| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Únor 2011 - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 13697  [Dalších 12697 >>]
Anonym :-)
  • 
20.11.2011 11:48:43
A nešvindlovat nakukováním do deníčku :-)
Anonym :-)
  • 
20.11.2011 11:47:46
Fotka je sice trošičku rozmazaná a tmavá, ale snad nevadí. A uhodnete, kdo jsem???

majka,lucinka03 + Adélka11 85968
19.11.2011 20:54:46
Omlouvám se za romám, je mi dneska nějak pošmourno~n~
19.11.2011 20:51:05
Ahoj holky. Tak jsem se sem zase přišla vypovídat.
Nejsem dneska posel dobrých zpráv, jsem nějak špatně naladěná, ale......
Jediné, co se dneska povedlo byla oslava, fotky hodím, jak to stáhnu.
Za 1. mi leží v žaludku kamarádka, která nás stále ještě nepozvala, abychom se přišli podívat na jejich již 3,5 měsíční dceru, pro kterou jsem tady měla plínky od 3-6 kg, jejich holčina má už dneska necelých 6 kg, takže jsem plínky poslala dál a na návštěvu už asi nepůjdeme. Když se narodila A. tak byli první, koho jsme zvali mimo rodinu na návštěvu a teď to máme......~n~~n~~n~
Za 2. dneska na oslavě, tchán s mým taťkou si trochu přihli, tak co, taťka slavil 60, Lucinka 8 a manža 35. Tchán držel Adélku na ruce, i když byl trochu "mimo mísu", tak jsem věřila, že to zmákne, ale najednou A. se začala sesouvat z jeho klínu k zemi, málem ji uškrtil, jak ji držel pod krkem a nejhorší na tom bylo, že vůbec nereagoval, nesnažil se ji vyzdvihnout zpátky, přidržet ji druhou rukou, nic. Zareagovala nejrychleji tchýně a pak jsme to nějak přešli a u auta, když jsme nasedali, tak se opřel o auto, spíš na něj upadl, nevěděl opět o světě, manže ho přidržoval, jinak by spadl, ale na mol nebyl. Tož vůbec nevím, co to bylo. Hlavně, že se nikomu nic nestalo.~n~~n~~n~
A za 3. - JAKO FAKT JSEM DNESKA POZITIVNÍ JAKO UŽ DLOUHO NE a doufám, že do konce roku je to naposledy.
Pořádám na sobotu příští týden dámskou akci. Jsem většinou cca ze 7 holek - zdravé jádro, vždy ta nejakčnější. I když vždycky se nezavděčíte všem, řekla jsem si, že i přes mé komentáře, že toto dělám naposledy jsem znovu poslala pozvánky - večeře, taneček, původně mělo být i kino, ale nehrají nic podle našich představ. Je v té jedné partě jedna "holčina", se kterou nemám moc dobrou minulost, je to na dlouhé vyprávění - pomluvy, separování nás od party z důvodu toho, že k nim nechodíme na návštěvu, protože jejich malá jednou ublížila naší L. a Lucinka už tam nechtěla chodit, pořádání akcí z jejich strany vždy, když manža byl v práci, tož to se potom těžko někam chodí, že jo? Teď pomalu nepozdraví, akcí, které pořádám já se neúčastní, vždy nějaké výmysly, když jsme začaly s kolečkem, že každý měsíc u jedné z nás mejdan, tak nechodila, protože jí manžel zakázal dělat mejdan doma a nesnesl by tam tolik ženských, tudíž nám to jakoby nemohla vrátit, tož asi ten důvod. Manža jim pomáhal v baráku stavební práce a když jsme se stěhovali my, tak se "kamarád" ani nezeptal, zda nepotřebujeme pomoct. Je toho prostě ještě daleko víc, ale proč to píšu. Z důvodu toho, že se neúčastní akcí, nejeví zájem a díky tomu všemu okolo jsem ji prostě ani nezvala, nemáme se rádi, nemáme si co říct.......a nějaká dobrá duše jí oznámila, že je dámská jízda ať tedy dá vědět, zda přijde nebo ne. Nějakou náhodou jsem na tohle info pak kápla i já a docela mě to štve. Ty ostatní nikdy pomalu nic nepořádají, všechno vždy vyřizuju já, ale krafat mi do toho budou. Napsala jsem tedy maila, že ať si myslí, co chtějí, ale že jestli půjde má exkamarádka, že ať si to dotáhnou dokonce beze mne, že já nejdu a mám k tomu své důvody.
Tak jedna třetina to jakž takž pochopila, od jedné třetiny nemám vyjádření a od té další - že neví tedy jestli půjdou i ony, že se jim ten můj mail nechce ani komentovat.....no stane se, ale já to tak prostě cítím.....
Snažím se nad sebou trochu zamyslet, vždyť vždycky není tak nejhůř, aby se nedalo komunikovat se všemi, ale já to prostě v sobě mám a vím, že bych ten večer měla zkažený. Jako při grilovačkách čuníků u nich na chalupě jsme se finančně skládali jako ostatní, pomáhali jsme s úklidem jako ostatní, pak jsem vypravovala manžovi oslavu 30 narozenin, která mě stála 5 tis., když má mateřská byla 3800 a pak se od okolí dozvím, že žádné akce neděláme, že jsme moc pohodlní, co můžu víc dělat za akce, když jsme měli byt 2+1 a narvat tam fakt 12 lidí nešlo!!!!!
No, ve finále možná budu ta špatná já a dopadne to tak, že si budu dělat dámské mýdlo doma s manželem.~n~~n~~n~~n~
Jsem fakt tak nesnesitelná?????????????????
Di+N07 & S11 107841
19.11.2011 16:40:09
Ahoj holky,
Akorát jsme dorazily z venku,krásně se nám oteplilo a Stelluš už rýma povolila,snad se jí to do pondělí nevrátí,už máme o týden posunuté očkování.Jinač malá nás začíná pěkně zkoušet,ráno si přivřela prstíky do komody a druhou rukou si je ještě dorazila,samozřejmě řev jak na lesích,tak jí vysvobodím,pofoukám,zakážu,posadím na deku a ona si to láduje zpátky a prsty zase v komodě~8~Udělala to 5x a pokaždé řvala herečka,jsem jen čekala,kdy nám budou sousedi klepat na dveře.Nakonec jsem jí hodila do postýlky,chvilku trucovala až se uklidnila tak jsem jí zase vytáhla a asi to pochopila.
Polštářek v postýlce máme s Ikey,úplně placatý,no je to spíš taková látka,která slouží na vyšperkování postýlky.Přikrývám fleecovou dečkou a spí většinou v overalu.
Odrážedlo už mám taky vyhlídnuté,pro malou bych nechtěla takovou tu klasickou motorku,líbí se mi žirafka od Polesie.Co vím,tak Naty stejně vždycky jezdívala tak 10 minut,na procházky to moc není.Jo a to co tu házela Majuš se mi děsně líbí ale to je asi pro starší dítka,ne?A 2000 Kč,nechám si zdát~t~
Jinak jsem ráda,že máte s nočníkem podobný názor,já si taky myslím,že ti prcci ani neví co dělají.No chtěla bych nás vidět jak Stellči ukazujeme,že má čůrat a ještě navíc aby to vůbec pochopila~;)Já bych ráda začla tak v roce a půl,možná pomalu najedeme o prázdninách,Natuš jsme tak taky učili.Lítala po zahradě jen v tričku a po pár pokusech jí to nebylo příjemné a tak zkusila nočník.Na noc jsme se jich zbavili až ve 2,5 letech.

