| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13697  [Dalších 13597 >>]
Ellen + 4 111184
8.5.2013 9:04:53
Ahojda,
máme tu zase nějakou pauzu:-).
Majko, to je paráda s tou školkou, zase jedna starost vyřešená, viď?
Andý, z fotek na mě váš Kubík taky působí starším dojmem, ten náš má pořád tovej miminovskej kukuč někdy, ale někdy taky uličnickej~;).
Konečně začíná chodit na nočník, začal si najednou sám říkat, i když má třeba zrovna venku plínu, jen mu to ještě nejde venku čůrat ve stoje, tak musíme mít na zahradě nočník a pak s tím zalívá kytičky~:-D. Takže už máme spotřebu tak 2 plíny na den (vlastně už jen 2x na spaní). Tak to je mnohem lepší. Začal se snažit i se sám oblíkat a svlíkat (občas je to teda o nervy~f~). Už mi teď ani nepřijde tak divný dát ho od září do školky, no bude chodit do té soukromé jednou týdně (ale tam berou i s plínama, což už se nás snad týkat nebude~;)), nakrmit se taky umí a mezi dětma je strašně rád, je mu úplně jedno s kým, vůbec mu nechybím...což je až zvláštní, že by mě měl plný zuby~k~?
Ale abych ho jen nechválila, tak je pěkně vzteklý a občas umanutý, když něco chce a má teď období nepůjčování hraček.
Jinak to jaro si užíváme, chodíme občas na dětský hřiště, ale hlavně jsme na zahradě a večer jde ze zahrady zrovna do vany, to je pak nejmenší řev~;).
Tak si hezky užívejte jara, jdu něco upíct a uvařit.
Madelinka+3 andílci 78772
1.5.2013 13:51:39
Andý, já bych zatím zůstala u malého polštářku.Taky se chystáme na předělávku v pokojíku, jen najít čas:-)
Andýs 65055
30.4.2013 22:11:58
Holky, jak jsem se dívala do deníčku, tak vaši malí drobci vypadají takovi mladší, o Kubulovi si každý myslí, že ej starší.
Andýs 65055
30.4.2013 21:26:16
Holky, jaké polštáře dáváte dětem, Kubula už spí ve velké posteli a prozatím tam má placatý polštářek s postýlky.
Andýs 65055
30.4.2013 21:25:19
Ahoj holky,

omlouvám se za absenci, ale předělávali jsme pokojík a ložnici, tak děcka už spí ve svém a my také, do teď všichni v jednom pokoji.

Gratulace všem přijatým do školky. My jsme ještě neměli zápis, ale trochu se bojím, berou jenom kolem čtyř dětí ~:(.

Ell, krásná fotka, sluší ti to. Krásně inspiruješ, ale pro mně už to není, budu ráda, jak se konečně vzpamatuju po tom druhém porodu. To by mi jo někdo musel zaručit, že tím třetím se to třeba vše zlepší ~t~.
Madelinka+3 andílci 78772
29.4.2013 20:23:46
Majko, děkuji, já se snažím:-)~3~
Bezva, že vás vzali~g~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
29.4.2013 12:14:29
Majko, to je super, že máš malou přijatou. Je to děs, před pár lety to byla samozřejmost a teď je to o štěstí.
Malej je přijatý už od září, ale to se tam půjdeme tak max podívat a kolem zimy už ho tam na pár dní v měsíci budu dávat, aby si zvykl a v únoru už na ostro.

Včera jsme byli v Brně v ZOO a bylo to prima, počasí ideální a prcek už to skoro celé ucapal. Jak přetáhnu fotky, tak vložím nějaké foto.

Mějte se fajn ~3~.
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
27.4.2013 13:07:11
Moni a vy půjdete už od září nebo až v lednu?
27.4.2013 13:07:04
Moni a vy půjdete už od září nebo až v lednu?
27.4.2013 13:06:28
Holky, mně nějak unikly ty spodní příspěvky.
Už taky chodíme na nočník, ze dne na den. Nepočůrá se, čůráme i venku, jen bobek děláme do plíny a né a né na nočník. Na záchod chodíme taky. Jinak u nás motorka neeee. Chápu, většinou jsou tu samí kluci, ale naší Adélce moc k srdci nepřirostla.
Jinak ve školce jsme byli taky, na zahrádce, učitelky se vybavovaly a druhý den, když nás nepřijali, tak už pomalu ani nepozdravily, a to tam chodila Lucinka. Nevím, na co si to hrajou. Madelinko promiň, neházím všechny do jednoho pytle.
Tak nás vzali do speciální, je alergik a ekzematik - máme na to nárok - mají tam hrnčířský kruh, infrasaunu, dochází tam denně rehabilitační, jezdí na ozdravné pobyty, chodí plavat a mají ve třídě jen 15 dětí a tři učitelky, z toho jedna asistentka.
Jdu balit, jedeme ke švagrovcům na oslavu a budeme tam chrupat. Zase se brzy ozvu.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 13697  [Dalších 13597 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.