| Andýs | 65055 |
|
|
7.6.2013 8:16:51
Ahojky,
holky, mně už ten déšť nebaví . Mám je oba doma, a zabvit je v tom to počasí, je nadlidský výkon. Pořád jsou v sobě . |
| Madelinka+3 andílci | 78772 |
|
|
6.6.2013 21:38:13
Ellen, jsi šikulka!
My jsme kojit v klidu přestali v lednu. |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
4.6.2013 17:17:44
Ahoj holky, nedaří se mi přihlásit, tak nevím jestli se mi podaří odeslat příspěvek.
U nás máme taky bezpečno co se záplav týče, jsme na kopci a Opatovická přehrada je cca 1-2 km vzdušnou čarou pod námi. Chudáci lidi, neumím si představit se někam evakuovat s malýma dětma a co teprve po návratu domů .Ellen, já myslím, že se veder bát nemusíš, aspoň zatím to tak nevypadá... I když bych teplo brala, za měsíc vyrážíme na dovolenou, tak by mě asi kleplo, kdyby bylo takové počasí jaké je teď. Jinak doufám, že se uvidíme ![]() .A poslední "kojenec" je myslím náš Jáchym, v září po návratu z Chorvatska už to ukončíme. Dnes mám den blbec, asi vysílám nějaké špatné vibrace. Už ráno se mi nepodařilo přihlásit sem, pak se mi sekl telefon a né a né se znovu nahodit a když jsem potřebovala jet pro Prokopa do hudebky, tak jsem nenastartovala auto, naštěstí u nás byla zrovna ségra a pro malýho mi sjela. Tak dnes bude taťka ještě řešit baterku, či co .Jo a to jsem ještě dopoledne objevila Jájovi na stoličce kaz, a to jsme byli asi před třemi měsíci na prohlídce, ach jo. Mějte se fajn a pište . |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
3.6.2013 22:13:54
Ahoj, jak je u vás? Doufám, že nikdo z vás holky neplave...
My jsme na rovince a nebydlíme u žádné větší řeky, tak tady je klid, ale musí to být hrůza. Člověku leze na nervy ten věčný déšť, natož, když musí řešit zaplavený byt .Koukala jsem na fotky do deníčku, tak Jáša vypadá taky už jak velký kluk, jak leží na tom gauči . U nás už to na chvíli vypadalo nadějně s nočníkem, ale pak byl u babiček a zase se mu rozházel režim, tak teď máme chvíli pauzu a zase začnem od začátku, ale u něj to není o tom, že by nevěděl jak to pustit do nočníku, jen se mu prostě nechce, je to pohodlí čůrat a kakat do plíny . Je to paličák.Dneska mi skočil salto z postýlky na podlahu na záda, tak teď spí na matraci na zemi (byl pak hrozně hrdej, že už nemusí spát v postýlce, jen na matraci ), asi ho budu v noci pozorovat, jestli je v pořádku. No už nejvyšší čas na předělávání pokojíčku a zařízení postele... Ale dojde na to až tak za měsíc, nějak je pořád málo času. Taky jsem zvědavá, jak budu v 9.měsíci uklízet po malování a rovnat věci v pokojích .Jinak jsem v pohodě, zatím zvládám i s břichem všechno, nosím a zvedám malýho, no co mi zbývá, ale tělo je zvyklý... Jen se netěším na ty letní vedra s břichem, to bude nepříjemný. Holky jen ze zvědavosti - ještě některá kojíte? Jestli jo, tak hluboce smekám, já už vlastně odstavovala před rokem, utíká to. Tak jsem se tady vykecala, tak zas někdo něco brzy napište, těším se na zprávy od vás . |
|
|
31.5.2013 10:16:03
Ahoj holky,
taky Vás vyhlížím. U nás vše při starém. My s Jájou užíváme pohodičku, Kryštof se chystá na řidičák a Prokop už je myšlenkama o měsíc dál. Sraz jsme všichni přežili a já si ho dokonce užila. Jája spal s tatínkem a na prso si vzpomněl až jsem vkročila do dveří. Jáchymek mluví už krásně ve větách, pořád ho drží zájem o skládačky a puzzle, poslední dobou i rád skládá domino a pexeso, hrajeme to po našem, kartičky máme obrácené nahoru obrázkama a Jája hledá stejné dvojice. Ellen, taky jsem si na tebe vzpomněla, že už se ti to krátí. A jak se všechny máte a co prckové??? Počasí je na prd, ven chodíme jen když náhodou přestane lít, což bylo včera asi třičtvrtě hodiny . Dnes dopo jsme chtěli jít k vojákům okukovat tanky a velký auta, ale trčíme doma, pač od rána ještě nepřestalo pršet.Mějte se fajn a pištééé ![]() |
|
|
30.5.2013 14:40:17
Ahojky, kde jste a co nového, nějak se to tu zaseklo!!!
![]() ![]() ![]() Počasí na prd,snad jste všichni zdrávi a v pohodě. Ellen, jak se má bříško, už se to krátí, že? Všechny zdravím, jedu pro holky do školky a jdeme něco vybrat ke Dni dětí i pro Ondráška. Mějte se pěkně, já chci sluníčko ![]() |
|
|
12.5.2013 23:02:43
Tož jsem trochu zahltila deníček.
Andy, Kubíček opravdu vypadá starší a má krásný kukadla. |
|
|
12.5.2013 22:48:42
Ahoj holky,
po menší pauze Vás musím zase pozdravit. U nás žádné větší novinky, malej čím dál víc lumpačí, hubičku nezavře a někdy má opravdu perličky . Ellen, na sraz jedu příští sobotu a už začínám mít nervózu jak to tady ti moji chlapi zvládnou. My venku dáváme čůrat na holčičku. Andy, malej už na velkém polštáři a s velkou peřinou spí dlouho, mám ho totiž v manželské posteli už přes rok. Na podzim pošupajdí do pokojíku, teda aspoň to plánuju... Hodím do deníčku foto našeho mimiňáka, má nový sestřih, je teď takovej ušáček .Mějte se fajn . |
|
|
8.5.2013 20:33:55
Ellen, děkuju,ale neboj, někdy je to taky u nás
![]() ![]() .Ale na druhou stranu si nestěžuji, děti jsou celkem hodné...jen je toho někdy moc.Ale když vidím děti s postižením , tak jsem ráda, že sice trochu zlobí, ale jsou zdravé...![]() |
| Ellen + 4 | 111184 |
|
|
8.5.2013 9:10:32
Andý, malej spí ještě v postýlce na malém polštářku, ale na podzim ho dáme už asi do klasické postele s postrannicí a tam mu už dám velký polštář i deku.
Jo a Mončo ty si užij sraz! ![]() Madelinko, vy to máte tak hezky zorganizované s těma dětma, s tvých příspěvků na mě vždycky dýchne taková pohoda... ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.