Madelinko,ať ti jde umývání oken od ruky,já taky umývám jen tak sezónně~t~No my máme v celém bytě jen 4 okna ale abych pravdu řekla,tak se mi do nich těžce nechce.

Majuš,to je fajn,že má za sebou Adélka prospané noci.Asi byla na ni ta kaše dost sytá,já se držím pravidla-po 18:30 už jen mlíko nebo čaj a neříkám,že se to nevyplácí~;)

Andý,ten smog si neumím představit,to chápu,že vám to kazí plány na procházky.My tu máme zase šíleně vlhko od moře a dost špatně se tu dýchá pro lidi co nejsou zvyklí,já už to moc neregistruju ale malá je na to háklivá.Říkám si,že si na to ovzduší potřebuje jen zvyknout a přejde to ale má 9 měsíců a pořád jí to vadí.
Capáčky jsem objednávala tady http://www.nanozicky.cz/pro-holcicky/strana-2/ .Momentálně nosí ty růžové s kytičkami a pak má ještě ty bílé s kytkou z první strany ale v nich zatím plave.Pro kluky tam mají taky pěkné a můžeš si malého nožku přeměřit a mají tam tabulku podle které se orientovat.Řekla bych,že to sedí,malá teď chodí ve velikosti M (17-18).
Jinač chlebík už dávám ale tady nemáme takové ty české,jsou spíš jak veka.Ale už jsem jednou pekla v pekárně a pohoda jazz~6~Šunku ještě neměla ale dneska zbagrovala skoro hrstku Cheerios.

Moni,třeba na panenky a růžový oblečky taky dojde~j~
Ten krystal zní moc zajímavě,pohledám to a kdyžtak mám dárek pro tchýni,díky za tip!A s váhou se teda nestydíte,kde jsou ty časy kdy Jáchymek a Stelli spolu drželi první příčky největších prcků~g~My jsme byli včera na převážení v 9 měsících a skóre 7480 g.

Jo a jen kdyby to někoho zajímalo,tak Stellča od úterka není nejmladší člen rodiny,sestřence se narodil Kryštůfek,musím ho ještě zapít aspoň minerálkou~;)~3~
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
19.11.2011 10:58:12
Ahoj holky,

mame doma uz od stredy tatku, tak vas trosku zanedbavam.

