| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
27.4.2013 12:59:15
Ahoj holky.
Tak hlásím, že na druhý pokus jsme se také umístili do školky a jsem moc ráda. |
| Marse01 | 116983 |
|
24.4.2013 14:49:54
Posílám e-mail když tak nás kontaktujte na alecrammarse@seznam.cz :)
|
| Marse01 | 116983 |
|
23.4.2013 8:15:18
Ahoj jmenuji se Marcela a mám syna Vojtiška 2roky. Hledáme někoho na výlety a procházky z Prahy 4 okolí chodov,háje,opatov. Budem se těšit :)
|
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
22.4.2013 23:15:54
Ahoj holky,
dnes jsme se byli poprvé podívat ve školce. Kvůli nemoci nebyl prcek u zápisu, tak jsme tam aspoň osobně donesli papíry. Šli jsme s dětmi i na zahradu a malej nechtěl domů, tož snad mu to vydrží .Ellen, sraz máme až 18.5., tak dám vědět jak to malej zvládl. Na sraz se začínám těšit, byly jsme samé holky a bylo to fajn, ráda na ty časy vzpomínám. Kryštofa čas od času musím zapojit, občas dává na bus prostředního a v úterky hlídá necelou hodinu Jáju (většinou spí), páč musím na otočku pro Prokopa do hudebky. Snažím se ho zapojovat i v domácnosti, taky si říkám, že to jednou snacha ocení . A jinak se mi taky nechce věřit, že v srpnu už bude plnoletý .Madelinko, tak ať ti jde papírování od ruky. U nás máme vždycky vývojové skoky, během jednoho týdne hodně poskočí. Teď chodíme hodně na hřiště a oproti podzimu už je to velký hošíček, na klouzačku a prolézačky už šplhá jako profík, i s motorkou už bravurně jezdí. A jako novinku máme čůrání a dnes i kakání v přírodě .Mějte se fajn . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
22.4.2013 21:40:28
Ahojky,
když je hezky tak nestíhám, byli jsme do večera venku. My jezdíme na malém Enduru, zatím nám vydrží, pak máme ještě jednu větší motorku i cykloodraz, ale do toho dorostem asi až za rok ![]() Ellen, moc ti to sluší. Zítra mám individuální třídní schůzky, je 3.čtvrtletí, tak je zase spousta papírů.Ale aspoň, že už fakt je jaro. Moni, u nás vyzvedávám především já, ráno jezdí holky většinou s tatínkem, já vozím Ondrýska k babičce, ten to zvládá v pohodě. Už chodí na nočník a když je důležitý, tak i na záchod, jen bobíky vždy nestihneme. Je takový nějaký rozumnější. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
22.4.2013 19:37:48
Ještě jsem se chtěla zeptat - Mončo už proběhl sraz? A jak to kluci zvládli? A ty sis to užila?
My bychom měli mít teď taky po 20 letech, ale nevím jestli ho někdo uspořádá a ani nevím jestli se mi tam chce, moc mi tahle třída až na výjimky k srdci nepřirostla, narozdíl od základky. |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
22.4.2013 17:58:19
Ahojda holky, děkuju za pochvalu bříška, ta fotka mě dost prodlužuje
.Majko, to je paráda, že jsi se do toho takhle obula, vzala jsi to za správný konec , tak držím palce!Moni, tak to nezní s těma směnama tak hrozně, i když někdy taky musíš spát, viď. A když ti může pomoct Kryštof, tak proč ne (nemůžu uvěřit, že už máš tak velký "dítě"), náš nejstarší už taky občas hlídá doma malýho nebo mi dává na autobus prostředního. Speciálně chlapům ta zodpovědnost neuškodí , musíme je to naučit zavčasu, aspoň se jednou budou umět postarat a jejich manželky nám snad budou vděčné .Motorku máme zatím to nejmenší Enduro taky, ještě nám asi pár měsíců vydrží, ale máme po prostředním i to větší, tak kdyžtak pak přesedlá. Koloodrážedlo zatím neplánuju, to by byl moc rychlej a s břichem nebo pak s kočárem bych ho nedohnala . |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
21.4.2013 22:25:26
Ahoj holky,
chlapi čučí na finále extraligy, tak mám čas napsat pár řádků. Ellen, moc Ti to sluší s bříškem. Do práce nastoupím na směny, takže dvanáctky od 7-19 a od 19-7. Jája bude ve školce a když bude taťka poblíž, tak bude vyzvedávat a jinak budu muset zapojit Kryštofa, za rok už mu bude skoro 19 let a naštěstí bude ještě na střední, takže bude po ruce. Služby mají i své výhody, od pondělí do pátku mi může vyjít třeba jen jedna denní (většinou dvě), tož to není taková hrůza. Ještě mám v záloze dvě babičky čerstvé důchodkyně , tak věřím, že to nějak dáme a nebude to pro všechny včetně Jáji velký stres.Majko, jsem ráda, že je líp. A k hubnutí držím palce, ale moc to nepřeháněj ![]() .Dnes jsme pořídili nové odrážedlo pro prcka, měl to nejmenší Enduro, ale už se mu na něm špatně jezdilo, bylo mu malé. Ještě máme poděděné takové koloodrážedlo, ale malej na něm ještě neumí, neudrží rovnováhu. V obchodě to velké Enduro a ani nějaké podobné velké neměli . Nakonec jsme zajeli do Modřic a koupili velkou motorku Injusa a ta je mu akorát a už na ní dnes drandil. Taky jsme potřebovali dětskou redukci na wc, páč malej nechce na nočník, ale na záchod a prcek si vybral červené s Minnie , o modrém nechtěl ani slyšet...Mějte se fajn, všem čekatelům na přijetí do školky držím palce ![]() ![]() |
| majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
|
|
17.4.2013 12:08:06
Holky, všem Vám moc děkuju za podporu. Vylezlo sluníčko, oteplilo se a svět je hned hezčí. Druhým týdnem držím dietu a už mám 2,30 kg. čisté váhy dole, sportuju a začala jsem trochu víc myslet taky na sebe.
Andý, ten zbytek by mě zajímal, jestli to budeš chtít někdy dopsat. Hlavně, jak píše Ell, ať jsi brzy v pořádku a tou nejlepší cestou. Moni, ke školce gratuluju, já jsem sama na nás zvědavá, jestli mi ji nevezmou, tak jsem v pytli, do práce nebudu moct nastoupit a s jedním příjmem nemůžeme zůstat. Jdeme 25. dubna. Ell, na pupík jsem koukala. Je neuvěřitelné holky, jak jste všechny po třech dětech hubené a všem Vám to moc sluší. Ell, Tobě teď s holčinou kor ![]() A jinak Moni, dobře jsi udělala, tak si ten srazík užij. Madeli, Vám u zápisu také držíme palečky, ale tam snad je to jasné ne, pokud ho dáváš do stejné školky jako chodí holky. |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
16.4.2013 21:38:12
Moni, super se školkou, my jdeme na zápis 14.5.
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.