Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Telátko | 106513 |
|
|
14.5.2011 10:34:06
Ahoj holky,
dneska jsem to dostala, tak jsem taková na přesdržku. Deniska stále nic nového co se týče nějakého pohybu navíc, ale zdatně na vše otvírá pusinu. Tak už jsme jí dali žužlat párek (dětskej), včera dostala dvě lžičky pribińáku a dneska olízla zmrzlinu . Pila jsem vodu z flašky tak na mě koukla tak si si flašku vzala do ruky a olízla hrdlo (pak jsem jí to sebrala) no mazec. Hrneček učící máme taky, z DM tak zkusíme a uvidíme, mě se líbili ty ouška a velikostně ani malej ani velkej a hlavně lehoučkej, tak uvidíme jak jí to z něj půjde.Martheen se nedivím že budeš Jáchyma rozmazlovat, je to kluk jako buk s krásným kukučem . já taky o Denisce říkám že to je nejopusinkovávanější miminko na světě![]() |
| Toola | 105703 |
|
|
14.5.2011 10:31:58
Teda Jíťo, to Tě lituju, nevyspala ses vůbec.
Je to možné, že Kačenka trochu žárlí, bude to asi i tím, že není úplně zdravá, tak ať se z toho vykřeše, tak bude třeba přístupnější Tvým argumentům. Jinak skloubit péči o tři děti je mazec. ![]() ![]() Corall, tak to máme podobně, po nočním kojení má Květa rozkecáno a minimálně půl hodinky si ještě hraje, než usne. Takže dneska večer grilovačka, to je bájo, tak si pochutnejte. Taky mám dnes pokec s kamarádkou, ale už odpoledne. ![]() Martheen, dobrá fotka - Jáchym vypadá, jak když něco hrozně důležitého vysvětluje. Že by se nejstarší holčička potatila a už najížděla na doktorský škrabopis? A tleskám prostřední, že už jezdí bez postranních koleček! Ještě jí nejsou ani čtyři, ne?K tomu učícímu hrníčku - já jsem koupila ten MAM, ale jelikož jsem zatím úspěch s vodou neměla, tak ještě nevím, jak bude vyhovovat. Ale je pravda, že se mi to pítko zdá docela tuhé, tak jsem sama zvědavá, jestli bude použitelný. |
| Rotem | 40041 |
|
|
14.5.2011 9:24:48
Martheen a zase tady nejsou znacky co jsou v CR,tady jsou treba jine. Jako napr. pro Emmy jsme meli od firmy Life a byl suprovni,kouknu jestli jeste maji. Emmy dodneska pije z tohohle hrnicky ale bez savicky
|
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
14.5.2011 9:22:27
Tady ještě jedna zebra ala žirafa
![]() Jsem z něj furt celá vedle, já ho určitě nesnesitelně rozmazlím ![]() ![]() . |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
14.5.2011 9:18:41
Corall to je, ale není nad osobní zkušenost. Já třeba mám ten Avent, což je fakt super značka, ale nakonec mi zrovna nevyhovoval..
Jity, no to je nářez, mně se sice v noci prostřídaly všechny děcka v posteli, ale taková hrůza to ani zdaleka nebyla! ![]() |
| jita+3cacorky | 57325 |
|
|
14.5.2011 9:12:28
Ahoj holky,
tak za mnou je taky dalsi silena noc, nespala jsem v kuse snad ani pul hodky , Kacenka zacala vcera po spani plakat ze ji boli ousko, pak to preslo a bolela ji hlava, hodinu a pul vyvadela, tak jsem to nevydrzela a soupla Nurofen, ten zabral sla normalne v osm spat a ja si sla lehnout v deset a zacala brecet, vstavala jsem za ni snad 50x, dokonce jsem si k ni i lehla do postele, jenze se strasne roztahuje tak jsem si sla lehnout do sve, myslela jsem ze spi,ale chyba lavky, porad fnukala, ze ji boli hlava, brisko a pod., manza mel vcera opet tu svou pocitacovou akci, takze 10 chlapu tady parilo, odjeli pred druhou ranni, tak jsem si rikala ze mi pomuze, ale vytuhl takze jsem dal vstavala az do pul seste kazdou pul hodku , v pul seste s ni manza vstal a sel do obyvaku a tam spali do pul osme nez jsem prisla s Adelkou. No proste des bes nechapu co se stalo, kacenka teplotu nema, kasel se lepsi akorat zase stavkuje s jidlem uz me i napadlo jestli tak trochu nezarli na Adelku, kolikrat se stane ze chce treba neco precist, nebo pomoct a ja zrovna nemuzu, krmim Adelku, nebo treba Adelka place apod. a i kdyz ji reknu ze za chvilku ji prectu nebo to udelam az pujde Adelka spat, tak se zacne vztekat a jecet apod. nosnad se to zlepsi az bude Kacenka uplne fit a bude moci ven apod., ted je to fakt takove narocne jak pro me tak i pro holky ![]() Toolo kyticky na parapet byly zamitnuty, holky mi proste svoje mistecko nedaji a nedaji, tak snad az budu v duchodu se dockama ale to zase budou vnoucata ![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
14.5.2011 9:04:34
Hrnicek jsem taky jeste neresila ale juknu v lekarne,je tam toho hromada
|
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
14.5.2011 9:00:27
Pití jsem ještě neřešila, ale taky bych pomalu měla teda začít zkoušet.. Zatím spíš dumám ale z čeho. Lahvičku s dudlem samozřejmě ne, to doufám, nebude mít ani J.nikdy v puse, když kojím, tak se bez toho obejdem, takže učící hrníček nějaký ale jaký???? U L.jsem měla Avent ten netekoucí a mám ho ještě, ale z toho to šlo tak strašně špatně, že to vůbec nezvládala vytáhnout. Pak jsem dala Canpool Babies (nebo tak nějak) normál tekoucí, byla občas politá, ale něco vypila. Máte někdo nějaký netekoucí, ale ze kterého to jde slušně vysát????????? Doporučte!
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
14.5.2011 8:50:05
Jinak Danecek taky hodne vyklada. Je ukecany jak Palacky
![]() |
| Rotem | 40041 |
|
|
14.5.2011 8:49:05
Taky Vsem krasnou sobotu,patek 13.nam nic neudelal a nic se nestalo,proste normalni den.
Nemam ted moc cas,musim za detma,manzel spi,prisel az v 6rano z prace domu a ja mela silenou noc, ve 3:30 se Danecek rozhodl ze si chce hrat,tak jsem mu dala caj,vymenila plinu a pomazlila a po pulhodine sel spinkat a spal az do 9rano. Dneska k nam prijdou nejlepsi kamaradi na grilovani tak bude veselo. Danecek s epohybuje po mistnosti valenim sudu a uz zkousi cosi s nozickama,ale netlacim na neho,kazde dite je jine,ma cas. Prikrmy davam 2krat denne- ovoce a pak ma teple jidlo Mam fotku Danecka ,hodim pozdeji,konecne mam novy telefon a foti uzasne. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.