Scitani zatim nedopadlo nijak, v pondeli poslu doporucene odpor a budu cekat co oni na to.

Andy, on to vlastne opravdovy polstar neni. Objednala jsem polstar, ale zdal se mi strasne tlustej a na ten polstar ma na sobe pratelnej, prosivanej povlak, tak ten jsem mu povlekla a je to tak akorat jak jsem chtela ~;). Zacala jsem mu ho davat, pac v noci desne cestoval a vzdycky lezel v poslylce napric zamotanej ve spruslich, ted je to trochu lepsi.

Chleba zatim nedavam, jen patku na hlodani. Sunku uz malej taky mel, delala jsem mu brokolici s bramborem a do toho jsem mu povarila nasekanou sunku.
Piti nechce ani z hrnku, ani z lahvi, tak mu mezi jidly davam aspon po lzickach.

Odrazedlo chci koupit stejny co mel Prokupek, bylo to takove robustni plastove ve tvaru motorky, bylo celkem velke a bylo desne vdecne, jak pise Ellen, pouzivali jsme ho snad do sesti let, uz mu bylo maly a umel na kole, ale odrazdelo porad chtel. Bohuzel ho malej komplet rozmontoval, kdyz si hraval na dvore na automechanika a uz je vyhozeny. Snad podobne sezenu, meli jsme ho podedeny a nevim jestli se jeste vyrabi.

Ven temer nechodime, tim, ze musim kazdy den jet autem pro malyho do skoly mi uz moc casu nezbyva, vyzvednu malyho, nakoupim a jedeme domu, to mi vezme hodinu a pul, doma napiseme ukoly a malej jde spat na pul hodky a pak uz chystam veceri a skolu a tak. Kdyz jsem bydlela ve meste, tak jsem porad trajdala s kocarkem, ted jen kdyz cekam na malyho nez mu skonci krouzek.

Darky pomalinku nakupuju, vcera jsem neteri koupila Barbie Toy story 3 (ja chci kupovat panenky a ruzovy oblecky ~n~, no mam smulu...). Nasi nakonec nechteji prispet na predsin, ale potrebuji novou mycku, tak se slozime na ni. S brachou si uz davame jen symbolicky, tak jim letos dame kvetouci krystal, nevim jestli to znate, ale zda se mi to jako dobry tip na drobny darek. Maji to v hrackarne, je to krabicka, ve ktere je sada na vyrobu kvetouciho krystalu, je tam kamen a prasek a nadoba a tam se rozmicha smes ve vode, ponori se tam sutr, posype praskem a zacne vam obrustat ten kamen krystalama, za nejakou dobu se to vydela a mate krystal. Maji ruzne barvy a nazvy, pratelstvi, uspech, laska a jeste neco...

Vcera jsem malyho vazila a ma 9460 g, toz to celkem dohnal ~y~. Kolem tretiho mesice, jsem neverila, ze na sobe bude mit jediny faldicek a bylo mi lito, ze je takovej drobinek.

Tatka sel s Prokupkem bruslit na zimak, vcera malej dostal brusle, tak je sli zajet, bohuzel to nevydrzelo do Jeziska, zas by byl vyresenej jeden darek, ale brusleni do vanoc nepocka ~d~.
Tak jdu neco delat nez se vrati ~3~.

Madelinka+3 andílci 78772
18.11.2011 22:35:20
Andý, odrážedla máme Kettler a max.spokojenost, letos přejdeme na kola(Ježíšek)-Dema a od Tuperware máme lahvičky na mlíko,holky z nich rády pily, i když jako Ondrýs nejvíc milovaly,on miluje bradavku~t~~h~
Andýs 65055
18.11.2011 21:12:32
Majko, chleba už dáváme asi půl měsíce, když jsem byla na osmiměsíční, dr říkala, že už můžu dávat a i na www.kojeni.net je, že od devítí měsíců se může dávat. Ráno vypil 150 ml mléka a víc nechtěl a když viděl, že snídáme, hlady se na nás díval, zkusili jsme mu dát a ten baštil jak o život.
18.11.2011 20:24:50
Andý, já to mléko dělám do termoobalu, když vím, že mi ho do dvou hodin vypije, dneska jsem si ho udělala a jak spala celou noc, tak by to mléko pila po pěti hodinách, tož jsem ho vyhodila, ale vodu vařenou na noc mám taky, jenže ona řeve v postýlce, tož ji musím vzít s sebou do kuchyně a jak ji šmejkám, tak se mi promudruje a pak hůř usíná, než když jí to mléko dám rovnou v ložnici~d~
18.11.2011 20:23:18
Jinak jsme byly včera po 4 dnech venku a A. má rýmu jak trám, naštěstí teče, takže ráno nasadím Ambrosan, aby jí to nepadlo na průdušky a už zase dlouho asi nikam nepůjdeme:-(
[<<Předchozích 990] Názory 9911000 z 13697  [Dalších 12697 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.