pod stolkem, to je její. ~t~ Najde si zábavu u normálních věcí - sápe se mi po kabelu na notebook, ale to jí důrazně zakazuju, tak snad to ponese ovoce a brzo ji to už nenapadne. ~;) Taky máme v obýváku v jejím dosahu dost DVD a CD, což bude brzo jistě taky pokušení. Nejradši bych to všechno naskládala do krabic a uklidila někam na vyšší police, snad mi to bude schváleno. ~j~~;)

Deniska je šikovná, že už si v té pusince poradí s rýží i těstovinama. ~R^ Je fakt, že pribináčka a zmrzliny bych se v tomhle věku ještě bála, ovšem já jsem úzkostlivá až na půdu. ~:-D
Telátko 106513
14.5.2011 11:10:50
Jo Toolo to je jasně nejlepší místo pro Květušku~g~. A má boží vlásky~R^
Jo jo a moje další oblíbená hláška je že mám rozmanitej den:-) (každou chvíli mi nasere někdo jinej že:-).

Tak dneska kuchtíme čočkovku a zapečené masíčko s chřestem a sýrovou omajdou s hranolkama:-)

Deniska ta otvírá pusinku na všechno a jak prohlásily svorně obě báby že v půli roce jsem já i taťka baštily skoro vše, tak proč by neochutnávala. V pondělí jí chci udělat klasickou bramborovou kašičku a do ní nějakou zeleninku a pomalinku zkoušet normál jídla, samo nekořeněný. A ten párek taky jenom olízala, ale pribiňák a zmrzlina toho by snědal hodně, tak dostala jen pár lžiček:-). Na mlíko alergická není takže v poho:-).A jí chutná fakt vše, už měla i těstoviny, ryži, brambory, krom tmavého masa vše světlé, skoro všechnu zeleninu je to radost s papů:-).A páč už papá plné porce tak pomalu začnu vařit a ať to má taky pestrý:-)
Toola 105703
14.5.2011 10:44:05
Telátko, výraz "na přesdržku" zbožňuju. ~t~ Ať je brzo líp. ~6~ Deniska má teda jídelních zážitků, to teda koukám! ~;)

Dala jsem do deníčku fotečku s oblíbeným Květiným místečkem - zaleze tam vždycky, když na chvíli odejdu z obýváku. ~;)
Telátko 106513
14.5.2011 10:34:50
Jo a my po nočním papání taky ještě tak půl hodinky kecáme to znám:-)

Jíťo~6~
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 16625  [Dalších 15845 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.